mesiac
Nedeľa, 23.2.2020
Meniny má Roman, Romana

Zdravie a výživa - 

Máte nějaké dobré recepty?

neznámy
neznámy » Mysterious | 9.9.2014 23:52
To je podobne, jen jsem nedala brambory; byly jako priloha -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 10.9.2014 10:05
ako pouzivate cviklu?
neznámy
neznámy | 10.9.2014 10:23
Cviklu vacsinou kupuji malou-asi jako brambor, omyju, pokapu olivovym olejem, osolim morskou soli a upecu....pecu i ostatni zeleninu jako prilohu. Taky ji odstavuji a piji. Nebo delam salat z cerstvy, plus hrusky, feta, cerstvy mint-nemusi byt, trochu pokropim dressingem z olivoveho oleje a citronove stavy, opeprim, posypu sluncnicovymi seminky, velive chutny. Atd.
neznámy
neznámy | 10.9.2014 12:28
pečená řepa, vcelku bez krájení.. v alobalu.. -YUMMIE-

http://dolcevita.blog.cz/0903/krvava-kraska-na-bilem-taliri
neznámy
neznámy | 10.9.2014 15:02
Ano, tak ji delam, a je to pochoutka....cervena barva je moje a ta barva repy i chut mne primo fascinuje...zkus i ten salatek, mnamka -YUMMIE- A TO JSEM REPU KDYSI NEMELA RADA...ted mam rada i organickou nalozenou. Vytlacena stava z ni a mrkvi pusobi na mne blahodarne. Dzusy z obchodu uz nepiji vubec. Ted ujizdim na rudem grapefruitu, a i cerstveho dzusu z neho, nebo pomerancu...pomerance jsou levne.
neznámy
neznámy | 10.9.2014 18:02
pomernče tam u vás rostou?
tady vozí jenom ty kyseláče sladké v obchodě neseženu. mněl jsem teď v řecku levné a velmi šťavnaté. ale oni to moc nepijou berou radši kolu a ty sajrajty.
neznámy
neznámy | 11.9.2014 10:36
Jasne, vsechny citrusove, I takove, ktere u nas nezname, sladounke; I banany, vonave a dobre atd....pobrezi a sever je subtropicke pasmo. Na vychodu.....
Johanna
Johanna | 3.7.2017 08:24
RÍBEZĽOVÍ ČAJ / čierne / - ovocie aj listy / všetko od oka /som umyla listy s trochou ovocia rozmixovala a zvyšok ovocia len trošku popučila aby to bolo aj také kúskové , pridala som trstinový cukor ,/ nešetrila som/ klinčeky ,škoricu ,a rum :) všetko povarila asi 5-10 min a naliala horúce do umytých a suchých sklíčok obrátila hore dnom :)

Do pohára dám 2 lyžičky tohto čaju a zalejem horúcou vodou , určite v zime zahreje :)
neznámy
neznámy » Johanna | 3.7.2017 13:09
A kolik rumu? :)
lak
lak | 3.7.2017 16:39
robim najnovsie halaszle na moj sposob -YUMMIE-

na rozpaleny olej hodim pokrajanu cibulu, ked je dosklovita, pridam sladku papriku, stiplavu papriku, bielu papriku zeleninovu nakrajanu, strapcove paradajky nakrajane, chvilu vsetko miesam, zalejem vriacou vodou, potom dam do hrnca symbolicky zemiaky (nech nemiesam velmi bielkoviny so sacharidmi) a namiesto scedeneho vyvaru z hlav a kusov ryb bez hlav, davam trescie filety bez pridanej vody (je to rychlejsie :D).. cim viac filet, tym lepsie :D davala som aj smotanu, ale naco zbytocne travenie zatazovat.. a koreniny, samozrejme: sol, rasca mleta, rasca cela, pazitka susena, cierne korenie.. podavam bez peciva, lebo naco (to, co pri tukoch)..

chuti to vyrazne rybaco, tak kto zboznuje ryby ako ja, pride si na svoje -YUMMIE-
zveroelipsa
zveroelipsa » lak | 3.7.2017 17:14
Moc mi nepřipadá že zbožňuješ ryby.-NOOO-
lak
lak » zveroelipsa | 3.7.2017 17:18
mas pravdu, nevztahuje sa to na vsetky ryby.. pri pohlade na niektoru je mi az zle :D
4400
4400 » lak | 3.7.2017 17:27
:D halászlé z morskej ryby - to si daj patentovať, kým ti nápad nešľohnú -LOL-keď si ho už zverejnila
lak
lak » 4400 | 3.7.2017 17:28
-LOL- dakujem za napad -LOL-
Johanna
Johanna | 3.7.2017 18:42
Ani na rume som nesetrila :) tak od oka :)
nikav
milan08
milan08 | 19.1.2020 05:23
zaujimave navody!
voltaire
voltaire » nikav | 19.1.2020 07:05
Viac takych ak sa da.
nikav
nikav
nikav » nikav | 22.1.2020 08:40
Na raňajky si rada robím strúhané jablká aj so šupkou s tvarohom, makom, alebo orechami, do toho klíčky, kokosový olej, trochu chia semienok a otrúb. Rada pridávam slivkový lekvár a škoricu. Nemusí tam byť všetko čo udávam naraz, je to podľa momentálnej chuti. Natriem na celozrnný chlieb a k tomu biela káva s cigóriou.
Stránka:
< 4 5 6
 

Počítam horoskop... Počítam horoskop...