mesiac
Sobota, 11.5.2024
Meniny má Blažena

Astrológia a horoskopy - 

Nov v direkciach - solilunarny cyklus

dodo41
dodo41 | 28.7.2015 15:05
Zdar vospolok,

mali ste niekto moznost ho uz zazit? Co bolo to nove semiacko u Vas? Ovplyvnuje dom a znamenie oblast, v kotrej sa deje?

Vdaka za postrehy.

p.s. je dost zamracene dlhsiu dobu, cize zmrzlinu uz nee ;-)
dodo41
dodo41 » dodo41 | 28.7.2015 15:07
Solar Fire pise o tejto konstelacii takto:

Progressed Moon Conjunction Progressed Sun

It is time for you to shine in your life. Theoretically this should be easy. However, it is possible that you have to learn a few lessons before moving forward with your true goals. If you have been living a balanced life then this is a rewarding phase of your life during which you achieve a new sense of purpose. However, if one area of your life has been dominating then you may be called on to redress the imbalance. For instance if you have been pouring most of your time and energy into your career at the expense of your home life then an event of person may trigger a need for changes. If you avoid the changes then you could experience difficulties or even a crisis. If you make the necessary adjustments now then you are likely to feel renewed vigour. Others appreciate your ability to compromise and help support your aspirations. New doors open now and you appreciate the stimulation of new relationships and opportunities. This is an ideal time for taking stock of all aspects of your life and making the necessary adjustments.
neznámy
neznámy » dodo41 | 28.7.2015 21:52
tak napriklad u mna to bolo rozbehnutie zverokruhu... v tom roku, kedy som mal NOV, tak vznikol zverokruh...a tiez v tom roku som poprvykrat v zivote zazil skusenost dlhodobo sa sam o seba postarat... par mesiacov pred NOVom som prvykrat v zivote isiel pracovat na dlhsie do zahranicia... co tiez dost vyznamne preformulovalo moj pohlad na svet a na zivot...
dodo41
dodo41 | 28.7.2015 22:17
som zvedavy co to bude u mna, rozmyslam co to bolo ked som mal cca 12-13 rokov...myslim ze sme sa vtedy prestahovali s rodicmi do vacsieho, ale to mi isiel saturn 4kou zaroven, ako teraz...v tom byte som bol presne az kym mi nesiel znovu 4kou...29,5 roka

isto sa cosi zacne, udeje, mozno aj tusim, no je to strasne odvazna a trufala predstava...ale tak, uvidime, jak ten slepy povedal :)

dik rudi
Dogi
Dogi » dodo41 | 30.7.2015 15:34
U mňa to prebehlo v Rakovi v 12.dome. Slnko i Luna mi tvorili kvader na Pluto a trigon na Uran , oba v 4.dome. Prebehlo to vnutorne a ten proces suvisel s potrebou oslobodit sa od povodnej rodiny, ktora mi neprospievala. Proces vrcholi nezvratnymi udalostami minuly a tento rok, kedy mam spln a zaroven mi aj padne zatmenie na MC.
dodo41
dodo41 » Dogi | 5.12.2019 22:13
A ako to je teraz?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...