mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Zdravie a výživa - 

Schindeleho minerály.

nikav
nikav | 18.1.2015 10:16
Myslíte si aj vy, že ich užívanie je nebezpačné len v prípade nedodržiavania určitých podmienok, alebo všeobecne?

http://www.zdravie.sk/poradna/52958/schindeleho-mineraly-nebezpecny-zazrak
neznámy
neznámy » nikav | 18.1.2015 12:14
Pán, ktorý ich objavil a popísal ich účinok odporúča aj ich dávkovanie a to podľa mňa treba dodržiavať, ale z iných dôvodov, ako je uvedené v tomto článku.
Pochybujem, že príčinou žlčových kameňov v popísanom prípade boli práve minerály (v prípade, že boli užívané podľa návodu v predpísanom množstve), pretože životospráva býva len jednou z príčin ich výskytu. Zo skúsenosti viem, že ich tvorbu oveľa viac ovplyvňuje létora človeka, vnútorné konflikty ... to ostatné len spolupôsobí.
Pri týchto mineráloch je skôr sporný obsah hliníka, preto by sa im podľa mňa mali vyhýbať cukrovkári, ľudia s poruchami imunity a s poškodeným nervovým systémom (nemyslím napr. ochrnutie a tak ...) napriek tomu, že klinický výskum sa robil dlho a vstrebateľnosť Al je nízka.
Putes
Putes » nikav | 18.1.2015 13:30
Hm, tak to jsem toho blázen. Já tyto minerály beru denně už několik let a nemohu si na nic stěžovat. Jsem absolutně zdravá, nemám žádné choroby, ani tlak, jako jiní lidé mého věku. Naopak jsem velmi vitální a plná života.-WINKIE-
nikav
nikav » Putes | 18.1.2015 16:09
Ďakujem Vám obom za vaše vyjadrenia, lebo už dlho o nich uvažujem.Obdivujem Janka tvoju životaschopnosť a optimizmus, veľmi rada čítam tvoje komentáre o skúsenostiach k aspektom v denných horoskopoch, lebo všetky včítne náročných sú vždy humorné.-BYE-
Putes
Putes » nikav | 18.1.2015 16:19
-BOW-Ó děkuji za uznání, až hrabu nožkou, ale já to tak fakt cítím a stejně tak cítím potřebu o tom psát. -BYE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...