mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

Ste rasista?

neznámy
neznámy » simetra | 23.8.2019 08:28
To aby niekomu stačilo toto, musí byť sám prázdny, rovnako ako tá robotická bábka.
Ale keby to vedelo povysávať, umyť riad a navariť, tak beriem. Navariť, to radšej nie... :-)
neznámy
Magnician
Magnician | 23.8.2019 15:27
Ježiši-NOOO-
neznámy
neznámy » Magnician | 23.8.2019 15:49
Najviac ma na ňom zaujalo, že hovorí o bezpohlavnosti a pri tom má prehnane sexistické pózy tela a mimiku tváre, presne ako hociktorý transsexuál, pôvodne mužského pohlavia. .
neznámy
neznámy | 23.8.2019 16:10
podľa mňa, Ty PRD vieš o mimozemšťanoch
neznámy
neznámy | 23.8.2019 16:21
Veď hej, no :-/ a ani v L.A. som nikdy nebola. A okrem toho, henten je aj tak skôr mimošťan ako mimozemšťan, lebo chce iba dierku na šťanie len tak pomimo, aby tam niečo ostalo.
A vôbec... mimáci čúrajú, alebo nečúrajú a ak áno tak ako? Potrebujem to vedieť ak nejaký priletí, či chce mať sedák hore, alebo zložený. Toto sú vážne otázky.
neznámy
neznámy | 23.8.2019 17:03
ja tiež neviem, ale viem, kto by mohol vedieť....

https://www.youtube.com/watch?v=w7dWiDbXnRE
neznámy
neznámy | 23.8.2019 18:04
píšu tam "Každá figurína bude dokonca naprogramovaná svojím jedinečným „osobným“ príbehom či nezameniteľným spôsobom vyjadrovania."

myslím že jedna nám už pobehuje po paláci.... ale asi nevysáva...
neznámy
neznámy | 25.8.2019 16:42
dovolím si vložiť jedno dlhšie videjo prejavu Jareda Taylora

Jared Taylor je americký nacionalista a konzervativec. Narodil se křesťanským misionářům v Japonsku, kde také do 12 let žil (hovoří plynně japonsky) a poté absolvoval Filozofii na Yale University.
Patří k intelektuálním vůdcům amerických rasových realistů [race-realists] usilujících o obhajobu a zachování bělošské rasové identity. Rasoví realisté věří, že lidské rasy se od sebe odlišují natolik, že tyto rozdíly ve významné míře determinují schopnosti a chování jednotlivců a národů.

https://www.youtube.com/watch?v=CWR6_U1CM4A
Glossfin
Glossfin » simetra | 25.8.2019 19:09
Oslovujem teba, aby nedošlo k omylu, že na niekoho vyslovene reagujem. Ako vidím, táto téma skalných teda riadne rozohnila. Dovolím si doložiť len takú maličkosť a hádať sa mi nechce.

Vždy ma pobaví, keď sa mi pritrafí, že som svedkom nejakého sporu rodič - dieťa a dieťa akoby na truc zahlási, že ono sa na svet nepýtalo, ale že to bola chyba rodičov - OPAK je totiž pravdou. Reakcie možno budú rôzne, ale kto chce, tak sa nad tým aspoň zamyslí.

Nech to znie akokoľvek absurdne, NIKDY si nevyberajú rodičia!

Duša pred tým, ako sa narodí ( ak je na nízkom stupni vývoja, urobia to za ňu Karmický majstri ) si veľmi dôkladne vyberá rodičov, aby podľa svojej povahy, vlastností, možností a aj "hmotného zabezpečenia" ju naučili to, čo potrebuje, aby mohla prejsť rôznymi skúsenosťami, ktorými má v pláne prejsť a mala tým čo najlepšie možnosti ich zvládnuť a vyberá si taky pár, aby to zodpovedalo aj tomu, či bude chcené a vytúžené ( vymodlené ) dieťa, alebo úplne naopak - nechcené, či rôzne iné variácie. Následne " ide žiadosť o súhlas " ku všetkým zúčastneným ( odohráva sa na vyššej - jemnohmotnej úrovni )a po schválení - dochádza k počatiu - podrobnosti a detaily asi môžem vypustiť.

