mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Neptún v napätí s Medium Coeli

neznámy
neznámy | 29.4.2013 17:22
Nejasné životné cieľe, preto problémy s orientáciou na vhodné povolanie. Silne ovplyvniteľný a náchylný k podvodom, intrikám a rôznym ďalším machináciám. Buď je obeťou alebo sám je iniciátorom rôznych pochybných špekulácií. Honba za iluzórnymi métami. Mučebníctvo. Možno podvoník, blázon, či príživník. -ROFL--LOL-
neznámy
neznámy | 29.4.2013 20:30
:-)
např. slavná astroložka autorka oblíbených populárních knih o astrologii Linda Goodman 10. april 1925, 13:56 Morgantown (WV) (USA)
Neptun R 20 Lva konj. ASC 22 Lva kvadratura MC 15 Býka
neznámy
neznámy | 29.4.2013 20:47
Takže konečne vieme niečo aj z tvojho životopisu -FLOWER-
neznámy
neznámy | 11.2.2015 20:24
Co vsetko mozno ocakavat od tranzitujuceho neptunu v kvadrate na MC?
Ja to zacinam dost pocitovat v praci, no potesil by ma nazor niekoho, kto si tymto uz presiel a co to obnasalo.
neznámy
neznámy | 12.2.2015 06:21
Ahoj,zaujal ma tento tranzit tak som si pozrela spätne,neviem či ti to pomôže, v tej dobe som končila základnú školu,takže sa to točilo okolo môjho smerovania,8 ročník som vychádzala z o dva stupne znizenou známkou zo správania,prechod na strednú bol peklo,teda celý prvý ročník,vôbec som nechápala prečo by som mala vôbec chodiť niekam ďalej,na pól roka v prvom ročníku som prepadala zo 4 predmetov tuším...akonáhle sa uvoľnil kvadrát všetko sa dalo do poriadku,ale cez ten kvadrát som vlastne nechápala načo škola,ilúzia už dospelosti atď..
neznámy
neznámy | 12.2.2015 08:23
Tento tranzit mi jede už asi druhým nebo dokonce třetím rokem (to nevím přesně a nechce se mi to teď luštit), vždycky poodjede a pak se zase vrátí, to vše v orbisu okolo pěti stupňů. Pociťuju to jako takovou neutuchající vtíravou až nutkavou potřebu změnit profesní pole působnosti. Nejdřív jsem uvažovala změnu firmy a teď při třetím návratu už bych nejradě i zcela jiný obor, upustit od chemie a vrhnout se do něčeho, kde budu víc zaměstnávat levou mozkovou hemisféru.
neznámy
neznámy | 12.2.2015 10:42
Teraz vo februari mi tranzit Neptun kvadrat MC... vrcholi 1.krat.Neptun je pomaly...bude to este dlho trvat. Minuly rok v juny som si nasla druhu pracu na pol uvazka. Robim v zdravotnictve a ta druha praca je taktiez v statnej sfere...cize placa za obe nic moc:-)
Na peniaze som ani nemyslela ked som si tuto druhu pracu nasla, lebo hlavny dovod bol ten, ze som sa citila zbytocna a chcela som sa skratka nejako realizovat. Mozno to ten neptun sposobil. Som ako vo sne...je mi uplne jedno ze pracujem za polovicu minimalnej mzdy a nemam vobec potrebu ist si pytat aspon nejake osobne ohodnotenie, lebo tak to funguje...ak chcem nejake zvysenie mam si ho vraj ist pytat.
Podla mna ten neptun v kvadrature na MC je taky zahmlievac, kvadrat znamena cin....ale ja sa k ziadnemu nemam a ani nemam potrebu nieco menit...dokonca mi je jedno aku placu dostanem za svoju pracu...nieje to pre mna dolezite...aj ked mam peniaze rada, lebo mi davaju pocit slobody...Dokonca nemam strach ani zo straty zamestnania...mam pocit ze by som si kludne nasla aj nieco ine....
neznámy
neznámy | 12.2.2015 11:15
To je ono, cítím se v současném zaměstnání nevyužitá.
neznámy
neznámy | 12.2.2015 18:51
vdaka za prispevky. Mne sa to este len zacina, no citim to nejak podobne. Hlavne okolo toho profesijneho smerovania sa to toci....pracujem vyse roka v jednej firme, zo zaciatku nadsena, nove informacie, skusenosti, nasavala som ako spongia, lebo rada sa ucim nove veci, no posledne tyzdne toho zacina byt na mna vela, mam pocit, ze mi len nakladaju a nakladaju, a ja hrdinka sa tvarim, ze s prehladom zvladam...no tempo priam sialene a stresy neunosne....najvacsi problem pre mna je ozvat sa.
-SAD- ....zacinam sa citit ako handra, vyuzivana a bez patricneho ocenenia, nieze by som si na tom dako zakladala, praca ma bavi, no fakticky sa citim zbytocna a absolutne nedolezita.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...