mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Oznamy a akcie - 

Protest za záchranu slovenskej pôdy a zvrchovanosti štátu

neznámy
neznámy | 28.4.2014 10:21
Od 1. mája môžu cudzinci skupovať slovenské územie! Moratórium na zákaz predaja pôdy cudzincom skončí 30.4.2014 ako keby sa nič nestalo. “Našim” poslancom všetko prejde? Bude porušená úÚstava SR, ohrozená územná celistvosť Slovenskej republikya zvrchovanosť štátu.

Poďme symbolicky podporiť aktivity za záchranu slovenskej pôdy a zvrchovanosti štátu.

Protest sa bude konať pred NRSR VO ŠTVRTOK 1.MÁJA o 14.00 hod.

Fb event https://www.facebook.com/events/1462564163967471/
neznámy
neznámy | 28.4.2014 10:57
problém vidím presne v tom istom čo som spomínal v jednom z príspevkov o povinnej predškolskej dochádzke: nemáme peniaze, tak nemáme ani čas. nemáme čas, nehľadáme informácie, nevyvíjame aktivity. a takto ani nevieme ako s nami manipulujú súkromné nenažrané papule a kam to všetko vedie.

všetky národné problémy by sa mali riešiť vrátením sa k jednote - mali by sme začať viacej žiť spoločne, nie oddelene, nie len virtuálne. stretnutia ľudí so spoločnou pozitívnou myšlienkou má veľkú silu. som presvedčený že dnes sa ľudia naladia na vyššie a pozitívne vibrácie najrýchlejšie spoločne. individualita je dôležitá, ale v tejto dobe sme úplne stratili zmysel pre kolektívne cítenie a tým pádom sme v disharmónii.

asi je to trest za náš egoizmus. ak napríklad sami zabíjame ako mocnejší druh, musíme prijať pravidlo, že aj my môžme byť zabití mocnejšími a nemáme právo sa oháňať nejakými ľudskými právami. ak myslíme len na seba a svoju najbližšiu rodinu a nezaujímajú nás problémy druhých aj keď máme silu im pomôcť, musíme prijať pravidlo, v ktorom sa bezmocne staneme obeťou cudzieho egoizmu a ľahostajnosti
neznámy
neznámy | 28.4.2014 11:12
Bolo by dobré hovoriť za seba a miesto rečí, ktoré teraz nikomu a ničomu nepomôžu, radšej prísť, najmä keď sa tu píše o tom, ako ľudia nemajú čas...Nie všetci nemajú čas, čas "nemajú" zväčša tí, ktorí vlastne nemajú odvahu alebo chuť. Tí, ktorí tam prídu, to kolektívne cítenie i záujem o osud SK určite nestratili. Pridáte sa k nim alebo tu budete viesť len skeptické pesimistické reči, ktoré len nahrávajú tým, ktorí sa nami pokúšajú manipulovať pre našu ľahostajnosť, nevedomosť a egoizmus??? Chcem veriť, že aj niečo pozitívne urobíte, teda prídete alebo to aspoň budete šíriť.-NOSMILE
neznámy
neznámy | 28.4.2014 14:44
ale ja som to nepísal preto, aby som sa vyhovoril, alebo niekoho ospravedlnil. to na čo som narážal bola práve nejednota medzi ľuďmi a tú som chcel zdôrazniť nie preto aby sa prehlbovala. robiť prvú pomoc je v poriadku, ale to nie je konečné riešenie kým nenájdeme skrytú príčinu vzniku naliehavého problému.
neznámy
neznámy | 28.4.2014 15:03
ano-THUMBSUP-
a plus toto :
MEDITÁCIA PRE SLOVENSKO.
Od dnešného večera budeme každý večer o 22.00 hod spoločne duchovne pracovať na oslobodení Slovenska a Slovákov. Každý sa môže k nám pridať. Je dokonca aj "vedecky" dokázané, že spoločná meditácia formuje realitu. Môžete zostať v teple svojho domova a napriek tomu budeme spolu spojení a zjednotení silou Lásky, Pravdy a Svetla:
1. Nájdite si pokojné a tiché miesto, kde sa môžete pol hodinu venovať len sami sebe.
2. Pohodlne sa usaďte tak, aby vaša chrbtica bola približne vo zvislej polohe, nohy uložte rovnobežne jednu vedľa druhej a ruky si položte na stehná dlaňami hore.
3. Zatvorte oči a pomaly postupne uvoľnite každý sval svojho tela. Postupujte od temena hlavy až ku končekom prstov na nohách. Nezabudnite uvoľniť viečka a pery.
4. Sledujte svoj dych: pomalý nádych, pomalý pokojný výdych. Preciťujte chladnejší vzduch pri nádychu a teplejší pri výdychu. Sledujte svoj dych niekoľko minút.
5. Predstavte si lúč svetla prichádzajúci zo stredu, z Centrálneho Slnka našej Galaxie Mliečnej Dráhy, ktorý zostupuje cez Vaše temeno hlavy do vášho srdca.
6. Vaše srdce sa rozžiari ako Slnko a žiara napĺňa celé vaše telo. Slnečná žiara vášho srdca napĺňa postupne celú miestnosť, v ktorej sa nachádzate, celý dom, celú ulicu, celé mesto, celý kraj a celé Slovensko. Žiara vašej Lásky napĺňa každého človeka, každú bytosť na území Slovenska.
7. Precíťte silu Vašej Lásky a požiadajte Najsvätejšiu Bohyňu/Boha o vedenie a nasmerovanie energie Božej Lásky na tie bytosti, ktoré ju potrebujú pre najvyššie dobro všetkých bytostí na Slovensku. Preciťujte ako Božia Láska zaplavuje Slovensko, každého človeka, každú bytosť. Preciťujte, ako Božia Láska rozpúšťa všetky energetické bloky. Všetky bytosti na Slovensku sú Božou Láskou objavené, nájdené, prežiarené, naplnené, očistené, oslobodené, zharmonizované, vyliečené a uzdravené na všetkých úrovniach. Všetky chyby a viny sú odpustené a Láskou rozpustené. Všetky laná , ktoré nás zväzovali sú uvoľnené a Láskou rozpustené. My všetci sme úplne slobodní. My všetci sme úplne čistí. My všetci sme úplne zharmonizovaní. My všetci sme úplne vyliečení. My všetci sme úplne uzdravení. My všetci sme JEDNO. My všetci sme JEDNO. My všetci sme JEDNO. My sme LÁSKA. My sme LÁSKA. My sme LÁSKA. TU a TERAZ vo VEČNOSTI VO SVATEJ BOŽEJ PRÍTOMNOSTI. STALO SA A TAK TO JE.
8. Žiara Božej Lásky prúdiacej skrze vaše srdce napĺňa celé Slovensko, celú našu prekrásnu krajinu. Nad Slovenskom vyšlo jasné žiarivé Slnko a jeho lúče Lásky skrze Vaše srdce smerujú do Zeme, do stredu našej milovanej Matky Zeme. Zo stredu Zeme stúpajú lúče Lásky
a vo vašom srdci sa spájajú Otec nebies s Matkou Zemou vo večnom tanci života. MY sme JEDNO. TU a TERAZ. MY sme LÁSKA. My sme SLOBODA. MY sme ZMENA. My sme ŽIVOT. A Slovensko je našou zasľúbenou krajinou. Slovensko je našou rozkvitnutou rajskou záhradou.
9. Žiara Božej Lásky zo Slovenska prúdi do všetkých okolitých krajín a postupne zaplavuje celú našu milovanú planétu Zem. Všetci ľudia aj všetky bytosti na Zemi sú naplnení a prežiarení Láskou. Pokoj a mier, láska a harmónia. Vláda Božej Jednoty TU a TERAZ. Poďakuj Bohyni /Bohu za nekonečnú Lásku, ktorou nás obdarúva. Obraz nádhernej modrej planéty Zeme žiariacej Láskou si uchovaj vo svojom srdci a pomaly preciťuj svoje telo. Pohýb prstami na rukách a nohách natiahni sa ako mačka a pomaly otvor oči. Si opäť vo svojej mysli, ale tvoj svet sa zmenil. Je plný lásky, pokoja a mieru.

