mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Zdravie a výživa - 

Video o očkovaní

neznámy
neznámy » joulutahti | 20.5.2015 04:41
Jasné určite to tu dávam kvoli bodom, vláda neviem čio tom vobec vie, ja myslím že je nejako tak, že síce neviem presne kolko firiem dodava na trh v SR vakciny, tak ich prioritnych zaujmom je zvyšovať zisk- však oni chcu predavat nielen povinne vakciny ale aj nepovine vakciny v čo najvačšej miere- v mediach su stale reklamy a ked maju ludia po ockovani problemy tak ešte lepšie pre nich- maju dalsích zakaznikov- lebo toto sa ani neda dokazat jednoznačne žiadnym vyšetrenim ani ničím :).
A možem sem tiež prilepiť vyjadrenie šefredaktorky časopisu Dieťa ako sa ani nechcel ísť do časopisu vyjadriť ktorýsi odborník profesor o naraste autoimunitnych chorob u malych detí lebo by mal problemy- teda pýtala sa ho o rozhovor o očkovaní- otvorene.

:)
neznámy
neznámy | 20.5.2015 06:14
píšeš..."Je na zvážení každého človeka,čo do seba nechá napichať"...ale tu ide aj o to,že mladá mamička,ak ju neustále strašia aká je nezodpovedná,keď nedá dieťa očkovať je takmer v schizofrenickej situácii.To je priam psychologická vojna,zákonný tlak na rodičov,neustále "dôveryhodné" výskumy sú všetko jednostranné informácie a práve toto je zneužívané,lebo je jasné,že nie každý študuje aj iné pramene.Mám malých vnukov,veci mimo oficiálnych správ ma zaujímajú a môžem Ti povedať,že aj ja by som zaváhala:dať-či nedať očkovať,napriek tomu,že ja sama neabsolvujem žiadne očkovania ale,matka,ktorá sleduje život tak,že chce pre deti len to najlepšie sa stáva bezbrannou a nedokáže sa zorientovať,- z toho potom ťažia chemici. Koľko našich matiek vie,že očkovanie krčka maternice spôsobuje smrť a ďalšie sa ukáže až o niekoľko rokov..kde si oficiálne čítala o chorobách a smrti z mnohých vakcín-nikde .Napriek tomu sa von dostali aj tieto informácie...zneužívanie je problém, nie pomáhanie ak treba popr.aj očkovať. Liečiť sa snažia,ale nedarí sa im uzdravovať.
neznámy
neznámy | 20.5.2015 06:49
Úplny súhlas, doktorii budu odporučat hentake očkovanie atake očkovanie aj navyše
lebo ani oni nemaju objektivne informacie- som zvedava kolki by boli si schopni prečitat aktualne informacie v angličtine - k nim chodia
farmaceuticki reprezentanti a čím viac podaju vakcin tym lepšie pre nich- myslim finančne- a maju nejake kongresy ale na objektivnost inform. by som sa tiež nespoliehala.

Liečit liečia, ale chronicke choroby neviem že by vyliečili&

Moja skusenost- ked som chodila po doktoroch - tak som chodila čim dalej tym viac- asi kvoli nez. učinkom,
vysadila som chemicke pirule a uz nechodim vobec- ale tak nikomu neradim aby svoje chemicke pirule vysadil - to tiež treba vediet ako na to.
neznámy
neznámy | 20.5.2015 07:02
Je na zváženi každeho človeka čo da do seba napichat- ale aby dobre zvažil potrebuje informacie čo najviac
a tiež potrebuje zaujem o tie informacie.
milan08
milan08 | 20.5.2015 09:18
na vlastnej kozi som zazil vakcinu proti chhripke,zvysila sa mi hladina cukru v krvi
neznámy
neznámy » milan08 | 20.5.2015 09:22
viete ako, to neveriaci kolegovia napíšu že to nie je dokaz
joulutahti
joulutahti | 20.5.2015 09:32
to ja sem dávam kvôli bodom...este 2...:D

