mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Českí astrológovia

neznámy
neznámy | 11.12.2016 11:00
Zdravím -BYE-

Koho z českých astrológov si vybrať na astrologickú konzultáciu? Prokešová, Havelka, Kubík, Turnovský atď. Poteší ma osobná skúsenosť a recenzia.

Aby ste sa nedivili prečo CZ, tak ide o to, že som to skúsil pred časom u nás a bohužiaľ, spokojnosť žiadna. Dotyčný rozprával prevažne sám o sebe, o svojom živote a horoskope a ja som sa nedozvedel takmer nič.
neznámy
neznámy | 11.12.2016 11:13
On Ti to už "bezpřezdívkový" asi vysvětlí....-ROLL-
milan08
milan08 | 12.12.2016 08:11
Havelka je vraj drahy!!!!
neznámy
neznámy | 12.12.2016 08:39
A to podla jedneho sudiš všetkých na Slovensku?
Z tych co sa pohybujú na zveraku sa Ti nik nepozdava?
Pravda, ze su tu prevazne amateri, osobne neuvazujem o vyuzití služieb astrologa, no pravdupovediac, ak mi to aj v minulosti napadlo, zaujimavi mi prišli prave tí amatéri, ktorí sa za odbornikov nepovažujú a peniaze by si neodvážili vypýtať, profesionaly casto nepíšu konkretne v astrotemach, tak nemam moc predstavu ako by ich vyklad vyzeral.....
Durgadevi
Durgadevi | 12.12.2016 21:38
Ještě mohu doporučit Antonína Baudyše. Jedna mi psala, že jen tak sype se sebe, on má velice široký rozhled, již je mi líto, že jsem původně nepoprosila jeho, , až když budu mít opět peníze nazbyt.
neznámy
neznámy | 12.12.2016 21:40
záleží na tom, jaký přístup k astrologii je Vám blízký

tradiční, hellenistický, středověký, klasický, moderní, psychologický, grofovský, humanistický atd. rozhodně nečekejte, že např. grofovský astrolog s Vámi bude nad horoskopem besedovat jako astrolog tradiční.


Nevěřím, že nemáte na Slovensku dobré astrology. Možná jste zklamán slovenskými astrology právě proto, že jste se obrátil na ty, kteří pracují jinak než potřebujete.
neznámy
neznámy | 12.12.2016 22:18
v prvom rade je na slovensku strasne malo astrologov oproti napriklad cesku...a tam kde nie je dostatocna konkurencia, tak tam je vzdy hrozba, ze s kvalitou to moze byt slabsie (cest vynimkam)-PUH-
neznámy
neznámy | 12.12.2016 22:24
Já bych si astrologa ke konzultaci nevybírala na základě doporučení.
Všichni, které umiňuješ, i další, mají svoje webovky, příp. je najdeš na you tube.
Z toho zhruba zjistíš, kdo asi "řeší" problémy, které tě zajímají a něčím tě zaujme, je ti sympatický.
Ale i tak se může stát, že ti konzultace "nesedne", a naopak, můžeš potkat někoho, kdo tě vážně posune o kus dál. Ale zkus si ho najít sám.:)
neznámy
neznámy | 12.12.2016 23:19
v Česku dnes "dělá do astrologie" kdekdo (také díky programům s implementovaným výkladem) a podle toho to také vypadá
Dogi
Dogi | 14.12.2016 12:21
V Čechách sa viac darí aj tarotu a aj iným ezoterickým vedám, aj takej tej pochybnej "ducharine" a vešticiam. Češi k tomu majú tradične bližšie ako Slováci. My sme skôr na ten Lunárny kalendár pre záhradkárov a bylinkárov...tam ten záujem cítim viac aj u nás, ale aj o astrológiu na amatérskej úrovni je záujem. Možno nám len dobrý základ a tradícia vo výchove resp.vzdelávaní astrológov chýba...to len tak tipujem teraz :-)
Dogi
Dogi | 14.12.2016 12:22
Ó, takže mám šancu ak viac popracujem? ;-D
neznámy
neznámy | 14.12.2016 15:22
Z jedné "zlé" zkušenosti dělat závěr nemusí znamenat obecnou poplatnost.

Nás lidi často vede intuice k /ne/správné volbě mezi různými metodámi práce, kterých je nespočet.
Každý může následně radit podle své zkušenosti, ať už dobré, nebo zlé.
Můžeme sledovat sdílení různých lidí, ale volba je stejně nakonec na nás.

A konečně - pokud nám na druhém něco vadí, může jít o zrcadlo našeho vlastního stínu. Teď nebo z kdysi kdesi ;)

Dříve jsem měla sklon obdivovat či odsuzovat toho či onoho. Než jsem zjistila, že všichni jsme z masa a kosti. Možná že někteří mají i jakous-takous přidanou hodnotu navíc. -LOL-

Ale nikdo není neomylný. A žádné setkání, byť s astrologem, není náhodné.
neznámy
neznámy | 14.12.2016 16:20
ahoj Su, za mňa len k pridanej hodnote:
má ju úplne každý, je to talent talent pre niečo dar čo chce objaviť a aj ho prejaviť a nájsť spôsob ako sa oň s ľuďmi podeliť ako byť užitočný prospešný ako obdarovávať, pretože žiaden talent si nevezmeme do hrobu a kto hej tak potom načo žil ?....

nemusia to byť velké veci nie každý je preborník v matike hudbe umení architektúre astre metafyzike psychológii vede medicíne no a tak ďalej, stačí byť trebárs ženou sestrou dcérou mamou kamarátkou pre všetkých proste dobrým človekom, človekom presne tam kde sa to žiada a tam svoj dar talent alebo zmysel pre niečo dôležité - prejaviť

velmi rada chutnám plody talentov iných ľudí (hudba slovo alebo hoci záhrada) a som vďačná tak vďačná za to, že mám tú šancu!

Tvoj jadrný humor, byť neviem aká si a kto si ma tu neraz pobavil, ďakujem -FLOWER-
Plutonie
Plutonie | 25.12.2016 01:15
Baudyš je super na vize a dlouhodobá témata. Minulost super. Pochopení chlapa super. Budoucnost to je otázka. Turnovský je moc technický - většina lidí mu vůbec nerozuměla.

Asi bych zkusila najít stránky a podívat se na horoskopy, které tam mají. ne všem každý vyhovuje. Někteří jsou hodně obrazní. Někteří to dokáží opsat ze stránek zadarmo.
neznámy
neznámy » Plutonie | 25.12.2016 19:04
když mu nerozuměli, měli mu říct, že mu nerozumějí ať jim to vysvětlí srozumitelněji a ne se tvářit, že mu rozumějí.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...