mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Zdravie a výživa - 

Nechemické barvy na vlasy - henna ...

neznámy
neznámy | 10.8.2016 16:48
nuž mám to také divoké,,,,ale pôvodne mám gaštanové vlasy,,,,teraz je to peroxid a čierne pásy,,,,,iste treba s tým niečo urobiť ,,nech sa vrátim ku svojim koreňom v pokoji-LOL-
lak
lak | 10.8.2016 16:52
aj mna :D
neznámy
neznámy | 31.8.2016 11:39
Tak hlásím, že jsem si nechala vlásky trochu vyšisovat a picla jsem tam khadi oříškově hnědou a odstín je boží. Klidně mohla být barva i světlejší (měla jsem jí na vlasech 3 hoďky), příště možná zkusím tu světle-hnědou. Jinak já mám načervenalý nádech na sobě ráda (to bude ten Jupiter -YES-)
Miluju i tu červenou v létě, ale tahle hnědá je fakt krása. Zatím jí hodnotím nejlíp ze všech. Tmavě hněda má v sobě přecejen moc toho indiga a bez podkladu některé z těch červených barev to může na světlých nebo šedých vlasech fakt vyjít zelenomodře :D
Teď koumám ještě nad čistě přírodními šampóny. Asi založím samostatnou diskuzi.

S tou kadeřnicí ještě. Ta moje zkouší i přírodní věci, budu dělat reklamu -YES--COOL-
neznámy
neznámy | 31.8.2016 12:14
Ono takto. Ja som mala problém s tou medenosťou aj pri chemických farbách. Vždy som trochu do hrdzava, lebo to mám prirodzene vo vlasoch a nejako to tie farby neprebijú. Nech som si vybrala akýkoľvek tlmenejší odtieň, vždy to bolo medené.
Kaderníčka hovorila, že je to prirodzenými pigmentami.
neznámy
neznámy | 31.8.2016 17:52
Vyskusala som parkrat henu.
Vzdy som si zababrala kupelku.
Musela som to mat 4 hod najmenej.
Otien je pekny.
Ked raz budem mat velky dvor a kopec casu tak preco nie.
Zatial si raz za cas dam farbu na vlasy a po farbenisi poriadne si vlasy umyvam samponom aby som nedostala alergiu.
neznámy
neznámy | 31.8.2016 18:00
Henu som pár krát v minulosti použila aj ja, ale nepáčilo sa mi to.
Tieto Khadi farby obsahujú aj henu, ale aj iné rastlinné farbivá. Mne to stačí mať na hlave 1 hodinu, dlhšie si to nenechávam, používam raz za 5 týždňov. Bordel z toho je, to je pravda, ale fľaky neostávajú. Pre mňa vždy lepšie ako sedieť u kaderníčky. Tam musím nutne konverzovať o témach, ktoré ma nebavia, alebo sa tváriť, že čítam ženský časopis. Takže radšej behám doma hodinu so sáčkom na hlave. :-D
Na domáce farbenie chémiou by som si netrúfla.
neznámy
neznámy | 31.8.2016 19:02
Ja si najracej doma farbim a aj striham vlasy.
Naposledy mi to ostrihala moc nakratko.
Ale hena s Lushu je fajn.
neznámy
neznámy | 1.9.2016 08:03
Jo? Tys to měla i u chemek? Chmmm. A jakými barvami ses barvila? Já jsem si barvila vlasy v podstatě dlouhé roky načerno, takže tam určitě žádný měděný odstín nebyl. Ale u henny to mám u všech, i když to přeliju 50tkou. Ale tady si myslím, že asi není nikdo, kdo by ty odlesky neměl...
A ty máš jakou svou přirozenou barvu?
neznámy
neznámy | 1.9.2016 09:49
Moja prirodzená farba je oriešková, na slnku to vždy vypadalo ako keby som mala ryšavé vlasy, ale ryšavá to nikdy nebola. Len tá meď, proste sa to lesklo do medena.
No a mala som obdobie, keď som chcela mať vlasy v chladnom odtieni, čo človek nemá, to sa mu páči. :-D Moja kamarátka mi kedysi veľmi závidela ten medený lesk vo vlasoch, mala vlasy podobnnej farby ako ja, ale matné.
Keď som chcela po rokoch dosiahnuť to isté, mať vlasy bez zlatomedeného lesku, tak som s kaderníčkou urobila v priebehu času asi tri pokusy s farbami, ale zakaždým sa čudovala, pretože aj po farbení tam ten medený lesk bol, hoci farba mala vypadať inak. Napokon skonštatovala, že tie prirodzené pigmenty vo vlasoch to prebijú.
Takže teraz mám vlasy podobné ako som mala vždy, nikdy som nešla do iných farieb ako je moja prirodzená, nezosvetľovala som ani nešla do čierna.
Možno by tie pigmenty dokázal vytiahnuť iba peroxid a to som neskúšala.
Tieto prírodné farby ten medený lesk majú, takže je to veľmi blízke môjmu prirodzenému odtieňu. Občas ma ale očarí nejaká tmavoplavá chladná farba, k tomu sa však ja nijako nedopracujem. Možno až raz začnem naozaj šedivieť. :D
neznámy
neznámy | 1.9.2016 10:30
No, já jsem se narodila jako blond, pak mi to postupně ztmavlo na světle hnědou (v létě hodně světlou), ale mělo to takovou nijakou barvu, spíš asi chladnou (ani už si nepamatuju), ale nelíbila se mi. Pak mi švihlo a přešla jsem na černou -ROLL--LOL- a samozřejmě mi přestaly slušet barvy, které jsem měla ráda. Pak jsem si dlouhé vlasy ostříhala na podkovu a nechala si odrůst chemku - nejlepší počin ever! -COOL- Teď mám vlastní barvu středně hnědou.
Jo, a propos k těm šedivým vlasům. Jak jsem si nechala tu svou barvu a měla jsem tam dost šedin, tak se mi to i líbilo. Myslím, že s věkem přesedlám možná i na to nebarvení a třeba budu používat jen nebarvící hennu jako výživu. Myslím, že bílé vlasy mají šmrnc nejen na chlapech, ale zatím je v naší společnosti zažité, že když se žena nebarví tak je buď stará anebo se o sebe nestará!
neznámy
neznámy | 1.9.2016 10:37
No ono to záleží na tom, jaký jsi typ, myslím barevně....
já jsem podzimní (tedy teplý) typ, s šedivými vlasy bych vypadala velmi podivně...ale mám výhodu, že co by přírodní zrzka mám minimum šedivých vlasů, prý zrzci moc nešediví....(potvrzeno i od mé matky, po které jsem tu zrz podědila)
neznámy
neznámy | 1.9.2016 10:39
Áno, zažila som to cez kolegyňu ešte v časoch, keď som pracovala na prvom pracovisku, tak 20 rokov dozadu. Boli sme tam vo väčšine ženy a jedna kolegyňa, ktorá mala okolo 30, jej vlasy už boli silno prešedivelé, ale mala aj pôvodné tmavé.
Vlasy mala inak silné, naozaj pekné, aj tá prirodzená prešedivelosť bola vlastne pekná, ale neprijatelná pre iných. Vždy sa niekto našiel, kto do nej ryl, nech s tým niečo urobí. Napokon zrejme tlaku a dobe neodolala, teraz má nejakú peroxidovú blond a vôbec jej to tak nepristane. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 1.9.2016 11:20
Chápu, nátlak společnosti může být velký no...

