mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Moj horoskop?

neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:14
Tak....Astronelov Mars nedistribuoval harmonicky silu Jupitera, čo sa odrazilo na nevhodnom odporučaní sa skrze Merkura....a samozrejme, my všetci za to môžeme :-)
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:18
Ja veľmi dobre viem, prečo reagujú tak, ako reagujú, ak by si to vedel aj ty, tak by si deti hľadal na druhej strane...

Za tie roky viem, že ľudia sú zvyknutí vnímať alebo používať tieto nástroje (astrológia, tarot...) ako HRAČKY pre pobavenie a relax, ak im niekto pripomína ich skutočný účel, majú pocit, že im chce zobrať hračku...veď oni sa chcú predsa iba pobaviť, skrátiť chvíľu na internete...preboha len nie ísť hlbšie, to predsa bolí a vyžaduje to veľa energie...iba tak pokĺzať po povrchu, to stačí, to je IN, že tatko Lavondyss...:)
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:27
Atena, ak majú "otázky života" hľadať riešenia pomocou astrológie, tak musia byť medzi nimi hľadané súvislosti...ak je tu ale väčšina príspevkov "iba" o živote, bez toho, že by boli dávané do súvislosti s astrológiou, tak to rozhodne nemôže byť o astrológii...
neznámy
neznámy » ballin | 12.12.2010 22:30
Pozri "vole", koľko horoskopov sa ti dostalo...:-)

Už aj taký psychológ alebo štylista by z toho vyprofiloval osobné charakteristiky...Ktovie, ako by to bolo, keby som svoje povolanie a to, čomu sa venujem povýšila nad všetko ostatné...to sa "predsa kĺže na povrchu"

Maj rozum kým si mladý, nekĺž sa, aby si sa aj ty neprepadol :-) Ži si radšej život, lebo vidíš, že aj toto sa môže niekomu stať...
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:31
Skôr by som povedal, že ich berú do ruk, ked sa vynorí otázka hľadania zmyslu. Pre pobavenie a relax su lepšie priležitosti.

Po tretej zastávke človek vidí, akým spôsobo boli pre neho nebezpečné a zaroven stracaju účinok a zmysel. Ego sa zbavuje šatu hľadajuceho, persona vytvorená túžbami po Poznaní sa rozpada. Vyklad kariet upada do chaosu, aspekty planét stracaju domnelý učinok....po temnej noci duše, na tretej štacke....
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:44
Mám rada pohľad na hviezdy, na človeka ktorý ich má rád...Všetko, čo sa robí s láskou oceňujem, lebo len vtedy to môže mať účinok. Videla som lekára, ktorý bol špecialista a mal perfektné vedomosti, ale nevedel pomôcť, lebo sa nevedel porozprávať s človekom.
Ak nie je o astrológii to, čo nedávame do súvislosti s astrológiou, potom predsa len ide o autosugesciu. Ale ako tak premýšľam, je to o tom, čomu niekto verí...čomu vy veríte. Potom to možno bude Vaša cesta, každý má svoju, ani vám ju nikto neberie.

