mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Zdravie a výživa - 

Šokující pravda o lidské stravě

lak
lak » lak | 7.12.2014 12:54
navyse, toto je podla mna uplne bezna sucast kazdodenneho zivota.. mnohym ludom je to nechutne a nechcu o tom hovorit, ale nechapem preco.. ved podla toho,v akom stave to mame, sa da urcit, ci je telo ok :D sice je to menej vypovedne ako odber krvi, ale nieco to predsa napovie :DDD :) -ROFL- dakujem tym, vdaka ktorym je tema zdravej vyzivy vysperkovana az po jej poslednu podobu :D :D inak, by som sa nemohla podelit o moj zazitok :D :D :D a dakujem aj za srandu, smejem sa nahlas L O L -ROFL- asi umriem :D :D :D
neznámy
neznámy » lak | 7.12.2014 12:59
:)
mne sa táto teoria o bobuľužravcoch inak tiež pozdáva a Morseho Zázračnú detoxikáciu som čítala a chcela by som raz byť bobuľužravcom tiež :)
zatiaľ to ale na to nevyzerá, skôr som z potravín a vôbec z výživy taká znechutená, že sa celkom isto otrávim aj z toho najzdravšieho čo by som našla, všetko to je v hlave, ale veď čo tu budem písať zas len niečo čo tu každý už nejak napísal a vie :)

len tolko, že som zatiaľ nezanamenala, že by sa niekto vyliečil z niečoho jedením mäsa, či brumíkmi, no o skúsenostiach, že sa ľudia dostali z ťažkých a údajne neliečiteľných stavov práve vitarianskou stravou sa dozvedám veľmi často :)
neznámy
neznámy | 7.12.2014 13:03
Dostali sa z chorôb, aby mohli umrieť iným spôsobom :)
lak
lak | 7.12.2014 13:17
:) tak si ma potesila, dakujem ti pekne, ze si sa zapojila, stale sa smejem, bojim sa, ze umriem smiechom :DDDDDDD

mas pravdu, je to vsetko v hlave, ale si myslim, ze byt plodorian (teraz si nespomeniem na odborny nazov, niekde v tom clanku to je :D ) by mi zvysilo energiu, tak ako tam pisu :D inak, niekde pisali (uz neviem ci v tom mojom prvom linku alebo dalsom linku, co je prilozeny k clanku), ze levitovat moze len ten, co zije bez prijimania potravy.. tomu neverim, myslim, ze mozem aj ja :D inak, robim to casto v snoch :DDDDDDD a jezis tiez papkal (je pri tom zdokumentovany na poslednej veceri :D ) a robil vacsie veci ako je vznasat sa par metrov nad zemou :)

:) pekne si to napisala :D a urcite zohralo svoje to, ze verili, ze vitarianstvo im prospeje :)
neznámy
neznámy » lak | 7.12.2014 13:33
no to neviem veru, pretoze hlavne casto cítam skusenosti matiek, ktoré takto dostali do normálu svoje deti z rôznych epilepsiíí či alergií, tak si myslím že tie deti to mali pomerne na háku :D

kazdopádne tráviaca sústava a hlavne čisté črevo je zjavne základom pre dobré fungovanie celého organizmu no a to práve zasviňuje tepelne upravená strava a mäso, mne tento spôsob stravovania prosto dáva zmysel a veru neviem či argument že šlovek má mať mozog obalený tukom je presvedčívý promäso argumet :D

no ale len si tu tak teoretizujem, bo v skutočnosti sa moj jedalniček skladá hlavne z keksov a čokolád, takže je mi aj blbé tu sa k niečomu vyjadrovať :)
lak
lak | 7.12.2014 13:37
-BOW- -ROFL- mas super nick - este doplnim "vtipnych" -- si pre mna "jednazmalavtipnych" na tomto fore :D krasne a vtipne si to napisala.. ani neviem, co by som dodala.. suhlas vo vsetkom :D

.. cim viac o tom piseme, tym viac mam chut prejst na plodorianstvo.. ked si predstavim nekonecnu energiu, cistu pokozku, ziadne zdravotne problemy.. no neber to :D
neznámy
neznámy » lak | 7.12.2014 13:43
Toto mi pripomenulo príhodu zo strednej školy, keď moju spolužiačku takmer odviezla záchranka s prasknutým žalúdočným vredom.
Krv vo zvratkoch bol len čučoriedkový lekvár, ktorého sa prejedla krátko pred tým ako nás oboznámila s obsahom svojho žalúdka.
Mne sa skôr zdá, že zákonitou cestou ako sa dostať do zdravotných problémov je neustále točenie o zdravom stravovaní v hlave, neustále hľadanie správnych stravovacích pravidiel, prípadne posadnutosť jedným konkrétnym spôsobom stravovania. Je to taká myšlienková veverička v koliesku. Potom už na iné myšlienky veľa priestoru ani neostáva.
lak
lak | 7.12.2014 13:51
ja som prave nic cervene predtym nejedela.. bola to cista karminovocervena krv..

mam rozne myslienky, ked su lepsie, je lepsie aj zdravie :)
neznámy
neznámy » lak | 7.12.2014 13:56
Tvrdé suché hovienko ti mohlo poškodiť črevnú stenu, normálna ranka. :)
neznámy
neznámy » lak | 7.12.2014 16:22
Ja osobne bych nepouzil termin "šokující pravda"

ale.................................... "šokující názor" -NOSMILE-
lak
lak | 8.12.2014 02:20
dakujem, asi to tak bude, lebo ked boli hovienka makke, ziadna krv nesla :)
neznámy
neznámy » lak | 8.12.2014 17:29
s výživou to netreba hnať do extrémov, ja som napr. vegetarián, ale vegán ani frutarian to je pre mna extrem.
neznámy
neznámy » lak | 30.3.2016 16:30
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...