Vodnářka: jj, co znám zrzky tak fakt nešediví.
neznámy
neznámy | 2.9.2016 14:26
Dnešný zážitok. Zrovna som bola u kaderníčky dať si prestrihnúť vlasy. Ako ma strihala, znovu podotkla, aká je tá farba pekná. Ja jej na to, že práve je 5 týždňov od posledného farbenia, že sa práve chystám farbiť znovu. Asi posuniem intervaly farbenia vlasov. :)
Ešte som chcela spomenúť, neviem, či už som, hlavný benefit prírodných farieb je ten, že vlasom pomáhajú. Chemické sú ničivé.
neznámy
neznámy | 2.9.2016 14:30
a kromě henny co bys doporučila zrzkám, protože já s hennou moc spokojená nebyla
lak
lak | 2.9.2016 16:01
aky bordel z toho je? :D
neznámy
neznámy | 2.9.2016 16:17
Ani ja nie, píšem to vyššie. Pár krát som v minulosti hennu použila, čo predávali tuším v DM drogérii. Ale nie som si istá, bolo to fakt dávnejšie.
Potom som prešla na chemické farby, svrbela ma z toho hlava a vypadávali vlasy.
Toto, o čom píšem je indická farba Khadi zložená z rôznych prírodných farbív, nie je to len henna.
No ja som tiež tak trochu zrzka, teda mám vo vlasoch niečo medené, ale nie je to vyslovene ryšavé, či zrzavé. Takže si myslím, že Khadi by aj pre teba bolo dobré, je to dosť podobné farebne. :)
neznámy
neznámy » lak | 2.9.2016 16:20
Farba je v sáčku, je to zelené a vypadá to ako mletý jačmeň, alebo chlorela na pitie.
Ten zelený prášok sa rozmieša s teplou vodou a dá sa to na vlasy.
Aj pri opatrnom nanášaní niečo kvicne do umývadla, alebo na zem a potom pri zmývaní vlasov je z toho špinavá vaňa. Dá sa to ale v pohode umyť, nie sú z toho neodstránitelné škvrny.
To je celý bordel. :)
lak
lak | 2.9.2016 16:22
ja pouzivam chladnu mocu, myslis ze by ju khadi tmavohneda vedela nahradit? ze je to priblizny odtien? dakujem -FLOWER-

http://www.perfectmousse.schwarzkopf.sk/perfectmousse/sk/sk/home/farby-na-vlasy/portfolio/536-frozen-mocca.html
neznámy
neznámy » lak | 2.9.2016 16:25
To je pekná farba, to je presne to, čo sa mne nikdy nepodarilo. Ten chladný odtieň.
Prekryť by ti to myslím dokázalo, ale lesk bude medený, teplý, neviem, či to chceš.
Stránka:
< 5 6 7 8 9 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...