mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Vtipy a haluze - 

Horkýže slíže sa nezapreli

neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:39
Aj cocacolový kamión, svietiaci stromček a brána v tvare podkovy. A samé vysmiate prepunčované tváre, bledé ani alabaster a líca červené ako opice.
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:40
K dokonalej atmosfére už nič nechýba, len sneh. Ten mali doviesť v cocacolovom kamióne.:D
neznámy
neznámy | 15.12.2011 21:47
Tam detičky recitovali básničky a spievali pesničky. Veruže by som tiež rada šla tete povedať čosi, dávala magnetky a tie zbieram.. Škoda, že som ten pohárik vypila až neskôr...
Antonidas
Antonidas | 16.12.2011 12:49
Nesúď človeka,ktorého ani nepoznáš.
Človeka môžeš spoznať aj podľa vyjadreného názoru. Mňa tu vanda nazvala bláznom atď (a rôzne invektívy) za môj názor. Čo si mám myslieť o človeku,ktorý radí aby sme si zvolili do parlamentu Horkýže Slíže a pritom nežije na Slovensku? Nebude mať politika dosah na toho človeka,ale na ľudí žijúcich na Slovensku!!!
Slobodná voľba je rozhodnúť sa podľa seba za daným možností. A to nik nikomu nemôže zobrať. Atena ,tvoja sloboda je slobodou raja a nie života,ktorý ťa formuje podľa slobodných volieb. Každý sa môže slobodne rozhodnúť či si založí rodinu..či nie,či sa uskromní s málom alebo spraví všetko preto,aby naplnil svoje túžby... a prijal za to zodpovednosť.
neznámy
neznámy
neznámy | 16.12.2011 17:03
Ked tak rozmyslam tak asi budem volit Tarabasa zvaneho Kontrabasa, z krajiny styroch roznych obdobi, zaliatej slnkom a plnej prirodnych ale aj futuristickych a inych bytosti. Ale to bude az po Tarabasovej premene,
ked sa zo zleho pana babkoveho divadla, ako aj nepodareneho vodcu sirokospektralnych vesmirnych polopriser, stane dobry bradac, ktory objavil svoje Bytostne Ja, a rozhodol sa, ze si ho bude chranit ako oko v hlave.
Dalej prispejem hlasmi k jeho partnerke princezne Zubajde, ano prave tato figurka ju znazornuje:D: A co sa tyka vysledku volieb v Rusku, v Libii, ale aj na jednom z mesiacov Saturnu, to necham na volica.
Niekedy cloveku dobre padne aj vychutnana salka poriadneho amerikanizmu, ci uz v podobe nadcasovych premodernizovanych preslachtenych a exponovanych kaviarni, ked clovek za specialnych signaloefektov si vychutnava svoj synteticky napoj( trebars aj za sprievodu zosynchronyzovanych a desifrovanych mikropotencialov
nainstalovanych v mikrocipe jednom z lalokov jeho mozgu a to myslim vazne, mozno by niekedy dobre padlo, zeby si aj mozog oddychol a mal by sleep mode v relaxacii). A dobre moze padnut aj hudobna variacia v podobe
sirokokrkeho fiftycentu,
co moze po niekolkomesacnom cumeni za zakadeneho moniokienka drevenej pricupenej miniaturnej chalupky
posobit ako balzam na dusu.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 16.12.2011 17:27
:D Super nápad. A okrem rozprávkových bytostí existuje ešte veľa vecí, ktoré by sa dali voliť. Bonsaj napríklad. Keď sa už nedajú počúvať, nech je ne aspoň pekný pohľad, nech človek aspoň zmyslami pookreje. Potom už nebude treba ani mikročipov, ani pravej a ľavej hemisféry, postačí aj corpus callosum a zadná jama, aby sme mali ako zemiaky kopať.
Frontálne laloky na Slovensku nikdy neboli pri presadzovaní štátnych teórií popredné miesto v slovenskej politike, takže by nám ani chýbať nemali ktovieako. Už celé roky si tu štrngáme s pasivitou a idealizmom, takže pár rôčkov hore-dolu, len aby ten malý "ružový" fliačik za chvíľu nezmizol z mapy..
neznámy
neznámy | 16.12.2011 17:52
a preco by mal zmiznut z mapy? na Slovensku su tiez ludia, co pracuju a nestazuju si. Nech si ide kazdy vyskusat, co to znamena fungovat v zahranici, clovek sa musi spolahnut sam na seba a musi aj realne nieco urobit, aby sa mal lepsie. To je podstata, co som chcela povedat. Bez prace nie su kolace. Tak to v nasom svete, hmotnom funguje a nebude inak. Toto boli moje invektivy, ktore su vsak podla mna iba jednoduchou realnou pravdou..
Antonidas
Antonidas | 16.12.2011 18:17
No tak to uznávam,že som to nepostrehol,kde to je... Sem tam ani ja nepostrehnem niektoré veci.
Beriem niektoré veci vážne, no a od Vandy by som to bral ako haluzenie,keby stopla a neurážala hneď druhých, a dala veci na jasného svetla,že sa jedná z jej strany o vtip. Nemyslím si že je vtipná vojna v Lybii alebo to co sa deje v Rusku. Ale to nebola haluz v podaní Vandy... Len jej reakcia mi pripadá s prepáčením slizká....
No dobre, veď človek nie je dokonalý...a ďakujem za otvorenie očí :) som pekný baran -BLUSH- že som to nepostrehol -ROFL-