Čím ďalej, tým sa budú rodiť vyspelejšie deti - indigové a vyššie a pod. a ženy, ktoré nebudú mať dostatočne vysoké vibrácie, aby takéto deti donosili - začnú byť neplodné. Aj takýmto spôsobom sa budú zvyšovať vibrácie Zeme ( aby nedošlo k omylu, ešte nejaký čas sa budú vhodným ženám rodiť deti z 3D a to z dôvodov karmy - tá musí byť naplnená do posledného centa. Ako dlho to potrvá, to seriózne odpovedať neviem, záleží od mnohých okolností. ) a prirodzene začne úbytok populácie. Ako rovnomerne to bude prebiehať, to závisí od karmy jednotlivých miest.
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 25.8.2019 19:58
Mňa by zaujímalo, akým spôsobom príde duša k plánu.
Akým spôsobom príde duša k plánu?
Glossfin
Glossfin » hrabeti | 26.8.2019 00:34
Po zhodnotení predchádzajúceho života ( životov ) za pomoci Karmických majstrov Duša ( nikto ju nesúdi - hodnotí sa SAMA )chápe, kde urobila chyby a hľadá spôsoby, ako to napraviť ( za nižšie stupne to robia rovno Karmický majstri ) tak si vypracuje "plán" ako by mohol vyzerať jej budúci život a keď už má tzv. predstavu "kompletnú" - začne hľadať konkrétnych rodičov, ktorí jej poskytnú vhodne podmienky a v ich rodine sú vhodné pomery a naučia ju potrebné veci pre jej plán. Môže v tom byť zahrnuté napr. aj zneužívanie a iné nie veľmi pozitívne veci, ide o to, čo potrebuje do svojho plánu. Aj preto vravím, že netreba iných hodnotiť veľmi príkro - zvlášť, ak nevieme posúdiť podstatu ich konania a to i v prípade, že s takým konaním nemusíme súhlasiť. Proste tu to je škola. Navyše Zem a jej obal je mnohými chápaná v podstate ako trestný systém - toto je ale veľmi rozsiahla téma a nebudem náchylný o tom konkretizovať ...
lak
lak » Glossfin | 26.8.2019 01:18
pekne popisane
hrabeti
hrabeti » Glossfin | 26.8.2019 06:40
Čiže napríklad si môže duša naplánovať aj kariéru vraha?
A podľa toho si vyberie napríklad rodinu, v ktorej bude mať dobré podmienky na to, aby sa mohla stať psychopatickým vrahom?
Naučí sa tam narábať nožom, čo bude pre jej plán potrebné, čiže povedzme by sa mohla narodiť do mäsiarskej rodiny.
Napísal si to pomerne jasne, že to tak je, len sa uisťujem, či správne rozumiem.
neznámy
neznámy | 26.8.2019 17:37
a ešte jedno :)
biely nacionalista diskutuje s čiernym konzervatívcom

radosť sledovať dvoch Človekov, ktorý sa navzájom počúvajú a skutočne si vymieňajú názory, čím sa obohacujú :)

https://www.youtube.com/watch?v=5eIyDriLKjE
milan08
milan08 | 7.10.2019 07:07
nie som rasista,od malicka zijem v blizskosti ciganov.
neznámy
neznámy » milan08 | 9.10.2019 00:15
"Hoši to není nic proti vám, já nesu rasista, pro mně cigán jako černoch, lidi sú lidi to je jasné.." :-)
Magnician
Magnician | 10.10.2019 19:17
...si to pamätám-LOL-
milan08
milan08 » nikav | 31.1.2020 05:13
HM....malo.
Stránka:
< 4 5 6
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...