mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Voľný pokec - 

NOVÁ INVÁZIA MIGRANTOV

Gitus
Gitus | 31.10.2019 11:22
Samozrejme. Stojim si za tym, ze sa to tu zvrhlo na konspiracny web, sektu...preto som aj ozvala.. Uz som ti to pisala, nechapem teraz o com zase?
Pre mna to nieje problem, a pre teba?
neznámy
neznámy » Gitus | 31.10.2019 11:45
Skús mi tú sektu opísať, uviesť nejaké tie kritériá, ktoré podľa teba spĺňa.
Namiesto toho aby sa tu normálne rozprávalo, tak sa tu osočuje a dosiahli ste doteraz len jediné - že ste vyštvali preč ľudí, ktorí vám vedeli oponovať a vedeli svoje argumenty postaviť na niečom reálnom. Namiesto argumentov a nejakých vecne založených názorov tu padali len obvinenia, nálepky, hanlivé slová a ponižovania. Ostal som tu len preto, lebo ak ten prístup nikto nevyváži, tak ostane nesúrodý a ničím nepodložený egoistický maglajz samoúčelných tvrdení, ktoré nikomu nepomôžu a nič nevyriešia. Ani ty ani Bohuš, ste sa zatiaľ nedokázali poriadne vo vecnej rovine vyjadriť, sú tu stále len akési podsúvania podsúvaní, nálepkovania, nadávania a arogantné tvrdenia o vašej dobrej optike. Tento web nie je konšpiračný, ty nálepkuješ svojich oponentov ako konšpirátorov. Zase raz len povrchné tvrdenie bez akéhokoľvek vysvetlenia. Proste sa ti nechce rozmýšľať. Ešte ani raz mi nikto z vás nedokázal odpovedať na otázku. Vecná debata nikde.
Gitus
Gitus | 31.10.2019 12:19
Michal, ja tu niesom nato, aby som ti vysvetlovala.
A aj som sa snazila, a nic, nakolko su to tvoje kamosky, tak si na ich strane. A ja to chapem. Je to v poriadku.
Ak ale naozaj chces, pozri si diskusie este raz a poriadne, ako sa vyjadrovali a ako pisali.. Mne nepridu konspiracne linky (a su to koncpiracne linky, to dobre vies) a stranky ako argumenty. .skor mi to prislo ako sekta.. Tebe to tak prist nemusí,ved to je v poriadku.
Niekomu mozem prísť ja ako hlupana. A co mam teraz urobit, vyvracat mu to za kazdu cenu?no nebudem. Nebudem mrhat energiou.
Odhlasili sa, nebavilo ich to pokracovat, alebo neuniesli kritiku, to ja neviem. Nikto ich nevystval.
Ja som proste len chcela, aby tu boli aj ine nazory, nie len same maximalne netolerantne veci, proti ludom, proti ich orientacii, ich viere... Ja som osobne tolerantna voci homosexualite, adpocii deti, migrantom atd. Potrebovala som sa vyjadrit tak, ako to urobili aj ostatni.
Co si ty myslis o tom je tvoja vec ja naozaj pisem za seba a nikoho nepotrebujem presvedcovat. Kazdy nech sam uvazuje a spravy si nazor.
A to ze viaceri mame rovnake nazory, tak zato som vdacna bohu.
neznámy
neznámy » Gitus | 31.10.2019 12:39
Presne o tom píšem. neschopnosť vysvetliť svoj postoj, podložiť argumentami, len druhého zakrúžkovať do nejakej kolónky :-). Žiaden vecný argument, iba označenie - sekta, konšpiračný link. :-D Už aj to spojenie konšpiračný link :-D je zaujímavé. Link, ktorý konšpiruje. Proste tam chýba logika, úraduje len emócia a argumentačná lenivosť.
Vyjadrila si sa hanlivo, pretože si neuniesla konfrontáciu s videom (hneď padlo slovo nácek) potom si ostatným jasne naznačila, že ich mozgy sú pekne poumývané :-). Nie nie, to nie je tak ako píšeš, len si proste nezvládla komunikáciu a vyhováraš sa, že to bola kritika. Lenže to bola obyčajná nenávisť, ktorá nemá s tou toleranciou ktorú si prišla obhájiť nič spoločné. Čo z toho, že ti je jedno v akej rodine vyrastá dieťa, a homosexuáli ti nevadia, keď sa k ľuďom nevieš slušne správať, keď majú iný názor?
nikav
nikav | 31.10.2019 12:47
Spomínaš Bohuša - pomohol si mi potvrdiť moju domnienku, že Kpt.Nemo je Bosch. ;)
Gitus
Gitus | 31.10.2019 13:07
Absolutne si nepochopil moj koment k videu,ani ako som pouzila slovo nacek. Uplne o inom hovoris, ako tu je zvykom.
Nemyslim si ze je to nezrozumitelne pouzite, dokonca kp nemo to dalej vysvetluje, ale ty tu dalej zavadzas. Skus to nasjkor pochopit sam.
Bavili sme sa o nazoroch na tie veci, ale ty si sa teraz rozhodol sudit ludi, kto ta nominoval za sudcu? Ty sam? A nema byt sudca nestranny? Lebo ty si odzaciatku,, proti,,.
Ja sa nespravam hanlivo, ale je to tvoja sloboda mysliet si co chces.
Mal by si to pochopit ze aj ja som slobodna a nemusim sa ti spovedat preco a zaco.chcela som sa slusne bavit ale tieto prazdne reci..
To je vecne co ty pises akoze? A argumentujes? Tento tvoj styl je akoze spravny? Ved uplne mimo hovoris....dakujem takto ja komunikovat s ludmi nebudem. A to som si myslela ze sa trochu pozname. Tak ahoj
neznámy
neznámy » Gitus | 31.10.2019 13:48
Nechceš odpovedať ale odpovede na otázky by si chcela.
Hovoriť druhým, že majú vymyté mozgy je hanlivé označenie. Patrilo by sa aspoň ospravedlniť, keď si to nemyslíš. Aj keď neviem na čo to potom hovoríš.
Každý je slobodný, ale nie každý pri tom osočuje druhých.
Nácek, sekta, konšpirátori, vymyté mozgy, pýtal som sa už viackrát, nezvládla si vysvetliť ako inak som to mal pochopiť.
Moje otázky boli vecné a aj som sa venoval veci vo vecnej rovine, hovoril som o tých jednotlivých migráciách a snažil som sa dať k tomu aj otázky, na ktoré si asi musím odpovedať sám lebo si príliš slobodná aby si na ne pokúsila odpovedať sama :-). Doteraz som sa nedozvedel odpoveď na ten príklad cudzinca, ktorý si spomenula a či je to nelegálna migrácia čo si mala vo svojom okolí.
A sudca nie som, ja nikomu nehovorím, že je slepý a nenadávam nikomu. To robíš ty.
simetra
simetra | 31.10.2019 19:36
Michal, vytvárať si tzv. priateľstvá s inými ľuďmi a potom ich zahadzovať kvôli jednej osobe tiež nie je práve ukážkový prístup k ľuďom.