neznámy
neznámy | 16.12.2011 21:12
ahoj vlnka, ved presne, vobec mi nejde o politiku, a myslim, ze som to jasne aj vysvetlila a myslim, ze to
tak vsetci aj chapu okrem jedneho, a nechapem voco go.
Ked sa mlady Haitan rozhodne, ze pojde prec z Haity, tak predpokladam, ze to nenabura nejako stabilitu
ostatnych Haitanov, lebo nesedia krcovito pred telkou a nesleduju krcovito spravy a nenapchavaju sa cipsami
a neviem cim este.
Krasa Haitanov spociva v tom,
ze deti v skole si vyrezavaju z dreva drevene hracky, drevene truhlice a vobec nepotrebuju vydobytky najmodernejsej
technologie. Keby mali zimu( mozno ju maju, to ja neviem) tak v zime si prikuruju prinesenym drevom
do murovanej piecky v skole
a zaoberaju sa zrucnostou a inymi vecami, ktore ich zdokonaluju nielen navonok, ale aj vo vnutri.
To je moj nazor na politiku. Nic viac a nic menej.
neznámy
neznámy | 16.12.2011 21:53
prosim ta spamataj sa uz a nevypisuj tu bludy o xy narodoch zbytocne minas energiu a miesto. s odporom jana.
neznámy
neznámy | 16.12.2011 22:01
Janka, len vidiet v zrkadle tvoju pravu tvar, naozaj kulturu si musi niest clovek vo svojom srdci, aby ho neprevalcovalo nieco, co nema ani hlavu ani patu, a je zalozene iba na principe primarnych instinktov
neznámy
neznámy | 16.12.2011 22:02
Jani, Vanda nepíše bludy a navyše toto je miesto na diskusiu, neni dôvod jej takto písať.
Prosím, ak máš nejaký problém osobný s ňou, skús to riešiť súkromnou poštou, prípadne sa zamyslieť, čo a prečo Ti vadí na nej.
Ďakujem.
neznámy
neznámy | 16.12.2011 22:10
ty teda asi zrkadlo ani nemas doma. o mna a moju kulturu sa nestaraj mna nedobehnes ani ked ti pobezim oproti. jana.
neznámy
neznámy | 17.12.2011 08:46
To nie, Vandi, nehovorila som o ľuďoch, čo museli vycestovať za prácou, narážala som na našich politikov, že konajú nerozumne, akoby bez frontálneho centra. Predávajú všetko, čo je na Slovenskú prínosom, ani vodu nám tu už pomaly netreba, veď načo? Aj tak sa v našom štáte podporujú viac zahraniční podnikatelia ako slovenskí.
Veď si len všimni, kedy naši politici začali riešiť situáciu lekárov, dva týždne pred výpoveďami a potom to zhodili na to, že lekári štrajkujú na úkor pacientov. Poblúznili ľudí sladkými rečičkami a ešte niekoľkými klamstvami, aby zakryli to, že si dva mesiace sedeli s prepáčením na vajciach. A skorumpované médiá vystrihli každé vyhlásenie lekárov, ktoré sa im nehodilo. Hanba. A my Slováci si platíme za verejnoprávnu televíziu a nadávame na to, že si konečne niekto otvoril ústa voči bande zlodejov. A moderátorky v markíze, čo majú väčšie platy ako lekári, si dovolia vyskakovať a zazerať. Tak nech si skúsia vymeniť prácu. Myslím, že lekári by mali menší problém naučiť sa moderovať, ako keby sa dámy mali učiť zoperovať tak napr. hlavu alebo srdce...
Preto som napísala, aby sme nezmizli z mapy. Veď je to smutné, že si posielame preč tých najšikovnejších ľudí a tu im neposkytnú uplatnenie. A tých, čo tu zostali, oberú ešte aj o možnosť prijímať objektívne informácie (správy už ani nepozerám, aspoň čo sa týka politiky, nemá to význam).
Viem veľmi dobre, ako je ťažké uplatniť sa v zahraničí, tam sa poväčšine oceňuje vykonaná práca, nie odrobené roky.Teba je špeciálne škoda, Vandi, ale je na tvoju chválu, že si mala toľko odvahy.
Teším sa, že aspoň takto prispievaš, aspoň nám trochu rozšíriš obzory.
neznámy
neznámy | 17.12.2011 18:12
ved prave, dovody mojho odchodu vsak neboli ani financne ani politicke, prave to som sa snazila vysvetlit,aj ked niektori ludia to stavaju do svetla, ze som akoby usla pred pohromou. Nie je to tak. Preto nemam rada, ak niekto posudzuje a pritom ani nema na zaklade coho. Prave taketo politizovanie sa sem nehodi, lebo nas zatahuje niekam, kam sme vlastne ani nechceli byt a zvyraznuje rozdielnosti a nespaja:)
neznámy
neznámy | 17.12.2011 18:30
Tak tak, pravdu máš, Vandi. Dlabme na politiku a tešme sa z toho, čo máme, veď idú Vianoce.
Tak na záver prajem všetkým účastníkom tejto diskusie aj všetkým priaznivcom zverokruhu teplý domov, a to je hádam aj dosť. Veď koľkí na svete ani to nemajú a domov je miesto, kde vládne láska, pokoj, priateľstvo a odpustenie.
Tak aj zverokruh je istým spôsobom našim druhým domovom - domovom priateľstva - pretože sme sa tu stretli, jeden druhého obohatili a poväčšine tu vládol pokoj a priateľstvo. Ďakujem všetkým za vaše pohľady a ak som sa niekedy niekoho svojim príspevkom dotkla, úprimne sa ospravedlňujem.
neznámy
neznámy
neznámy | 17.12.2011 19:09


-FLOWER- :)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...