mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Sny

neznámy
neznámy | 30.11.2014 10:19
Ahojte, už dlhšiu dobu mávam sny s tou istou osobou. Nie je to každú noc, ale len niekedy. V tých snoch si vždy rozumieme, dobre sa poznáme, sme tam veľmi dobré priateľky. S dotyčnou osobou sa poznám aj osobne, ale nie veľmi dobre, pretože je staršia a je, dá sa povedať, hierarchicky vyššie. Ale vždy mám pocit, že by sme si rozumeli aj naozaj. Lenže neviem, čo tie sny znamenajú. Ak o tom niečo viete, prosím, napíšte. Ďakujem.
vevuska
vevuska | 30.11.2014 13:36
Ahoj, treba to troška priblížiť .... opíš mi troška ten sen, či tie sny. Veľa záleží od charaktere sna a aj o pocitoch čo v tom sne zažívaš a aké pocity z neho máš, keď sa zobudíš. Či sú príjemné, alebo máš pocit, že je ako tvoja učiteľka, alebo len ako sestra. Alebo či máš z toho sna nepríjemné, zlé pocity a tak. A zároveň záleží aj od toho, kde sa odohráva, miesto ako mesto, lesy, príroda, či je to miesto, ktoré reálne poznáš, alebo nie. Je možné, že bola kedysi tvojou sestrou a teraz je načase, aby ťa duchovne viedla. :)
neznámy
neznámy » vevuska | 30.11.2014 15:21
Tie sny sú príjemné, ale keď sa zobudím tak mám zmiešané pocity, pretože na jednej strane sa mi ten sen páčil, ale na druhej neviem, čo má znamenať a čo mi má povedať, pretože je malá pravdepodobnosť, že by sa niečo také aj naozaj stalo. A takmer vždy sa k sebe správame ako sestry alebo dobré priateľky. Párkrát sa mi snívalo, že som ju objala ako sestra sestru. Raz jej v sne pomáham ja, inokedy ona mne. A miesto je vždy iné, buď je to doma alebo v škole, zvyčajne tie miesta, ktoré poznám. :)
vevuska
vevuska | 30.11.2014 19:38
Uvidíš časom čo si z toho sna máš do reálneho života zobrať. Ale rozhodne je to duša, ktorá má byť s tebou. A preto sa ti o nej sníva :)
neznámy
neznámy | 30.11.2014 19:51
Aoj,dle mého názoru je to duše jedné rodiny duší .Tá paní ti časem nějak tady pmůže
neznámy
neznámy » vevuska | 30.11.2014 20:03
Myslíš, že aj ona to nejako vnútri vie? A inak, ďakujem, veľmi mi to pomohlo :)
vevuska
vevuska | 1.12.2014 11:00
Myslím si, že podvedome to vie, tak ako tvoja duša a tvoje podvedomie. Máte si tu navzájom neskôr pomôcť, alebo jedna od druhej sa niečo naučiť. Podvedome si duša hľadá príbuznú dušu a tá tvoja našla jej dušu a preto mávaš také sny. :) A to či to vie aj vedome, tak na to prídeš sama, keď sa s ňou zblížiš :)
neznámy
neznámy » vevuska | 1.12.2014 17:51
Ďakujem veľmi pekne :)
neznámy
neznámy | 11.1.2015 20:03
No sny sú obyčajne akoby simulácia reality. Mozog premýšľa slobodne a tak dobre, že je to ako nová realita. Či je to nejaká iná dimenzia alebo len sen a nič viac riešiť nebudem.
Ale stáva sa mi, že po dlhom čase sa mi zasníva presne to isté prostredie, situácia alebo osoby.
A dokonca v tom sne si už rozpamätám, že sa mi to už snívalo. Aj keď mi nedoťukne, že je to sen, keď si to pamätám ako sen.
Každopádne, neviem či to nie je tiež len opakujúce sa myslenie.
Ale ak sa ti toto stáva často, tak klobúk dole.
neznámy
neznámy | 13.1.2015 12:18
Www.dream-book.eu

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...