Ďakujem vám. Chvála vám. Bohyňa/Boh je s nami, je v nás
neznámy
neznámy | 30.4.2014 18:40
Vidím, že už sa to šíri aj od iných:)
neznámy
neznámy | 30.4.2014 18:50
Ok, no ak to bolo myslené ako upozornenie na nejednotu, tak treba posilniť jednotu činmi nie? Príčina nie je ani tak skrytá - korupcia v politike, súdnictve, polícii, ako skôr je menej viditeľná desivá neochota kompetentných robiť efektívne kroky na nápravu tohto vlečúceho sa stavu, kde sa jeden vyhovára na druhého a druhý na tretieho a všetci to si treba všimnúť - SVORNE nadávajú na svojich predchodcov. Napriek všetkému netreba sa dať znechutiť, mať oči/uši otvorené a pomôcť tam, kde je to možné (som zástancom toho, že obmedzenia sú hlavne v našich hlavách) a kde treba.:)
neznámy
neznámy | 1.5.2014 09:21
Myslím, že je to skôr strach - zo všetkého! Slováci sa boja ... že nás je len 5 miliónov, že sme malá krajina, že prídeme o prácu, že nezaplatíme poplatky a nebudeme mať kde bývať, že nebudeme mať čo jesť a budeme chorí, že nás budú ohovárať susedia, že ........ všetkého sa bojíme a tu je výsledok!

Pozrime sa na Rusov - autokrat Putin vyhlásil zákaz dovozu GMO potravín a chlórovaného mäsa a iných šmejdov z USA - no a čo? Aj keď sa mi nepáčia mnohé veci, ktoré sa v Rusku dejú, aj tak si myslím, že je to prejav bez strachu a s vysokou dávkou zdravého patriotizmu.

Som zvedavá, či sa nájde aspoň pár tisícok ľudí na Slovensku, ktorí nezalezú "do myšej diery" a majú guráž povedať "Tak dosť!" a povedať otvorene, čo si myslia, bez ohľadu na následky.
neznámy
neznámy | 2.5.2014 09:41
práve že korupcia a podobné beznádejne riešiteľné veci nie sú skrytou príčinou. príčinou sme my a naše myslenie. o tom som písal a z iného uhlu tu už o tom bola spomenutá hromadná modlitba. v našej hlave je najväčšia špina a náš svet okolo je už len projekcia ako na filmové plátno

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...