mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ľudská duša - 

Slnečné sedenie - charakterizuje Vás?

Paaaulieee
Paaaulieee | 21.3.2022 09:41
V NADPISE MALO BYŤ SLNEČNÉ ZNAMENIE :D , LEN MI TO OPRAVIL AUTOCORRECT. :D

Do akej miery "sedí" na Vašu povahu charakteristika Vášho slnečného, primárneho znamenia?
fiohattu
fiohattu » Paaaulieee | 21.3.2022 20:15
Veľmi málo :)
Keďže mám slnko na rozhraní lev panna,
tak sa viac vnímam ako lev.
a egoistický Merkur v Levovi to potvrdzuje,
cítim ako rak,
asc. strelec teda besnota, a áno stelium vo Váhach, teda váhavosť.
Veľa z tej panny nezostalo :)
simetra
simetra » Paaaulieee | 22.3.2022 05:04
A ja som sa tešil, čo za novinka to bude :)

Ja som Lev (30. 7.), ale cítim sa skôr ako Škorpión (Luna) a Rak (Venuša). Zároveň ako Panna (asc.), život mi veľmi, veľmi ovplyvňuje vodnársky Mars v 5. dome a hlavne, HLAVNE Pluto na ascendente.

Na Leva som dosť utiahnutá, samotárska, nepriebojná, ale niektorí, ktorí ma pozorujú skôr len z diaľky mi hovoria, že som sebavedomá Levica, tomu však ja nerozumiem.
Niektorí ma vnímajú ako čisto Plutónsky nevyspytateľnú a Śkorpiónsky snoriacu až do základov všetkého.

A Vám sa cítite ako? :)
emanuel
emanuel » Paaaulieee | 22.3.2022 05:38
nakoľko som samá zem celkom sedí hlavne ako kozoroh mám asc. v Panne ,ako staršia mám viac s tohoto znamenia
marcie
marcie » Paaaulieee | 22.3.2022 08:46
ťažko je vidieť sa sám, ale myslím, že celkom sedí - Váha s asc Lev, ten asc som dlho nemohla "stráviť", ale keď som spozorovala sama ne sebe, že občas bývam v centre pozornosti, tak mi pomáha lepšie pochopiť môj vonkajší prejav v tomto svete :D
Paaaulieee
Paaaulieee » simetra | 22.3.2022 11:50
Ja som blíženci. Z blížencov na mňa určite sedí charakteristika, že sa nerada nudím, že som vo veľa veciach rozpoltená a dokážem veľmi rýchlo meniť nálady. Som flexibilná v názoroch, ak niekto rozpráva múdro viem veľmi rýchlo na jeho názor privoliť. Myslím, že som aj dobrý rečník a určite sa považujem za bystrého človeka, ktorý má skvelý odhad na ľudí. Dosť dlho som bojovala s tým, že som nevedela udržať tajomstvo. Hlavne o vlastnom živote som kecala každému na počkanie aj tie najväčšie intímnosti a temné zákutia.

Čo na mňa nesedí je prelietavosť. Mám rada dobrodružstva, ale som mimoriadne stála čo sa týka partnerov. Nevera je pre mňa nepredstaviteľná. Mám Mesiac aj Venušu v býkovi - myslím že to môže za tú stálosť. Takisto, mám rada finančnú stabilitu, dlho som sa považovala za rozhadzovačnú a potom som si uvedomila, že práveže vôbec taká nie som. Teraz keď mám vyšší plat dokážem z neho pekne ušetriť.

Ascendent mám v Rakovi - som dosť emocionálne založený človek, zakladám si na rodine, chcem deti. Sama som také dieťa miestami. Viem byť aj dosť urážlivá, niekedy ľahko manipulatívna. Mám rada nežnosť, staranie sa o domácnosť, organizovanie.

Celkovo mám pocit, že čím som staršia, tak blíženci mierne ustupujú a ten býk s rakom sa predierajú na povrch, ale blázon čo lieta v oblakoch a kecá od nevidím do nevidím budem asi vždy. :)
Paaaulieee
Paaaulieee » emanuel | 22.3.2022 11:53
Sranda, môj priateľ je presne tak isto. Slnečné kozorožec a ascendent v panne. Je to riadny workoholik, má rád šetrenie a investovanie peňazí. Je veľmi spolahlivý, ale niekedy je zábudlivý a roztržitý, mierne pomalší v takej tej bystrosti. Celkovo je to ale veľmi pracovitý človek, ktorý je ochotný každému pomôcť za každých okolností.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...