nejdem sa tu hadat a vyvracat /presviedcat...a ludia su rozni....ani lekari nemusia byt svati a ktovie co stalo v pozadi za postojom daného pana profesora...ja osobne poznam velmi dobrého imunológa (samozrejme je za ockovanie, vsak ma rozum) o ktorom viem, ze nazor na ockovanie si nevytvoril na zaklade nejakého biznisu, ale je to clovek od fachu ;) a rozumie tomu.ja som niekedy davno nechcela do seba napichat vakcinu proti hepatitide A, ze naco si zbytocne zasahovat do imunitného systemu...takze chapem, ze je lahke sa nechat ovplyvnit takymi recami proti ockovaniu....co sa tyka neziaducich ucinkov, tak jasne ,ze mozu nastat...ved sa aj hlasia...ale vaznych statisticky vôbec nie je vela...su naopak raritne...a s tymi autoimunitnymi ochoreniami...no v niektorych mas nepovinne ockovanie a aj tam sa u tych deti vyskytuju rovnako autoimunitne ochorenia...takze za tym bude nieco ine...ockovanie moze byt len spustac...ale taky isty spustac mze byt aj ta infekcia , ktoru schyta, ked nebude zaockovane ....a tych infekcii bude narastat, pretoze tie choroby nevymeeli, oni realne su, len zatial vdaka akej takej preockovanosti sa drzia na uzde...ale v nemecku boli viacere pripady osýpok uz....mozno ked to sem pride, tak si antivaks matky budu aj priplacat a stat dlhe rady na vakciny :D
joulutahti
joulutahti » joulutahti | 20.5.2015 09:33
* V NIEKTORYCH KRAJINACH
neznámy
neznámy | 20.5.2015 09:49
nemozem si pomoct ale co sa tyka ockovania, vzdy sa mi vybavi tato scena z house m.d.:D

https://www.youtube.com/watch?v=GLqS5dAxKj8
neznámy
neznámy » joulutahti | 20.5.2015 09:51
Antivax matky su vedia vyliečit osypky aj bez doktora :Dlebo študuju prirodne sposoby liečby a zaujimaju sa o imunitu svojich deti a na osypky sa nezomiera a praveže tie nežiaduce reakcie sa na SÚKL nehlasia a viem to od rodičov kt. ked to povedali doktorovi tak ten im zvyčajne povie že tam suvislost nevidi ani ked
mama povie že sa niečo vážne začalo po očkovaní a to dost skoro po očkovaní
a hentie argumenty antivax matky dobre poznaju a by vas strčili do vačku aj s argumentami lepšie ako ja lebo ja nie som antivax matka , to len media ich vykresluju ako sproste a viete prečo sa vobec stali stali antivax matkami- tiež to nebolo že ich zrazu osvietilo- mali problemy s tymi ich staršímí detmi po očkovaní :D.
neznámy
neznámy | 20.5.2015 19:42
Práve som si pozrela časť správ na Prima TV a v Česku sa teda dejú veci - povinné očkovanie ostalo, ale štát sa zbavil akejkoľvek zodpovednosti za následky vakcinácie.
V praxi to bude znamenať, že ak doteraz mali rodičia dieťaťa poškodeného očkovaním aspoň akú-takú nádej na finančnú pomoc (odškodnenie) a následnú špeciálnu lekársku starostlivosť, tak "dobré časy" už skončili. Myslím, že od farmaceutickej lobby nevydoluje nikto z postihnutých ani cent.
Ale cenné je aspoň to, že rodičia sa hromadne ozvali a verím, že ak v tom budú pokračovať, donútia českú vládu riešiť tieto problémy. Škoda, že u nás sa nič také nedeje, a že sa ľudia boja otvorene povedať svoj názor.-SAD-
neznámy
neznámy | 20.5.2015 20:20
Tak ako silnie tlak proti očkovaniu,rovnako sa mobilizujú zdravotníci za očkovanie.Všetci,čo chcú počuť pravdu o očkovaní sú považovaní za konšpirátorov.
Tu sa dočítaš aj názory lekárov aj rodičov...bohužiaľ ani súd zatiaľ nedal za pravdu nikomu z rodičov...a asi ani dlho to nebude inak. Ing.Filovi a rodičom na jednej strane a lekárom na druhej, nedá nikto seriózny - verejný priestor na diskusiu.Čakám,že príde aj čas,kedy bude internet blokovaný iným,než farmaceutickým názorom-CRY-.Možno som to nadsadila trošku,ale jednostrannosť je silnejšia,než spolupráca a serióznosť v tejto oblasti.

