mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Neptun na Jupiteru - co se bude dít?

Plutonie
Plutonie | 9.3.2017 20:08
Dobrý večer, přechod Neptuna přes Jupiter v 6. domě. Prý nejkrásnější období v životě. Je na co se těšit? Jak to máte Vy? Díky
neznámy
neznámy » Plutonie | 21.3.2017 00:27
:-) asi Tě čeká něco krásného....<3
martinbd
martinbd » Plutonie | 21.3.2017 07:55
To závisí od ožiarenia Jupitera, 6. dom nie je práve priaznivý, a konjukcia Jupiter a Neptúna tiež nemusí byť najpriaznivejšia.
neznámy
neznámy » Plutonie | 21.3.2017 08:02
Ja tiež budem mať onedlho v 6. dome ale (naopak) prechod Jupitera cez Neptún,
to by mal byť zvýšený záujem o záležitosti Neptúna (mystika, náboženstvo alebo aj charitatívna činnosť).
neznámy
neznámy | 23.3.2017 20:49
myslím, že v obidvoch prípadoch by bolo vhodné dávať si pozor na zdravie - virózy, množstvo umelých liekov, alkohol. šiesty dom podľa mňa súvisí s každodennou rutinou v práci, s konkrétnou činnosťou tu a teraz. jupiter-neptún kombinácia je aj trochu o nafúknutí ilúzií. jupiter je o preháňaní v množstve a prejave - k tomu treba dať do súvisu danú planétu. preháňanie jupitera sa môže prejaviť v kvadratúrach, ale s takýmito planétami ako neptún aj v konjunkcii. jupiter tiež objavuje filozofiu a spája veci do súvislostí - vytvára životné názory a vieru

podľa toho na akých vlnách je človek naladený, 6. dom nemusí byť len o zdraví a práci, ale aj o službe bohu každodennou prácou, nezištnou pomocou druhým v každodennom živote, takže takáto konjunkcia by sa mohla podľa mňa prejaviť objavením radosti z pomoci druhým, alebo objaviť v každodennom jednoduchom živote zmysel a naplnenie.

preto je tento dom považovaný za nie veľmi priaznivý a osobne si myslím, že aj nepochopený. definuje sa často v "lacnej" literatúre heslami "zdravie, práca, domáce zvieratká, podradná práca, podriadení zamestnanci" a pod. a kľúčový zmysel domu úplne uniká. netreba zabúdať, že 6. dom je niečo ako chýbajúca polovička 12.teho domu. je to posledná dvojica protiľahlých domov a je to niečo ako najvyšší level zvládnutia pozemského života. kľúčový zmysel 6. a 12. domu je príliš vysoko pre dnešnú spoločnosť, preto je vnímaný dosť negatívne...
neznámy
neznámy | 24.3.2017 15:44
Tiež som premýšľala, čo by to mohlo byť, budem to mať v októbri 2017,
lieky beriem len v nevyhnutnom prípade, alkohol vôbec nie a o charitatívnu činnosť som sa zaujímala už dávnejšie /hľadali sme nejakú pomoc pre matku so zdrav.post.dieťaťom, ktorá nemala ako vyžiť, bolo to vážne - tak žiadna nadácia v našom krajskom meste nepomohla, ani z BA, potom ale len krátkodobo pomohol Dobrý anjel/ tak potom som zistila, že to je niečo málo funkčné, ale stala som sa Dobrým anjelom takým malým príspevkom s platbou za telefón Orange. Takže záujem o nejakú charitatívnu činnosť tiež nehrozí.
neznámy
neznámy » Plutonie | 26.3.2017 14:20
Výhledově mne to taky čeká, tak to bych brala - nejkrásnější období života....;) mám v radixu konjunkci v 8 domě, zajímám se celkově duchovnem.....tak možná se to bude projevovat v těchto oblastech....:)
neznámy
neznámy | 26.3.2017 14:25
treba ešte spomenúť, že jupiter sa už počíta medzi kolektívne planéty. pôsobenie kolektívnych planét na kolektívne (neptún na jupiter) bude vplývať skôr na kolektívnej úrovni ako na osobnej. na osobnej úrovni sa nemusia skoro vôbec prejaviť. neviem, ale možno sa vtedy dejú veci na nevedomej úrovni (len moja hypotéza). na osobnej rovine sa takéto postavenia prejavujú viditeľne vtedy, ak aspekty súčasne zasahujú aj osobnú planétu/planéty, alebo hlavné osy. aspekty medzi viacerými planétami v radixe fungujú ako jeden celok a tranzity prechádzajúce ktoroukoľvek planétou tohto celku aktivujú naraz tento celok.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...