mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Pluto kvinkunx MC

neznámy
neznámy | 10.4.2018 22:06
Čo podľa Vás môže priniesť Pluto kvinkunx MC?( Pričom zároveň tam mám aj Jupiter kvinkunx MC, ale ten samozrejme len krátko)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 12.4.2018 02:13
Neodpoviem lebo neviem ale zaujíma ma táto téma, mám kvadrat ktorý len začal... A zrejme som ho cítila už dávno, lebo ohľadom domova a povolania cítim obrovský tlak rozhodovania sa kudy kam už od minulého roku
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 12.4.2018 17:29
No práveže v práci pociťujem napätie, ktoré ma dosť ubíja. Tak sa len chcem spýtať na nejaké skúsenosti, s čím môžem rátať
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 16.4.2018 02:01
Ťažko povedať, mám nacitane že plutonske aspekty vždy plnia istú funkciu očisty... Len pri tých napatovych straty pozitívnych zisk ale všetko si akoby musíš odzit... Ja mám v native pluto opozícia slnko... Akurát sa mi blíži urán na to slnko.. takže je tam mocenský problém.. a dá sa asi povedať že si ho nesiem so sebou celý život ale skrze iné oblasti.... Teraz je to práca... Myslím že aspekt MC nie je len o kariére.. je to asi o tom, ako ďalej, kam smerovať čím byť....
Ja som od 2008 pracovala a len minulý rok som sa stala matkou... Teraz veľmi uvažujem, či a kedy sa vrátiť do práce, či sa tým chcem naďalej živiť, či chcem mať rovno ďalšie dieťa a nechať kariéru zatiaľ kariérou a v neposlednom rade kde sa chcem usadiť na dlhodobo lebo žijem v cudzine hoci len pár rokov... Od kvadra si teda predstavujem veľký tlak na mňa samú... Síce mi robí pluto teraz aj trigon na lunu a bude skoro aj na Venusu, ten MC/IC jej dosť zásadný...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 16.4.2018 20:53
Presne tak to cítim, že je to očista. Len neviem, ako dlho tam vydržím. Ešte aspoň do konca leta, by som chcela skúsiť dať tomu šancu, ale potom to asi vzdám a odídem. Možno by som to urobila aj teraz, ale nechcem sa unáhliť. Mám teraz urán opozíciu urán a tak si dávam pozor na unáhlené rozhodnutia. A keby som si aj našla prácu v krátkej dobe, momentálne je retrográdny Jupiter a aj bude dlhší čas a v jeho retrogradite by som už radšej nenastupovala do žiadnej práce.
josephine
josephine | 17.4.2018 19:56
Máš skúsenosť s retro Jupiterom?
neznámy
neznámy » josephine | 17.4.2018 21:59
No mám retro jupiter natívne v 8 dome, mala by som mať šancu zdediť nejaký majetok, ale zatiaľ ma to obišlo. Asi to je tou retrograditou. Na druhej strane, keď mi prechádzal Jupiter 2. domom, dostala som finančný dar od mamky, takže možno mi Jupiter trošku predsa funguje :)

Práveže do tejto práce som nastúpila, keď bol Jupiter retrográdny a až potom som si prečítala, že to nie je úplne dobrá konštelácia. Na druhej strane ak som chcela využiť tú šancu, nemala som inú možnosť Ale teraz by som radšej chcela počkať na vhodnejšie obdobie.
josephine
josephine | 18.4.2018 10:30
A odhliadnuc od toho, že si následne čítala tú informáciu, mala si aj sama dojem, že tá práca, do ktorej si počas retro Jupitera nastúpila nie je to, čo si od nej očakávala?
josephine
josephine | 18.4.2018 10:31
A ešte by ma zaujímalo, ako dlho tam pracuješ? :)
neznámy
neznámy » josephine | 18.4.2018 17:11
No keď som tam nastupovala, bola som dosť nadšená, až v takej trochu eufórii. Bola to zmena,ktorú som veľmi potrebovala. Až neskôr v dôsledku správania jednej kolgyne, som prišla k poznaniu, že i keď všetko ostatné by bolo dobré, tak je to tam pre mňa dosť ťažké čeliť neustálej kritike (znášať neustálu kritiku) a cítim sa ako úplne neschopná. V predchádzajúcej práci som sa cítila úspešná, len som tam bola strašne dlho a už som sa tam nemala čo naučiť, preto som to chcela zmeniť. Pracujem tam cez rok.
josephine
josephine | 19.4.2018 14:19
Takže tam nie si dlho...
Ďakujem za odpoveď :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...