mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

leko klope na dvere :)

neznámy
neznámy | 30.4.2013 11:34
Ako ho budete travit?
neznámy
neznámy | 30.4.2013 12:40
No u nás neklope, už ho tu máme, konečne je teplo. Ja zatiaľ neviem, ako ho budem tráviť. Väčšinou mi plány nevychádzajú. Ale tak asi klasicky vyhrievaním sa na Slnku a prechádzkami pri jazere, poprípade túrovaním po horách ... A ty? :)
neznámy
neznámy | 30.4.2013 12:57
Podobne,tiez niekam do hor kde je kludna atmosfera,slnko atd takze toto leto bude stat za to :)
neznámy
neznámy | 30.4.2013 13:00
Ja len dúfam, že mi opäť nejaký medveď cestu neskríži, alebo ma blesky z hôr nevyženú, tak ako minulý rok. Už viem, čo je to utekať rýchlosťou blesku... :D
neznámy
neznámy | 30.4.2013 13:05
Tak medveda by som naozaj nechcel stretnut , ako sa poznam asi by som ta predbehol -LOL-
neznámy
neznámy | 30.4.2013 13:29
-LOL- -LOL- Utekali sme pred bleskami zo Skalnatého plesa deň pred tým ako sme stretli toho medveďa. Pri ňom asi nemáš šancu újsť, keď ho máš len pár metrov pred sebou. Aspoň my sme naňho iba čumeli a ani sa nepohli. Ten medveď ušiel pred nami, asi bol slepý a nevidel nás. Či čo s ním bolo. Vyzeral akoby bol na drogách, taký bol zmätený. Som rada, že som vtedy nemala syna pri sebe, aj keď bol tiež v horách. Brata zase mrzelo, že si ho nestihol vyfotiť.
Medvede sú teraz premnožené a hory sú ich domovom, takže je možné, že sa bude túlať nejaký v tvojej blízkosti. Inokedy sme si všimli doma na fotkách, že za nami prechádzala medvedica s malými a my sme o tom ani netušili. Ale nechcem ťa strašiť, medvede sú prevažne plaché zvieratá. Uži si ten pokoj v horách... :)
ballin
neznámy
neznámy | 30.4.2013 18:58
Na leko je nejlepsi kianid draselny.-ROLL-
neznámy
neznámy | 1.5.2013 12:02
No to by si sa divila ze nemam sancu ujst -LOL-:) a ak bol slepy tak to je ta stastnejsia verzia stretnutia , ale ved vlasne medved najlepsi priatel cloveka ako sa hovori tak huraa do hor -LOL-
neznámy
neznámy » ballin | 1.5.2013 12:06
tak stava sa :D inak dobra praca -LOL-
neznámy
neznámy | 1.5.2013 12:26
Aky mate nazor na tuto konstalaciu mate s nou niekto skusenosti ? -NOOO- ( Pluto v kvadratúre s Merkúrom
Tlak na nervový systém sa môže nenápadne stupňovať. Do vášho života by mali vstúpiť také okolnosti, ktoré vás budú nútiť k niečomu sa otvorene vyjadriť a zaujať k tomu jednoznačný postoj. Nesnažte sa nikým slovne manipulovať a naopak ani vy sa nedajte nikým nachytať. Tiež sa vyhýbajte extrémnym názorom a kategorickým súdom. Porekadlo „čo ste si navarili, to si aj zjedzte“ platí teraz dvojnásobne. Momentálna tendencia k depresiám a temným myšlienkam by v konečnom dôsledku mala prehĺbiť a posilniť váš intelekt. Viac ako inokedy vás budú fascinovať tabuizované a zakázané témy. Dávajte si však pozor, aby sa vám spoznávanie nevymyklo z rúk. Všeobecne je to vplyv spôsobujúci krízu v myslení, či poznaní, ktorá má človeka doviesť ku zmene uvažovania.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...