Zdravie a výživa -
Máte nějaké dobré recepty?
je ale prý rozdíl mezi vařeným a nevařeným ale po tom jsem nepátral. problém je že generqace před náma co jedli hlavně brambor, i u nás se doma jedl 6x týdné, mněli pak na stáří artritické ruce a většinou trpěli revmatem. myslím že to spolu může souviset.
lilkovité nejsou pro nás vhodné, takže občas brambor jím ale málo, přidám jeden dva do směsi zeleniny.
takže už to vím.
http://youtu.be/KopkrEA66sA
skvělé video a super komentář od 9. minuty :-)
chystám se duševně na to že to zítra zkusím, rýže se syrovým vajíčkem a sójovkou + koření. Už jsem si zakoupil k tomuto účelu bio vajíčka.
-COFFEE-
takhle snídají praví japonci. -NOOO-
http://youtu.be/1koxtPz76MU
uvidíme -WINKIE-
výživáři se pletli zatím vždycky a ve všem. za nějakou dobu změnili názor o 180st. (když už jejich téze byly neudržitelné) a vůbec to nikomu dosud nevadilo.
myslím si že tyto instituce jsou řízeny potravinářskou lobby.
http://biolenka.cz/articles.php?article_id=7
taktéž je iluze myslet si že knihy se vydávají podle toho co který spisovatel napíše.
knihy se taky vydávají podle toho co si vydavatel u spisovatele objednal.
ty a kdokoli jiný v práci taky nebudeš dělat to co je dobré pro tebe, ale jenom to co vyžaduje zaměstnavatel. atd atd.
Takže opravdu jíme jen to co potravinářské koncerny chtěji aby se jedlo. V tomto ohledu jsme už dávno rukojmí.