mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Zdravie a výživa - 

výživa do žily

neznámy
neznámy | 11.3.2014 22:34
ahojte tak chcela by som sa vas opytat doktorka mi predpisala uz druhy balik kalciovych injekcii prve ma dost boleli vzdy mi to musela odznova pichat nemoze mi radsej zaviest kanylu? a cez nu pichat?
neznámy
neznámy | 12.3.2014 17:37
Kalciové injekcie možno aj vypiť, keď sa bojíš ihiel, alebo ťa to bolí. O tej kanyle by som porzmýšľala, je to brána infekcie do tela, ja osobne by som si to okrem pobytu v nemocnici, kedy by to bolo nevyhnutné nedala zaviesť a to pracujem v zdravotníctve. Ešte sú tam aj iné riziká, ale to ti nebudem písať aby si sa zbytočne nenaľakal. Záleží predsa ale na šikovnosti sestry. Dá sa to aj úplne tenučkou ihlou pichať a podáva sa to pomaličky, takže by si to nemal ani cítiť, mrkni na sestričku a vypýtaj si tenšiu ihlu.;)
Ale ty si už raz písal ohľadom tohoto, nie?
Mám syna v tvojom veku a tiež je priposratý, prepáč za výraz, keď ho idú pichať alebo mu brať krv nebodaj. Preto ťa viem pochopiť, ale to nieje ešte tá najhoršie bolesť ktorú v živote zažiješ.:)
neznámy
neznámy | 12.3.2014 18:15
Skús vydržať,to nie je na kanylu...alebo ako znela rada,dajú sa aj piť-BLUSH-
neznámy
neznámy | 15.3.2014 22:07
tak v piatok om bola na prvu :/ pichala to dost dlho a bol to divny pocit este dalsie styry :/ skusim sa jej spytat ci mi nemoze dat infuziu

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...