Zdravie a výživa -
Pečená kačica
Kačka sa pečie pomaly, aspon dve a pol hodiny, s kyslým jablkom vnútri, nakoniec potierať mliekom, aby chytila taký šmrnc navrchu
V žiadnom prípade nie v jenskej mise aby sa dusila a potom len zapiecť kôrku, ale vyslovene piecť celý čas a polievať
masť odoberať ked jej je vela, čo z kúpenej až tak nebude, pekáč by mal byť hlinený, alebo aspon starý dobre vypálený hrubý plech..hlboký
Je to celé umenie ked to má byť poriadne a na to nemáš už moc času -FLOWER-
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecena-kacica-s-cervenou-kapustou/1950-recept.html
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecena-kacka-podla-babicky-bernusky/33321-recept.html
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecena-kacica-s-jablkami/43307-recept.html
Tak si vyber :)
http://www.jaspet.cz/blog/jaspet/default9291.html?cla=4269
http://hobby.idnes.cz/dokonalou-kachnu-upece-i-absolutni-zacatecnik-f41-/hobby-domov.aspx?c=A110723_201656_hobby-domov_mce