mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

Očkovať? Neočkovať?

hrabeti
hrabeti | 25.10.2019 14:59
No pozor, v jednom prípade, ktorý spomínaš, bolo pochybenie lekára a síce, že prehliadol fakt, že preočkovanie bolo už vykonané. Čiže dotyčná osoba dostala krátko po sebe protitetanovky dve!
A tam jednoznačne by mal byť braný na zodpovednosť lekár, nie však odsudzované očkovanie ako také.
neznámy
neznámy » hrabeti | 25.10.2019 15:47
áno, veď o tom aj píšem ako tá komunikácia na tému očkovania reálne v ordinácii prebieha, proste nijak
neznámy
neznámy » hrabeti | 25.10.2019 17:24
Tak..poskozena dna a odlinknuti od strany..oboje porucha, nemoc, tak proc ne. 5 bodov.
Vedci pracuji na tom aby oboje, choroba i nevhodne psychicke vlastnosti sly opravit nahranim spravnych informaci primo do bunecne dna. Do te doby budou ale prislusne "organy" muset vest tu ..tabulku "social credit". A nevhodny material z reprodukce eliminovat. Babis uz skoupil nejaka strediska na umele tehotenstvi tak uz je to asi i na spravne ceste.
neznámy
neznámy » hrabeti | 27.10.2019 08:16
Ale o tom sa vie, že očkovanie môže spôsobiť autoimunitné ochorenie. Pripúšťajú to sami lekári.
Odporúčam si preštudovať pripojený link: Nežiadúce účinky po očkovaní. A zdôrazňujem, že toto nie je vyhlásenie antivaxerov, ale Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv (v ČR).
Zroluj si tabuľku úplne dole a nájdeš tam, že medzi nežiaduce účinky patria aj autoimunitné ochorenia. O tomto sa vie a pred očkovaním o tom pacienta nik neinformuje, nikto mu nepovie, že sa to môže stať a či sa napriek tomu nechá zaočkovať, lebo zatiaľ neprebehol výskum, u koho očkovanie môže spôsobiť vážne ochorenie a u koho nie. Je to ruská ruleta a hazard s vlastným zdravím.
neznámy
neznámy | 27.10.2019 08:18
pardon, zabudla som pripojiť tabuľku :-)

https://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2011_19.htm
neznámy
neznámy | 27.10.2019 08:33
Muze ale v drtive vetsine pripadu nevyvola. Pokud je ten pomer onemocneni versus posileni iumunity a timpadem ustupu pandemickych chorob priznivy ve prospech spolecnosti, pak se tech (vzhledem k celku) par lidi "obetuje".
S tim se medicina nijak netaji. Tak to proste je. Zadny lek neni 100%bez nezadoucich ucinku.
Je to neco jako loterie vsadis si a doufas ze v tomto pripade nevyhrajes. Kdyz na to ockovani jdes.
neznámy
neznámy | 27.10.2019 08:42
Áno, tak to je. Mňa by len zaujímalo, ako sa tento nežiaduci účinok dostal do tejto tabuľky s celoeurópskou platnosťou. Ja som nežiaduce účinky po očkovaní hlásila a dostala som samozrejme odpoveď, že moje ochorenie s očkovaním v žiadnom prípade nesúvisí. Pritom sa rozbehlo do 3 mesiacov po očkovaní, vtedy je v mojej zdravotnej karte prvý záznam, že so mnou niečo nie je v poriadku. Pritom som predtým u lekára nebola 3 roky a dôvodom bola len preventívna prehliadka, na ktorej som bola preočkovaná.

Áno pár ľudí sa obetuje, ale týchto ľudí by mali potom odškodniť a nerobiť z nich ešte aj bláznov, že im preplo v hlave a ukončiť vyšetrovanie bez stanovenia diagnózy a nasadením liečby kortikoidmi.

Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. To, že je tento riziko prepuknutia autoimunitného ochorenia v tejto tabuľke je jasný dôkaz o tom, že sa nestalo nielen mne, ale mnoho iným ľudom, aj tým, ktorí ani len netušia, že je to dôsledok očkovania a nikde to nehlásili.
hrabeti
hrabeti | 28.10.2019 10:19
Niektoré očkovania sú povinné a asi by aj mali byť povinné, bez ohľadu na riziko autoimunitného ochorenia.
Napríklad tie osýpky - očkovanosť poklesla a začínajú sa objavovať lokálne epidémie.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/530563-zlomia-osypky-slovensko/
neznámy
neznámy | 28.10.2019 11:11
Ono je to tezko prokazatelne ze potize souvisi s ockovanim.
V principu doslo k oslabeni imunity coz mohlo zpusobit cokoli.
Tim chci rici ze choroba vznikne nejakym vnejsim ale i vnitrnim cinitelem, kterym mohlo byt ockovani, nachlazeni, stres, vznik nejake alergie na nejakiu latku nabo potravinu, vliv prostredi, klimatu, geolog podlozi, infekt ze vzduchu, ze stravy.. a pricina neni v tom ockovani samotnem pripadne v tom iniciatirovi choroby, ale lezi ve slabem organismu.
To je dobre prijmout jako fakt. Tu pricinu sveho neblaheho stavu nemuzeme hledat a svalovat na vnejsi cinitele.
Slaba imunita je z casti dedicna a z casti se da ovlivnit. Je to vzdy nase vlastni slabost.
Ale, i kdyby ti urady vlady instituce a lekari potvrdili ze ano, ze pricinou bylo to ockovani, je ti to ted UPLNE k nicemu.
Stejne ti to v nicem nepomuze protoze to ten stav nezvrati.
Nejlepsi co muzes udelat je nehledat pachatele ani se nesnazit dokazat farmakoncernum a lekarum jejich zly umysl.
Jedine co dava smysl je ted se s tim vyrovnat.
Jako kdyz prijdes treba o nohu a musis dale zit. Marne se budes utapet v tom kdo ti to provedl prestoze budes znat vinika. Zivot jde dale a nema smysl ho marnit v nadmernem zabyvani se vlastnimi nesnazemi at uz jsou jakekoli.

https://images.app.goo.gl/TbUAsV1kVQAJMmNp6
marcie
marcie | 28.10.2019 14:32
s tým čo napísal Kpt. Nemo naprosto súhlasím ... radšej nasmerovať energiu na zlepšenie stavu - cvičenie, strava, pobyt v prírode, možností je veľa a nič nie je nezvrátiteľné ... už len zameranie pozornosti týmto smerom prináša zlepšenie.
neznámy
neznámy » hrabeti | 29.10.2019 08:22
Vysvetli to niekomu, komu sa po očkovaní autoimunitné ochorenie spustilo.
neznámy
neznámy » hrabeti | 29.10.2019 08:23
Ani len netušíš, na akú nočnú moru sa ti život zmení. A už dosť, idem off, nebudem prispievať.
milan08
milan08 » simetra | 29.1.2020 08:18
ked chces mat klud od uradov ockovat poto tu ockovaciu latku v tele netralizovat pomocou byliliek roznych v Cechach to tak praktizuju!a hlane koloidneho striebra.
joulutahti
joulutahti | 29.1.2020 16:51
na to musi byt predispozicia....bud to vyvola ockovanie, a ked nie ockovanie tak akakolvek ina viroza , hoci aj chripka....alebo iny stresor ... ak to mas dostat, tak to dostanes...
emanuel
emanuel » hrabeti | 30.1.2020 18:50
v minulých storočiach bola určite problémom aj hygiena,ale nikto ma nepresvedčí,že niektoré očkovania majú zmysel....nemyslím proti chrípke na to by som sa nedala nahovoriť,tu by si mal organizmus poradiť sám ak nie je choré srdce ,ladviny alebo ak nemá človek iné vážne ochorenie
milan08
milan08 | 31.1.2020 05:07
ja nie,je to nebezpecne pre mna,spustilo mi to cukrovku.
emanuel
emanuel » milan08 | 31.1.2020 10:24
o tom by sa dalo diskutovať ,treba vedieť v akom veku,rodinnú anamnézu,celkový zdravotný stav,je jednoduché hodiť všetko na očkovanie,ale ľudia často volia jednoduchšie cesty a nepozerajú sa za roh
joulutahti
joulutahti » milan08 | 31.1.2020 19:50
predpokladam ze tu cukrovku vam zistili az v dospelom /starsom veku...tam to s ockovanim nema ziaden suvis, to nie je autoimunitneho povodu...ale ako prispevok vyssie...najlepsie je vsetko jednoducho zaskatulkovat a hodit na jeden faktor , ak sa da, tak co mozno najmodernejsi
emanuel
emanuel » joulutahti | 1.2.2020 20:57
presne tuším to isté,ale je jednoduchšie šíriť bludy ako sa pozrieť za záclonu
hrabeti
hrabeti » emanuel | 2.2.2020 07:56
Asi si chcela napísať nemajú zmysel?
Stránka:
< 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...