mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v 10. domě - najdu práci?

ruzinka
ruzinka | 17.5.2021 13:04
Ahoj, už delší dobu nemůžu najít práci. Mrkla jsem na horoskop, jestli se situace zlepší, ale nejsem z toho moc moudrá. Předpokládám, že na to má vliv hlavně pluto, které mám teď v 10. domě. Jenže to tam bude ještě dlouho. Myslíte, že konečně nastane lepší období pro hledání práce?

Moje datum narození je 06.03.1989 v 07:30 ráno v Břeclavi.
joulutahti
joulutahti » ruzinka | 17.5.2021 18:49
pluto za tym nebude, prave preto, ze je tam dlho...v astrologii ma vyznam tranzity domami iba jupiterom a saturnom. Hladajte ine aspekty, treba okrem tranzitov pozriet i direkcie a solar.
Ailin
Ailin » ruzinka | 19.5.2021 09:40
Čo je to dlhšia doba? V tranzitoch planét niekedy spôsobuje takýto problém napríklad Saturn v 6. dome ( u seba a niekoľkých členov rodiny som to pozorovala), ale toto nie je ten prípad (u teba momentálne Saturn v 11. dome, čo by mohlo skôr naznačovať prekážky alebo nedôveru v oblasti priateľstva) Možno je pre teba prichystaná výborná práca, a v pravý čas sa ti odhalí. Priprav sa na to. Tranzity nemáš zlé a vyzerá to že si po narodeninách vstúpila do ročnej vibrácie čísla 5. Vtedy sa nám odhaľujú skutočne výborné možnosti v oblasti nových vecí, a predovšetkým novej práce. (minimálne vlastná skúsenosť, aj dcérina najnovšie). Účinky ročnej vibrácie sa väčšinou prejavujú silnejšie až po 3 mesiacoch od narodenín. Ja som napríklad narodená v auguste a prejavila sa vo februári, kedy som dostala novú pracovnú ponuku (takže 6 mesiacov), dcéra narodená v júni si našla prácu, dobre platenú, ktorá ju baví v novembri (5 mesiacov).
Pluto v 10 dome skôr vnímam v tom, že človek by sa mal posunúť v hľadaní skutočného poslania v živote. Možno nám niekedy chce umožniť určitú transformáciu, chce nám umožniť zistiť, čo chceme robiť, tak nám môže dať nejaký čas na rozmýšľanie. Prechod Jupitera 12 domom je niekedy dosť náročný. Bolo to celkom frustrujúce obdobie aj pre mňa, a v plnej nahote som si uvedomila, že vo svojej práci nechcem naďalej zotrvať a potrebujem zmenu. U mňa sa to zlepšilo až vtedy, keď som si uvedomila, že všetko je dobre tak, ako sa práve deje.
ruzinka
ruzinka » Ailin | 19.5.2021 21:27
Moc děkuji za odpověď :) Jsou to 4 měsíce. Teď mám pocit, že se to zlepší, tak doufám, že přijde nějaká dobrá nabídka. Snažím se zůstat pozitivní.. Už za sebou právě mám období, kdy jsem v minulé práci nebyla spokojená. Proto doufám, že to horší už mám za sebou a přijde něco lepšího. Prostě ta volnější vibrace čísla 5, jak píšeš.
Plutonie
Plutonie » ruzinka | 4.8.2021 21:15
Mám dva kamarády, kteří při tranzitu Pluta v 10. domě o práci přišli. Měli si najít práci, která by je bavila a ve které by měli jinou lepší pozici. Pluto boří. Zkuste se zamyslet nad tím, co by Vás bavilo a naplňovalo.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...