mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Cesty tela i ducha - 

Magická sila stromov - veríte?

damara
damara | 3.5.2016 16:13
Konáre stromov sú ako ruky človeka. V lese, okrem zdravého vzduchu, môžeme načerpať i veľa životného magnetizmu. Prechádzky okolo stromov by sme nemali absolvovať mechanicky, ale naopak, pristaviť sa pri nich, venovať im pozornosť, všímať si ich.

Objatie buku, sila jeho listov spoľahlivo zaženie bolesť hlavy, odoženie celkovú slabosť, gaštan lieči dušu, s milostnými problémami pomôže lipa, sexuálne ťažkosti odbúra višňa alebo čerešňa . Ak sa stromy naučíme vnímať, porozumieme ich duši a oni nám za odmenu odhalia a prezradia mnohé svoje tajomstvá.

Nie je tajomstvom, že rastliny a stromy dokážu vidieť, počuť, cítiť radosť, úzkosť, zúfalstvo i bolesť. Predčia človeka v schopnosti rozlíšiť skutočnú lásku od predstieranej, dokážu dokonca čítať i naše myšlienky. Rovnako je dokázané, že stromy medzi sebou dokážu komunikovať. Mnohé rastliny a stromy v sebe skrývajú silnú dávku magnetizmu a môžu ju zo seba rovnako vydávať, ako ju čerpať z okolia. Existujú však aj neutrálne, ktoré energiu človeku neberú ani nedodávajú. Opačnou skupinkou sú stromy s negatívnym pôsobením. Človek by sa nemal v tomto smere približovať k vŕbe, jedli a topoľu, pretože neprospievajú. Ich využitie je skôr opodstatnené v špiritizme a čiernej rnágii.

Ako liečebné stromy sú odporúčané stromy staršie, celkom zdravé. Najväčšie množstvo liečebného magnetizmu majú v sebe breza, dub, lipa, smrek, borovica. Breza a dub sú na prvom mieste svojou silou.

Stromy prebúdzajú svoju činnosť najmä na jar. Pokus o načrpanie liečivej sily stromov môže urobiť každý, kto prechováva lásku a úctu k prírode, ku všetkému, čo je v nej živé i neživé. Priblížiť sa k stromu alebo k rastlinám treba s pocitom akoby bol živou bytosťou. Potom v duchu požiadame o nadobudnutie takého zdravia a sily, aký ma on a získame ju, ak sa postavíme do vzdialenosti 2-3 krokov od kmeňa a obe ruky natiahneme vodorovne k nemu. Pritom v sebe musíme zintenzívniť predstavu, že jeho magnetická liečebná moc a sila prúdi od jeho koreňov pod povrchom kôry až k našim rukám a my ju do seba nasávame. Zvlášť citlivá a vnímavá osoba čoskoro účinky zacíti. Nevypláca sa stromy skúšať, prichádzať k nim len zo zvedavosti, s iróniou a výsmechom. Vtedy môžeme zakúsiť nepríjemne účinky trestu prírodných síl, ktoré majú v stromoch svoj domov.

http://www.sashe.sk/JozefZajac/journal/magicka-liecba-pomocou-stromov
neznámy
neznámy » damara | 3.5.2016 16:22
jasné že verím.
Putes
Putes | 3.5.2016 17:10
Mám osobně dávno vyzkoušené. Před lety mě trápila deprese a nemohla jsem jíst ani spát. Stačilo přiložit dlaně na lípu a poprosit a trochu energie a ona už opravdu jela. Jen díky jí jsem se mohla aspoň trochu vyspat. Dala mi tolik síly, že ten rok jako jediná vůbec nevykvetla. Nikdy jí nepřestanu být vděčná.-YES-
vevuska
vevuska » damara | 3.5.2016 20:06
ja tiež verím v silu stromov. Navyše odporúčam chodiť často do lesa. No bohužiaľ v Bratislave je už veľmi málo lesov, ktoré sú čisté. A dôležité je aj to, keď niekto vojde do lesa, aby tam vnímal tú energiu, listy, kmene stromov aj vtáctvo a iné zvieratká. Nemám napríklad rada, keď do lesa vojde kopa hlučných ľudí, ktorí nevedia ako sa majú správať v lese.
neznámy
neznámy » damara | 4.5.2016 00:11
verím a praktizujem,,,,,mám šťastie bývam takmer v lese-HEART-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...