Toto všetko, čo sa tu ukázalo už nie je o politike, sú to osobné postoje jednotlivcov voči sebe vzájomne, na základe niečoho, čo sa tvorilo v minulosti.....
milan08
milan08 | 19.11.2019 07:35
suhlasim s tebou!
neznámy
neznámy » nikav | 19.11.2019 09:22
Za chvíľku budu voľby, ja budem voliť Kotlebu len preto , že sú proti migrantom ....
Magnician
Magnician | 19.11.2019 13:49
ale ešte počkaj
hrabeti
hrabeti » simetra | 19.11.2019 13:53
súhlasim s Tebou!
hrabeti
hrabeti | 19.11.2019 13:54
Neblázni Johanna, to radšej voľ Sulíka, tiež je proti migrantom a nie je to tĺk ako Kotleba aspoň.
Nezabúdajme migranty sú neunavny!
Magnician
Magnician » hrabeti | 19.11.2019 13:57
tušim aj kolár je proti migrantom-LOL-
simetra
simetra » hrabeti | 19.11.2019 14:28
Ty máš tuším milananulaosmičkového za vzor :)
simetra
simetra » hrabeti | 19.11.2019 14:29
neznámy
neznámy » hrabeti | 19.11.2019 18:23
Nehazte vsechny migranty do jednoho pytle.
Nevejdou se tam!
neznámy
neznámy » Magnician | 19.11.2019 18:35
Ani hitler je nemel rad.
neznámy
neznámy » Magnician | 25.11.2019 02:10
Velký problém je že jen ti co křičí "zastavte migranta" co nejhlasitěji mají šanci ve volbách na úspěch.
A to je fakt tragédie doby.
Přes 60% lidí má jen prostý strach. Jsou řízeni strachem.
Je to prostá psychologie.
"Většina lidí jsou ovce a bojí se svobody."
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/98388/radkin-honzak-komunisticky-bestie-me-dusily-udaval-me-otec-ratha-vetsina-lidi-jsou-ovce-a-boji-se-svobody.html
neznámy
neznámy | 26.11.2019 05:56
Sloboda teda je, keď voličov niekto presvedčí, že islam je mierumilovné náboženstvo. Zvláštny názor. Voliči budú potom slobodní presne v súlade s požiadavkami západných elít.
Ďakujem za takú slobodu, ale ja mám o nej predstavu úplne inú.
Sloboda je možnosť povedať svoj názor bez toho aby si bol kvôli nemu stíhaný, i keď väčšina s ním nemusí súhlasiť. My tu tú slobodu máme. Ale väčšina západných krajín už nie.
Určití ľudia vidia v zapade tú slobodu po ktorej sme túžili pred 30 rokmi, a tam aj tá sloboda bola, ale západ sa zmenil, a teraz sa oni boja povedať čokoľvek, aby neboli nejako onálepkovaní. Aj my sme sa zmenili.
Ak porovnám nás a dnešnú generáciu mladých ľudí - my sme boli oveľa skromnejší, a všetko sme si viac vážili.
V článku, ktorý zdieľaš ma zaujala jedna vec: že nejaká pani musí voliť Babisa, aby neprišla o prácu. Toto nejako nechápem, veď voľby sú predsa tajné, aby nemohli byť ľudia vydieraní, takže je to zvláštne. Ako - chápem tú pani, že môže mať v okolí ľudí, ktorí sa asi správajú dosť autoritatívne, a môže to na ňu negatívne doliehať. Každý asi máme nejaké fobie.
Stránka:
< 4 5 6 7 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...