mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ezoterika a záhady - 

Cez sny vnímam inak astrologiu

neznámy
neznámy | 24.9.2018 07:47
Je tomu viac ako 30 rokov ako som sa začala zaoberať astrologiou. Nakúpila som si všetky dostupné knihy, pamätám že efemeridy som nevedela nikde zohnať. Všetko sa vypočitavalo ručne, žiaden program nič, iba množstvo popísaných papierov. Bola som nadšená, milovala som to. No vek internetu mi to čaro zobral, odrazu počítač vypľul všetko. No nikdy som nezanevrela na ňu. Asi pre d 6 rokmi som mala môj prvý astrologický sen s Lilith, v tom sne mi boli ukazané všetky jej podoby a ja som jej povedala že aj tak mi nenahaňa hrôzu lebo vo svojej podstate je čistá a krásna. Odrazu som sa v tom sne rozplakala a pritúlila sa k nej a povedala matka, moja drahá matka.
Toto bolo moje prijatie Lilith do môjho života. Neskôr to bol Vertex a mnoho iných bodov v astrológií. Myslím že 5 januára som mala sen ako stojím v horoskope ale teda vo vesmíre a Jupiter stojí po mojej ľavici a Mars po pravici a v pravo vyššie stojí Saturn ktorý to všetko pozoruje. Odrazu si ma Jupiter a Mars začali medzi sebou pohadzovať. Medzitým bolo ešte aj iné ale čo bolo divné pre mňa ukončenie sna - odrazu išiel voz s krytou plachtou a ja som mala pocit že ma prejde ale on ma prijal.
Nie je zrejme nič divné na tom ak skutočne stáli títo dvaja aktéri v konjukcií a na nebi bola Dávidova hviezda.
Potom to bola Selena a ten sen bol ťažký, videla som celý jej život. Ja som sa nikdy o ňu nezaujímala a dokonca som ani nevedela že Biela Luna je niečo iné ako klasická Luna - plakala som s ňou a nenávidela. Všetko v tom sne som s ňou odžila, bolo mi jej nesmierne ľúto a chápala som ju. Videla som ju nakoniec ako veľmi silnú ženu a verila jej aj jej slovám.
Nie je prekvapením že som hned po prebudení pred 5 hodinou utekala na net a našla tam o Selene všetko čo som vo sne videla.
No a tak nejako ma moje sny prinútili znovu sa vrátiť k astrologií aj ked ju vnímam inak, vnímam ju intuitívne, no nie som ta ktorá si ide pozrieť čo ju čaká, skôr idem pozrieť či to tam je čo sa mi udialo. Takže žiť podľa horoskopu neviem teda nie tak že sa riadim tým čo tam momentálne je, ale to sa neriadim ani kartami ani ničim iným, viem že žijem život taký aký som si vybrala a všetko ma v mojom živote svoje miesto.
Magnician
Magnician | 24.9.2018 19:23
...úžasné...-FLOWER-
milan08
milan08 | 25.9.2018 06:56
obdivujem vas!
neznámy
neznámy » Magnician | 25.9.2018 07:19
-FLOWER-:)Ďakujem s malou dušičkou som to písala ako to bude prijaté. :)
neznámy
neznámy » milan08 | 25.9.2018 07:19
-FLOWER-:) Milan a toto je príklad že naozaj sny musíme vedieť rozdeliť.
Magnician
Magnician | 25.9.2018 14:12
v pohode,,však uvidíme,,že čo na to astrológovia,ja tiež veľa vyciťujem už od gympla,,

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...