to neviem povedať, úprimné povedané, nikdy som ich doma (myslím tým už tam, kde žijem) nerobila, iba u rodičov, a tam sa ešte piekli v sporáku, kde sa kúrilo drevom, asi preto mali také dobré tie okraje, že sa riadne pripiekli :D ja by som to dala piecť na 200 stupňov a kontrolovala podľa okrajov ... myslím, že ak to nepreženieš s oškvarkami a nebudeš pridávať masť alebo olej, tak povrch bude suchý, nebudú veľmi mastné, ak vyskúšaš, tak potom napíš, ako sa vydarili ... my už sa stravujeme inak, trochu "zdravšie", i keď niekedy pochybujem, či je to zdravšie, ale moji rodičia celý život pracovali a ešte aj pracujú (obom ťahá na 86 rokov) na poli, okolo domácich zvierat, varenia, pečenia, domu, skrátka sú celý deň v pohybe, tak potrebujú aj výdatnejšiu stravu, ja sedím min. 8,5 hod, v kancelárii ...