mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Zdravie a výživa - 

Hladovka.

marcie
marcie | 23.3.2015 09:54
je to vraj na podporu vnútorných orgánov - žalúdok, ľadviny, pečeň ... jablká používam domáce, kyslá odroda, inak s ovocím to tiež nepreháňam... a tiež sa snažím ho jesť len doobeda nalačno a samostatne ... čistá cviklová šťava je riadna " nálož " ... inak máš moju úctu za výdrž a inšpiroval si ma s tou urinou - vyskúšam si dať ranný koktejl -PUKEY--YUMMIE-
neznámy
neznámy » marcie | 23.3.2015 10:00
V urine se odrazi styl naseho stravovani.S uriny se da detekovat spoustu informaci co se tyce naseho zdravotniho stavu.

Svym zivotnim stylem si vlastne urinu predpripravuji a je v pohode.
neznámy
neznámy » Putes | 23.3.2015 11:37
Olivový olej s citrónovou šťavou si dávam tak 2x do roka pred hladovkou a vôbec mi to nepripadá odporné, dokonca mi to celkom chutí. Malo by sa to piť po dúškoch, ale zistila som, že to kľudne dokážem vypiť naraz.
Putes
Putes | 23.3.2015 12:54
Měla jsem to v uzavíratelné sklenici a rozštěrchala jsem to tak, aby se to dobře spojilo.-FLOWER-
Putes
Putes | 23.3.2015 12:56
Já jsem to právě dokázala vypít jen na ex. Po doušcích bych to asi nedala, ono i tak se mi to po tom vracelo a byl to hnusný pocit oleje v žaludku.-ROLL-
neznámy
neznámy | 23.3.2015 13:01
Nepsalas tu nedavno ze jsi nekolik mesicu na prane?-WINKIE-
milan08
milan08 | 23.3.2015 15:40
daj pokoj s hladovkou,stacilo mi byt 2mesiace v domove dochodcov.pravidelne mensie davky stacili aby sa mi scvrkol zaludok
Adriana 72
Adriana 72 | 23.3.2015 16:38
Obdivujem Ta a držím palce,..nech Ti pevna vôla vydrží :-)
neznámy
neznámy | 23.3.2015 16:45
Áno, minulý rok :)ale hovorila som len, že hladujem
neznámy
neznámy » Putes | 23.3.2015 16:47
Najprv som to pila len po dúškoch a úplne v pohode, ale možno aj preto, lebo som si kúpila olej s perfektnou chuťou - mal jemne ovocný podtón.
neznámy
neznámy | 25.3.2015 10:55
-9,10 den-

Vaha se ustalila kolem 86 kilo.Citim se fajn.Nechce se mi zatim vracet k urcitym "beznym stravovacim navykum" zatim budu pokracovat v pustu....
neznámy
neznámy | 30.3.2015 16:55
Ty nedržíš hladovku, len sa postíš. Ale aj to je lepšie ako nič:)-YES--THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 30.3.2015 18:18
Já vìm.Nepřesně jsem to nazval.
Asi po dvanácti dnech jsem přidal čerstvé ryby,kvalitní vajíčka,poctivé máslo,kefír.

Kefír a ryby tak 2 x v týdnu.

Stále nejím pečivo,těstoviny,mléko,sýry.

No a vyloučil jsem veškeré konzervy.
neznámy
neznámy | 31.3.2015 12:32
Velice mi chutna tato bramborova kase:

Uvarim si brambory ve slupce.
Behem toho si nakrajim rajce,cibulovou nat,papriku.
Az se brambory uvari ,vyleju vodu naleju na brambory salek ryzoveho mleka,kousek praveho masla a posypu je zeleninou.Necham mleko se zeleninou trochu ohrat spolecne s bramborama.

Noa pak to rozmixuji.Kase s cerstvou nevarenou zeleninou mi velice chutna.Jako koreni si namelu trochu pepre a pouziju sul.


Ke kasi jsem si dnes dal cerstve filety z tresky.Tresku jsem udelal na teflonove panvi na masle s koleckama cibule.Jako koreni jsem opet pouzil pepr,sul.

Po jidlu jsem upijel pul sklenky cerveneho vina .....

Priprava jidla trva cca 20 minut.
neznámy
neznámy | 31.3.2015 12:41
No tak to vyzerá úplne super -THUMBSUP--THUMBSUP--BIGEYE-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 06:35
Ale hádam tie zemiaky pred rozmixovaním ošúpeš... Solanín sa ukladá v tele pomaly, no keď ho je dosť, tak už sa s tým nedá nič robiť. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 1.4.2015 09:29
Neolupu,nejim je casto.
Brambory si vybiram.Nepouzivam poskozene stare brambory a brambory kde jiz rostou klicky.

Cast Solaninu se vylouci do horke vody no a z toho zbytku solaninu se uz nezblaznim.
Solanin neni jen v bramborach,ale napriklad i v rajcatech.

Solanin se vyvinul jako přirozená ochrana rostlin před skudci, má fungicidni a insekticidni ucinky.Koncentrace se zvysuje pri dlouhodobem skladovani.
neznámy
neznámy | 1.4.2015 09:39
No,myslím,že právě kmín se používá na neutralizaci solaninu.Taky mrkev,vařená spolu s brambory...
neznámy
neznámy | 1.4.2015 09:49
Nejprijatelnejsi je zdrava nova brambora.
No a nejbezpecnejsi je nejdrive uvarena a potom zapecena oloupana brambora.

Ale myslim ze tu nejde jen o brambory.
Vubec asi nepouzivat "Solamil" a hroznovy cukr vyrobeny v Cechach.V Cechach se hroznovy cukr vyrabi z bramboroveho skrobu.
neznámy
neznámy | 2.4.2015 13:13
Tak jsem se už dostal pod 86 kilo.(Vypadá to, že jsem se zbavil vánočního zakletí- tuk kolem jater)
K mému striktnějšímu stravovacímu režimu jsem si ale koupil protejnový nápoj.
Strava mi nedokáže pokrýt můj fitness program a venkovní pohybové aktivity.
Nikdy před tím jsem druh této výživy nepoužil.Nechci se ale už vracet k určitým "zatěžujícím potravinám" Proto jsem zvolil čisté protejny které rozpouštím v teplém rýžovém mléce.
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...