Ale neverte tomu, že teória pochopenia čohosi sa zaobíde bez pochopenia toho, čoho sa to týka, resp. ľudí. Ak si myslíte, že všetci okolo vás sa hrajú, potom im zrejme nerozumiete.
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:56
Ego panuje, ma šaty z hviezd a to su tie najkrajšie šaty...túžby po Poznaní su tie najvyššie ľudské....
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:57
A v podstate, kĺzať sa po povrchu je pre deti najväčšia radosť. Viete, aké sú vtedy šťastné? Aj ľudia chcú byť predsa v živote šťastní? Aj z malých vecí sa treba tešiť, lebo ak si zvykneme iba na veľké, narastieme do takej výšky, že už nám nikto nebude roven, s nikým nebudeme šťastní...s ničím spokojní
neznámy
neznámy | 12.12.2010 22:57
A v podstate, kĺzať sa po povrchu je pre deti najväčšia radosť. Viete, aké sú vtedy šťastné? Aj ľudia chcú byť predsa v živote šťastní? Aj z malých vecí sa treba tešiť, lebo ak si zvykneme iba na veľké, narastieme do takej výšky, že už nám nikto nebude roven, s nikým nebudeme šťastní...s ničím spokojní
neznámy
neznámy | 12.12.2010 23:04
Tak potom je prirodzené, tento odev z hviezd. Viem, čo sa skrýva pod ním, keď sa vyzlečie...
neznámy
neznámy | 12.12.2010 23:10
Do šiat sme sa obliekli, ked sme sem prišli a zo šiat sa vyzlečieme, ked odtialto pôjdeme. Len aby sme nezabudli, že nie sme šaty....ano šaty su prirodzené. Su sice týpky, čo sedia v Himalajach nahí, len rozmýšľam, či sa to neda aj bez toho, zistiť, že su to len šaty...
neznámy
neznámy | 12.12.2010 23:22
Ani k Himalájam som to nedotiahla a pochopila som Ťa. Dobre zacielená odpoveď. No hoci sa rodíme s dedičným hriechom,a tie šaty sme si sami vybrali,máme možnosť cítiť to, čo je pod nimi, aj keď to nepatrí nám, ale my do Toho.
neznámy
neznámy | 12.12.2010 23:25
A prísť na to, že sú to len šaty, to nie je ľahké...Lebo pre niekoho sú asi také očarujúce ako látkové odevy pre image
neznámy
neznámy | 12.12.2010 23:26
Tak je, môžme zhasnuť Atena:-)
neznámy
neznámy | 13.12.2010 00:06
mam taky zositok a v nom je v uvode velkymi pismenami napisana pre mna ustredna myslienka: principom mediciny je Laska, a vyslovil ju tusim Paracelsus, ak nie tak ma opravte.
a tato Laska je principom astrologie
vedy
literatury
vsetkeho, ak odchadza Ona, tak odchadza pravy zmysel nasich zivotov
neznámy
neznámy | 13.12.2010 00:33
az k takemu radikalnemu kroku teda nemusis pristupit...ja si rad vypocujem tvoje nazory, aj ked sa mi nebudu pozdavat alebo aj ked nebudem s nimi suhlasit a myslim, ze sa este zopar jednotlivcov takych najde, co im to nebude robit problem...a nevadi mi ani, ked obcas rozvlnis pokojnu hladinu tohto fora, ved co by to boli za diskusie, ak by neexistovali oponenti...-ROLL-
no ci to tu je o astrologii??? aj je a aj nie je...Forum bolo tak robene, aby si mohol kazdy prijst na svoje, preto tu je je aj 12 tematickych okruhov.
kazdy si moze vybrat, co ho zaujima a comu rozumie....a je uz na nom, ci na tuto stranku prisiel relaxovat alebo nebodaj sa nastartovat k niecomu hlbsiemu...-COOL-
a poznamka o tom, ze dnes je "IN" klzat sa po povrchu, je v podstate pravda...no ale kedy to tak nebolo??? jedine, co s tym mozes urobit, je "byt prikladom" a ukazat, ze mozne je zajst aj pod ten povrch...a ci si to niekto vsimne alebo nie, tak to uz nie je tvoja starost, ale skor ludi, co si to maju vsimnut;)
neznámy
neznámy | 13.12.2010 00:51
neboj, ak dotycny nebude vulgarne nadavat a hrubo druheho urazat, tak sa nemusi vobec bat, ze bude vyhodeny...;)
neznámy
neznámy | 13.12.2010 11:21
Kiežby som takýchto povrchných ľudí ako sú tu stretávala aj v bežnom živote.
Chvalabohu tu neriešime ani celebrity, kto kde s kým a čo, ani Panelák, Ružovú záhradu, Farmára, čo sa kde dá kúpiť a za koľko, alebo podobné skvelé témy.
Takže ešte raz vďaka za to, že môžem takto kĺzať po povrchu a s radosťou ako to napísala Atena. ;)
neznámy
neznámy | 13.12.2010 13:06
vandi, bude to až vtedy pekné, keď bude zákon akceptovať lásku, potom môže láska zákon. a vôbec láska je mocnejšia ako zákon. :D
niekoľko sprostredkovateľov mám aj doma a tiež neveria, ale pochopili to aj bez viery. je to jednoduché: stačí vedieť, čo je tvoje právo a čo povinnosť.....
ale inak bola by to zaujímavá samostatná téma. ale nie do sekcie astrologia a horoskopy-ROFL-
neznámy
neznámy | 13.12.2010 13:19
Iba som uvidela text a začala ho čítať a už som vedela, že bude preferovať AstroNellov súd o našej povrchnosti.
V podstate je to pochopiteľné, lebo "manus manum lavat", a teda ruku ruku umýva alebo rovný rovného si hľadá.
Asi aj ja by som s ťažkosťou podkopala nohy tomu, kto sa momentálne nachádza v okolí tých istých myšlienok ako ja, na hranici podobného poznania. Lebo každý človek verí, že práve ten jeho poklad je najvzácnejší, a ak veľmi chce, zdôvodnenie si nájde pre akúkoľvek mienku. A to je práve to, čo nás tu momentálne spája. Každý háji to svoje a cíti sa dotknutý tým druhým.
Len sme možno pozabudli na to, čo skutočne nie je povrchné a čoho skutočný význam nepozná zrejme ani jeden z nás. Alebo možno jeden, dvaja. Rešpekt.
Asi mi tu tiež unikla schopnosť prijať názor niekoho iného, jeho profesiu s rešpektom a so schopnosťou uvidieť v nej pozitíva a dať jej rovnakú vážnosť ako tomu, čo je dôležité pre mňa. Táto cesta je jednoznačne vyššia, lebo si nepridáva právo hodnotiť, čo je viac a čo menej. Žiaľ, tiež sa ma to dotklo, zalomcovala mnou ješitnosť.
Týmto sa teda ospravedlňujem za svoje povrchné úsudky. Ak poznanie astrológie stojí pre niekoho nad všetkými ostatnými životnými poznaniami, skúsim to rešpektovať. V rámci toho, čím sa osobne v živote zaoberám mám však predsa len asi najradšej názor laikov. Vždy ma podnecujú k rôznym cestám a vracajú niekam na začiatok, aby som nezaspala na vavrínoch alebo pri tom, že moja cesta je jediná správna.
Vždy bude niečo, čomu venujeme svoj život, ale nemôžeme pre to zahodiť ostatné otázky. Do určitej miery ich vlastne musíme ovládať a dozvedieť sa o nich niečo viac.
Preto som vďačná administrátorom, že sú tu schopní tolerovať aj pre nich povrchných ľudí. Svedčí to o vašej veľkosti. Odznievajú tu také témy, ktoré sú blízke bežnému smrteľníkovi a vy ste sa dokázali znížiť až k nim. Klobúk dole!
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...