mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

děti a manžel?

martinbd
martinbd » joulutahti | 27.1.2015 17:51
máš vari zálusk na dvojičky? :) Skús si nájsť muža, čo bude mať viacero tých vecí, možno sa zadarí :).
to dvoj alebo jedno vaječné neviem, či sa dá rozlíšiť z horoskopu.

To pohlavie, som niekde čítal, že sa môže určovať napríklad tak, aká planéta je v 5. dome, či mužská, alebo ženská, ale aj aké znamenie je na hrote 5. domu, či mužské, alebo ženské, podobne, či je Mesiac v mužskom, alebo ženskom a v neposlednom rade, či Mesiac prijíma aspekty od mužských, alebo ženských planét. Mužské planéty sú určite Mars a Jupiter, v podstate aj Slnko aj Saturn (hoci oni môžu potomstvo aj brzdiť, ako už bolo spomenuté), za ženské sa považuje určite Venuša a Mesiac, ale Merkúr sa považuje za hermafrodita, takže on asi nebude mať vplyv na pohlavie. Tie vyššie planéty sú otázne.

Poznám jeden krásny príklad, Mesiac v Baranovi, konjukcia Jupiter na hrote V. domu Baran - jedináčik chlapec. Ak by išlo o to, hľadať jedináčikov, tak podľa mňa Baran sa na to hodí :), ale to je len taká moja špekulácia.




Federer tam nemá nič z toho, čo som spomenul:

http://www.astro.com/astro-databank/Federer,_Roger

U jeho ženy sam nenašiel čas narodenia, takže to nevieme. Ale u nej Mesiac asi tiež asi nebude v jednom z tých znamení, ale možno 5. dom a ASC by viac napovedal.
neznámy
neznámy » martinbd | 27.1.2015 18:28
nedalo mi a som si ocekoval nejakych znamych z mojej databazy, ktori maju uz deti...
napriklad moja mama ma hrot 5.domu v bykovi, ale vladca venusa je v levovi v trigone na jupiter, muzsku planetu...a lunu ma vo vodnarovi v trigone na saturn, dalsiu muzsku planetu...a ma dvoch chlapcov:)
dalej kamos, ktory ma dve dcery... tak on ma hrot 5.domu v kozorozcovi, v nom ma jupitera vo vodnarovi...ale vladca 5.domu saturn je v zenskom skorpionovi... tiez ma trin od luny... luna je v zenskom rakovi v kvadrate na venusu... cize aj tu sedi....
ale potom poznam jednu babu, ktora ma 4 deti...3 dievcata a 1 chalan...
ona ma 5.dom v blizencoch prazdny... jeho vladca merkur je v muzskom strelcovi a priijima aspekty od muzskych planet - mars, slnko, jupiter... lunu ma v zenskom znameni panny ale prijima aspekty len od muzskych planet - jupiter, mars, slnko...
cize podla tohoto by mala mat viac chlapcov...ale kedze poznam aj horoskopy jej deti, tak viem, ze tie dievcata su narodene dve v baranovi a jedna v blizencoch... tie v baranovi maju silnu prevahu ohna a muzskych znameni.... takze mozno to pravidlo hovori len tak zhruba o pohlavi, ale moze sa to prejavit aj tak, ze v horoskope bude mat prevahu bud muzskych alebo zenskych znameni...podla toho, ze co v horoskopoch rodicov prevazuje...-PUH-
martinbd
martinbd | 27.1.2015 18:45
vďaka za príklady,
áno, tiež som o tom uvažoval, že môže ísť skôr o povahu detí a nie o fyzické pohlavie.
Moja mama má napríklad Saturna v 5. dome, hrot 5. domu v Škorpiónovi, Mesiac v Býkovi, Mesiac kv Venuša, Mesiac trigon Jupiter a Mesiac sextil Mars.
Ináč, možno by sa to dalo obmedziť na aplikatívne aspekty, alebo na aspekty s najužším orbisom. Takže je to také nejadnoznačné, ale 3 chlapci. Ale čas narodenia môjho otca neviem, on má napríklad ohnivú dominantu v horoskope, tak kto vie, či mu to tam nepadlo do 5. domu, že to prevážil.
joulutahti
joulutahti » martinbd | 27.1.2015 19:04
hej mam...:P zda sa mi to vyhodnejsie ...aj ked rizika poznam az prilis dobre -LOL-

no v piatom dome nemam nic, len je v baranovi...vladcu marsa mam v 6. ( co si mi uz spominal, ze skor praca s detmi) ...a ten mars mam v bykovi ( to je zenske ci muzske? :D) a aspekty nan trigon od urana , neptuna(ale tie asi nemam ratat ?) aj mesiaca....mesiac je v panne ( blbe), ale venusu mam v rakovi a v sextile na ten mars (aj mesiac...len neviem, ci to este stale suvisi s detmi). A na mars mi robi kvadrat Slnko.

Ten opis jedinacika si myslel ,ze poznas pripad zeny s tou konstelaciou a ma jedinacika ci ten jedinacik ma take aspekty? Ja som tiez jedinacik.--- hm, ten baran na hrote 5.domu by sedel...ale to je len 1 z moznosti...
martinbd
martinbd » joulutahti | 27.1.2015 19:18
Myslel som to tak, že ak má rodič Barana na hrote 5. domu, tak že na jedináčika, alebo na mužského potomka.

ženské znamenia sú vodné a zemské
mužské znamenia sú vzdušné a ohnivé

vlastne neviem, čo všetko brať do úvahy, či aj znamenie v ktorom je vládca 5. domu, hmmm, alebo len hrot 5. domu.
Znamenie v ktorom je Mesiac si myslím že je dobré brať a tie aspekty na Mesiac a to čo som už napísal.

Ak máš Mars ako vládcu 5. domu a Mesiac v aspekte na Mars, tak si myslím, že to ukazuje skôr na mužského potomka a asi na jedináčika, lebo aj Mesiac ak je v Panne a hrot 5. domu v Baranovi, tak sa mi to tak javí, ale podľa mňa závisí aj od horoskopu partnera.
martinbd
martinbd » martinbd | 27.1.2015 19:20
aha, či ty tam máš aj Mesiac v aspekte na Venušu?
Tak potom asi o pohlaví rozhodne horoskop partnera. :).
joulutahti
joulutahti » martinbd | 27.1.2015 19:27
ok, o x rokov dam vediet, ako to nakoniec dopadlo -COOL-
martinbd
martinbd » joulutahti | 27.1.2015 19:37
OK, super :). Som aj zvedavý, aké číslo bude to "x" :).
MandMs
MandMs | 27.1.2015 21:05
Nooo, ja si skor myslim, ze co sa ma stat stane sa... ze veci su predurcene... a z vlastnych skusenosti viem, ze ked sa chcem astru priecit tak to vooooobec ale voooobec u mna nefunguje... Takze dobre astro ma vela do seba :)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...