http://www.slobodavockovani.sk/
neznámy
neznámy | 20.5.2015 20:48
No, len tie tabuľky o prehľade očkovacích látok, čo sú tu použité, už nekorešpondujú s listinou liečiv povolených v SR - totiž údaje o prítomnosti kovových inhibítorov ako hliník, ortuť a iné, boli uvedené len do r. 2014 - tuším do júna a potom to zo zloženia záhadne zmizlo. Kontrolovali sme to aj s dcérou a poriadne nás to obe naštvalo. Kde sú časy, keď vakcíny boli vyrobené poctivo z oslabených, alebo mŕtvych patogénov-SAD-
neznámy
neznámy | 20.5.2015 23:19
Neviem, ja som zachytila že sa aj dobre stalo, lebo aj prerokovavali že by boli deti očkované bez suhlasu rodiča ! - takže to aspon neschvalili :http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/312205-povinne-ockovani-zustava-bez-souhlasu-rodicu-ale-ne/
A však v ČR neviem presne ako je to s tou zodpovednostou štatu v suvislosti s poškodeniami po očkovaní ale však viem že mamičky na Slovensku tvrdia že u nás na Slovensku žiadne následky po očkovaní neexistujú - akože že im nikto neuzná že by mali poškodenie po očkovaní a tak nemá nikto ani finančnú pomoc.
Ale v zahraničí sú fondy na odškodenie tých poškodených očkovaním sú ale že tiež
nie je také jednoduché dokázať to poškodenie po očkovaní- však asi preto že sa to aj ťažko dokazuje- lebo ako hovoria medici :D korelacia nerovna sa kauzalita - ale však oni zbadaju ked budu mat vlastne deti čo je to zač to sučasne očkovanie
neznámy
neznámy | 20.5.2015 23:24
Ing. Fillovi dá priestor asi iba Slobodný vysielač- a však lepšie ako nič.
neznámy
neznámy | 21.5.2015 00:09
A teda neviem či viete protilatky z očkovania Vam nevydržia celý život - pár rokov v tom lepšom prípade.
neznámy
neznámy | 21.5.2015 01:29
Aby mal niekto predstavu tak takto to byva :


Nervove zasklby po prvej hexe. Pohlad do blba, natiahnute ruky, nohy. Stretli ste sa s tym. Lekari samozrejme nespajaju s ockovanim. Zacalo to na druhy den po ockovani. Nejde o moje dieta.
neznámy
neznámy | 21.5.2015 03:06
Ked ste spominali to očkovanie krčka maternice:

Byvala lekarka pracujuca pre firmu MERCK predpoveda, ze vakcina proti HPV Gardasil bude najvacsim skandalom vsetkyc cias v medicine (tych škandalov podla mna bude ovela viac- ale ona asi dobre videla do tejto oblasti)
http://www.collective-evolution.com/2015/01/25/mercks-former-doctor-predicts-gardasil-to-become-the-greatest-medical-scandal-of-all-time/
neznámy
neznámy » joulutahti | 21.5.2015 03:30
A ja nie som žiadny fanatik, čo si prečíta nejaky članok a hned mu verí, ale už dlho
čítam osobné skusenosti matiek .
neznámy
neznámy | 21.5.2015 08:02
Len taká úvaha - ak sú vakcíny bezpečné,spoľahlivé,tak nevidím dôvod na argument,že " neočkované deti ohrozujú zdravie ostatných,nemôžu predsa ochorieť očkované deti od tých,ktorých rodičia sú nezodpovední a nedajú deti očkovať." Ale stále je to argument proti argumentu a kde je napokon pravda.? Som za dobrovoľnosť v očkovaní,tak ako je to aj v mnohých štátoch a štatisticky tam nie je väčší výskyt ochorenia...a nechávam to na rodičoch,ja už nemám možnosť nedať deti očkovať;)
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...