mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ezoterika a záhady - 

Znamenia a nahody

neznámy
neznámy | 24.4.2010 21:04
Prajem slnko v dusi vsetkym, ktori chcu poslat svoj nazor aj tym, ktori len citaju. Mam taku skusenost : na nieco myslim, alebo o tom hovorim a vzapäti sa to iste, alebo nesmierne podobne ozve z radia, TV, alebo to citam v knihe, vidim bilboard, ktory prezentuje rovnaky stav mysli... a opakuje sa to. Akoby to neboli nahody, ale istym sposobom znamenia, usmernenia, rady...??? Ako to vnimate? Isto sa to nestava len mne.
neznámy
neznámy | 25.4.2010 19:32
Moja skúsenosť je trochu iná. SPOMENIEM si na človeka, ktorého som samozrejme poznala vo svojom živote, ale nemala som s ním dlho kontakt. A v krátkom časovom úseku toho človeka buď stretnem osobne, alebo sa mi ozve pisomnou formou, prípadne telefonicky. Je to zvláštny, ale verím,že nie jedinečný JAV.
neznámy
neznámy | 25.4.2010 20:21
mne sa pomerne casto stava, ze ked chcem niekomu zavolat, tak ako schmatnem mobil, tak mi zacne vyzvanat phone a dotycny vola mne...a tiez to plati o stretnutiach...ked si spomeniem na niekoho, ze som ho davno nevidel alebo ze by bolo dobre, keby som ho stretol, tak ho casto aj stretnem...pravdupovediac, ale moc som sa nad tym nezamyslal, ze cim to moze byt sposobene..
neznámy
neznámy | 28.4.2010 21:42
Dnes som cestou do práce myslela na kauzu "prasacia chrípka" ...po tom "humbuku" koľko ľudí "zahučalo" a následné obavy, čo to obnáša, ako sa to vyvinie, ma napadlo, ako to, že je odrazu TICHO, médiá nás nebombardujú jóbovkami. A na moje počudovanie, večer v TV správach, bol príspevok o prasacej chrípke, že to bola len bublina, len neadekvátne preinvestované peniaze na vakcíny...a bláá bláá blááááá...spomenula som si na príspevok nicku mouseofmill....a pousmiala som sa...proste podobnosť v skúsenosti :-))) osobnej:-)))) MOJEJ:-)))
neznámy
neznámy | 29.4.2010 01:03
este ako maly som sa vzdy stretol s kamosom na schodoch. on siel za mnou a ja za nim ho volat von. tiez som mal "schopnost" hladat vodu prutikom. ale nejak som sa zmenil a hlavne tu vodu uz nedokazem objavit. ale zas si vsimam, ze viem odhadnut kto si kupi kedy a ake auto :-D. nie presne znacku ale napr: velke 7 mieste modrej farby a pod.. zaujimave sny
neznámy
neznámy | 29.4.2010 19:48
keby sa ti náhodou prisnilo ako dopadnem na bakalárskych skúškach tak daj vedieť ;)
neznámy
neznámy | 29.4.2010 19:50
a ja teda verím skôr na to,že sú to náhody,možno osud...ale usmernenia a rady...no neviem
neznámy
neznámy | 3.10.2010 11:15
Vadim Zeland- Ovlyvnovani reality. Je to sice trosku narocnejsie citanie ale tie knihy vysvetluju vsetky tie "nahody" co si uviedol. Nie je to len taka fraza ze myslienky maju svoju moc. Avsak ich posobenie sa prejavi az za urcitych podmienok.... Odporucam precitat
neznámy
neznámy | 3.10.2010 12:06
ak ta ozaj zaujima odpoved ...v Celestinskych proroctvach sa o tom pise..mas tam aj vysvetlenie...hned v prvom proroctve...doporucujem hlavne Pracovnu knihu...prajem prijemne objavovanie:)
neznámy
neznámy | 4.10.2010 13:08
ahoj, ja by som to nazvala celkom dobrou intuíciou, ktoru by som určite odporúčala rozvíjať pomocou kníh, kurzov atď. Máš pravdu,nestáva sa to len Tebe a podľa mňa tu nejde o náhody, pracuj na sebe, čítaj (už sem niekto písal nejaké knihy, ešte dopišem Doreen Virtue-všetky knihy sú dobré,vyberaj to čo cítiš,že je ono....si býk, máš na to predpoklady. Prajem všetkým pekný deň. :)
neznámy
neznámy | 13.11.2010 05:28
Ja to vnímam z fyzikálneho hľadiska. myseľ je mentálne jemnohmotné telo. tak ako orgány fyzického tela majú svoj kladný a záporný pól, tak aj orgány jemnohmotných tiel tak pôsobia. sú kladné i záporné myšlienky mentálneho tela, nepríjemné a príjemné pocity emocionálneho tela. A pretože žijeme na Zemi a základný fyzikálny zákon je gravitácia, ľudské telo je silný elektromagnet a priťahuješ to, na čo myslíš...
neznámy
neznámy | 13.11.2010 12:11
Ahoj

Zákon príťažlivosti vnútorných kvalít manifestovaný v myšlienkach a udalostiach nemá nič spoločné z gravitáciou Zeme, ani z polaritou tela a psyché.
neznámy
neznámy | 20.4.2012 21:03
Tiež sa mi to stáva,že na otázku ktorou sa zaoberám dostanem odpoveď v jednej vete zvačšia z rádia.
Tiež sami stávajú Náhody,že v jednom čase sa mi s určitými s priateľmi míňajú SMS,maily s na otázkami a presnými ich odpoveďami.
Znamenia i odpovede dostávam aj vnútra v podobe pocitov,inokedy intuíciou čo je možno skoro to isté,ale ja ich rozlišujem.
neznámy
neznámy | 21.4.2012 22:14
ahoj ja uz od puberty zasa pozorujem ze vzdy ked som niekam isla nakupovat mala som predstavu co asi chcem a vzdy som vkrocila do spravneho obchodu kde som nasla co som chcela alebo teraz asi 3 roky dozadu mi pride myslienka /nebudem pisat konkretne/ a ja vnutorne viem ze ano to bude tak.no neviem to popisat jednoducho vnutri viem. v numerologickej mriezke mam rovinu vizie mozno funguje troska.jana.-COOL-
neznámy
neznámy | 21.4.2012 22:16
a este nahody neexistuju a takisto ani ludi nestretavame nahodou.
neznámy
neznámy | 22.4.2012 14:45
môže to byť subjektívny dojem, preto sa pýtam, či aj vy pozorujete, že odpovede sa objavú častejšie a rýchlejšie, ako v minulosti...
vevuska
vevuska | 22.4.2012 18:37
náhody neexistujú a tak isto, ak je človek troška otvorenejší mysľou a troška vníma svoju intuíciu, tak sa mu môžu stávať takéto veci. Len bohužiaľ nie každý je otvorený a tým pádom nie každý je schopný sa tzv. naladiť na vlnu toho dotyčného. Ja tým udalostiam, že myslím na niekoho a on sa následne ozve cez phone, alebo ináč, tak tomu hovorím, že sme sa ocitli na rovnakej vlnovej dĺžke. Alebo aj pri písaní sa mi stáva, že som rýchlejšia ako kamoška a skôr to isté čo chcela povedať, poviem ja. Je to ako telepatia.
vevuska
vevuska | 22.4.2012 18:40
to je super :) treba to využívať aj naďalej :D Treba využívať svoje schopnosti, intuíciu, sny a podobne. Určuje nám to, kadiaľ máme ísť, ktorým smerom a trošku nám uľahčujú aj život.:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...