mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ľudská duša - 

Had vo sne

neznámy
neznámy | 5.12.2014 19:50
Kto mi poradí alebo vyloží môj sen.
Mala som čierneho malého hada vo svojej izbe ako nejaké domáce zvieratko. žiadne terárium. Ten had neustále na mňa útočil a ja som ho zakaždým chytila skôr ako ma stihol uštipnúť.Necítila som strach a ani hnev.
neznámy
neznámy | 5.12.2014 22:52
Brutalne si zavazujes tkanicky u bot!!!-WINKIE-
neznámy
neznámy | 5.12.2014 23:07
nemám boty s tkaničkami. momentálne mám čižmy so zipsom :-)
neznámy
neznámy | 5.12.2014 23:20
Tak je budes mit!-WINKIE-
nikav
nikav | 6.12.2014 00:15
Najlepšie si to nájdeš sama v "najlepšom snári všetkých čias". Objavila som ho nedávno
a som ním nadšená. Je veľmi obsažný, ale v ľavej lište sa podľa abecedy ľahko zorientuješ. Na hada je toho tam veľa, všímaj si pod "Ha" hneď na začiatku - priateľ s hadom. Dôležitá je aj farba, teda barva, lebo snár je český - pod "Ba". Celkovo to vyznie pozitívne, keďže si to v sne dobre zvládala. Pozri si aj vysvetlenie na izbu /pokoj/. Prajem príjemné pátranie.

http://www.medo.cz/jaromir/kniha_snar/index.html
neznámy
neznámy » nikav | 6.12.2014 15:08
Ďakujem veľmi pekne za radu.
neznámy
neznámy | 6.12.2014 15:43
Mě had vždycky symbolizoval nějaké zákeřné pomluvy, kousnutí něco, co se mě od druhého jedovatě dotklo. Možná máš v blízkosti osobu, která na Tebe útočí, ale kterou stačíš včas uzemnit.
kozorozka
kozorozka | 6.12.2014 16:27
Presne to isté vysvetlenie napadlo i mne. Možno by bolo dobré poobzerať sa po svojom okolí, či v ňom nie je osoba, ktorú si si pustila príliš blízo k sebe a ona "utočí" alebo možno je dobré hľadať i v sebe, skontrolovať myšlienky, keďže si v sne bola v izbe.
Ta môže byť symbolom teba. Dom, byt či izby v ňom často poukazujú na naše "ja".
neznámy
neznámy | 6.12.2014 18:10
Tiež sa mi raz snívalo o hadovi. Bol obrovský a šľahali z neho akési papršleky. Keď zasiahli niečo živé, stala sa z toho bytosť s viacerými pármi končatín, ktorá skamenela a spadla na zem. Takže tento had sa vinul krajinou a popri ňom bola kôpka skamenených sôch.
neznámy
neznámy » kozorozka | 6.12.2014 19:24
Ďakujem, s tým útočiacim človekom aj mňa napadlo, ale s tou izbou vôbec.
kozorozka
kozorozka | 6.12.2014 19:54
Sny je najlepšie si vykladať intuitívne. Nespoliehať sa na snáre, lebo sny su len obrazmi z našho podvedomia. Kedysi som si aj ja hľadala sny v snároch, no časom som sa naučila ich význam lúštiť sama. Lebo niekomu sa sniva sen o vyp.zube, lebo má ísť k zubárovi, v podvedomí ma uložený strach zo zákroku, a otvorí snár, kde sa často s vypadnutý zubom spája napr.choroba.
A tak ak mám zvláštny sen, o ktorom viem, že je iný, tak si ho v pokoji sama rozoberiem. Zavriem oči, a počúvam svoje "ja" čo mi tým snom chcelo ukázať. A tento spôsob sa mi osvedčil. Dokonca môžem s odstupom času povedať, že niektoré sny mi ukazali čo ma čaká. Boli ako obraz, zašifrovaný ako hádanka, ale ukazali to čo som naozaj mala prežiť a prežívam.
neznámy
neznámy | 6.12.2014 19:55
Máš snahu podmanit si muže, mít navrch ..
neznámy
neznámy | 6.12.2014 23:28
..tak toto by ma v živote nenapadlo. z čoho to usudzuješ ?
neznámy
neznámy | 7.12.2014 00:58
Ten sen tě měl upozornit na tvé silové zvíře, skus se s ním v duchu spojit a přijmout ho, poslat mu lásku a požádat aby k tobě přišlo ve snu.
neznámy
neznámy | 7.12.2014 01:33
dolezite asi bude, ze si necitila strach

mne sa pred par dnami snivalo o hadoch - kracala som s poharom vina v hodvabnych satach cez obrovsku nadrz plnu ciernej vody uprostred puste a citila som ako sa mi nieco omotava okolo noh, myslela som, ze su to riasy, ale boli to hady, strasne som sa zlakla a zacali na mna utocit, presla som celu nadrz, rychlo som vyliezla z vody a utekala do svojej hotelovej izby kde som nasla obeseneho muza, kupodivu ma to velmi nerozhodilo, v klude som sa upravila a intuitivne som sa vratila do nadrze, hady opat zacali utocit ale uz som nemala strach, vysla som na druhu stranu a uvedomila som si, ze ostali omotane okolo mojich noh (tiez to boli cierne hady, take tenke), tak som ich vzala do ruky, isla k baru pre dalsi pohar vina a rozpravala som sa s nimi, potom som ich odniesla k sebe do izby v inom hoteli a nechala ich lezat v posteli, zaspala som s pocitom ulavy

ked som sa zo sna zobudila, citila som sa silna a oddychnuta a to je dolezite, neviem co presne znamenal kazdy aspekt snu ale dolezite je, aky bol tvoj pocit, to si skus vybavit, nemyslim si, ze by taky sen nejak vestil buducnost, len ukazuje tvoje pocity ohladom niecoho....v tom sne si bola na utoky pripravena, neprekvapili ta, nenahnevali ta, mozno teda pojde o nieco, co sa prave deje, mozno to tazko rozoznavas, lebo to vnimas v zivote ako samozrejmost, nieco priam kazdodenne, sice drobne ale nie nevyznamne, ale to je dohad
neznámy
neznámy | 8.12.2014 19:13
Ďakujem Vám všetkým za rady a postrehy. :-)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...