mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Zdravie a výživa - 

ALTERNATIVNA LIECBA RAKOVINY

neznámy
neznámy | 23.2.2015 21:58
Mate nejake skusenosti ci poznate niekoho u koho to fungovalo?

javorovy sirup+soda;
B17
hladovka
atd
neznámy
neznámy | 23.2.2015 22:14
Rakovina je dost velké sousto : (
Nevím jestli si každý uvědomuje že před tím než se projeví fyzicky, tak je nejmíň půl roku už na úrovni psychické. Těžko se to popisuje. A je to nejtěžší změnit.

Javorový sirup nevím. Hladovka určitě, nebo kompletní změna stravy. Meruňková jádra. A pak bylinky na konkrétní případy.
neznámy
neznámy | 23.2.2015 22:22
akurat som premyslal ci maju choroby povod v mysleni (postojoch,emociach atd) a ze ci choroba nam chce nieco povedat a naucit. v ezoterike sa to tak hovori.

ja neviem. ale myslim ze v dobe jedovej, ktoru zijeme choroba v mysleni povod mat nemusi.

alebo ak ma zmysel choroba ako clovek zisti ze aky?
neznámy
neznámy | 23.2.2015 22:50
choroby mozu mat rozny povod- aj emocie aj vonkajšie priciny- znečistenie atd,
neviem choroba nas moze naučit byt silnejšími
neznámy
neznámy | 23.2.2015 22:51
tu su rozne informacie, aj o B17 atd:

http://rng.jecool.net/viewforum.php?id=112
martinbd
martinbd | 24.2.2015 06:36
Mám odskúšané na sebe, že zmena postoja môže privodiť uzdravenie.
Telo hovorí k človeku symbolickou rečou, túto reč je potrebné sa naučiť, tak človek zistí, čo mu telo chce povedať. Niekedy to môže byť veľmi jednoduché, človek nechce niečo počuť, tak sa mu zapchá ucho. Niekedy je ťažšie do toho preniknúť, na to je dobré mať niekoho, s kým sa o tom človek môže porozprávať, pretože niekedy je ťažké vidieť sa nezaujate a objektívne zvonku. Je síce pravda, že sme obklopený jedmi, ale to nevysvetľuje to, že niekto z toho ochorie a niekto nie. Ale či sú príčiny všetkých chorôb v duši, to neviem, každopádne, je dobré sa nad tým zamyslieť, čo človek minimálne získa je hlbšie sebapoznanie, čo nie je málo.
neznámy
neznámy | 24.2.2015 09:43
I když žijeme v době "jedové" vždycky máme na výběr. Záleží na tom jak je člověk vnímavý sám k sobě i k okolí. Některé vzorce myšlení jdou velice těžko rozpustit a pak přichází i těžké nemoci. Někdy nepomůže ani to, že je člověk vnímavý.
Choroba nemá smysl, ona jen manifestuje to co na nehmotné úrovni už nastalo.
neznámy
neznámy | 24.2.2015 11:31
ja si myslím, že treba kombinovať. Aj klasickú liečbu, najmä pri "rýchlej" r. , niekedy je to príliš rýchle, aby sa spoliehalo iba na alternatívnu. Určite nejesť mäso a sladkosti, jesť 80% surovú stravu, šťavy, marhuľové semienka, omega, ľanové semienka, pramenistú vodu z pútnického miesta...homeopatia pomáha, aj duchovné zmeny sú určite nutné...vraj počas chemoterapie, ak je zle, tak treba po troške jesť čerstvú kapustu pokvapkanú citrónom..
Dogi
Dogi | 24.2.2015 12:54
K tejto téme by som mohla napísať mnoho skúseností. Mama mi pred rokom umrela na rakovinu po 4 rokoch boja. Prešli sme aj cez alternatívu. Protiplesňová dieta, detox, odkyslenie, Budwig therapy, šťavy, B17, rakytníkový olej, Reichi plus iné.
Bohužiaľ však musím povedať, že odpovede stále nemám. Moja mama bola ukážkový príklad, ako by sa k zdraviu človek nemal stavať a alternatívu resp.životosprávu začala brať vážne až na konci, keď stratila dôveru k doktorom. A nikdy nepochopila, že zmeniť potrebuje najmä seba a to tak, aby našla rovnováhu v sebe a zmierila sa so sebou a so životom. Sama potrebujem čas, aby som to spracovala a porozumela. Tých faktorov, ktoré rozhodli o jej chorobe aj jej konci bolo viac.
Mama mala veľký kríž v horoskope plus Slnko v opozícii na Pluto.
neznámy
neznámy | 24.2.2015 18:19
nepoznam osobne nikoho, lebo kazdy koho poznam a co mal rakovinu, sa liecil konvencnou liecbou...
kazdopadne ma zaujal pribeh tohoto pana, ktory bol zverejneny aj s dokumentaciou na internete:

http://www.badatel.net/pribeh-pana-kudelu-a-breussova-kura/

skoda, ze uz tam dokumantacia chyba, lebo v nej bol popis celej liecby, pricom tam bol uvedene aj meno doktora, ktory vyliecenie potvrdil... ten doktor je znami odbornik v meste, v ktorom zijem...

podla mna velmi zalezi na protokole, ktory clovek pri liecbe pouziva...a ta jeho STOPERCENTNOM a dokladnom dodrziavani... napriklad bola tu spomenuta budwigovej diete... v nej sa pouziva lanovy olej, pricom ten velmi rychlo oxiduje...a potom ma presne opacny efekt...
a tiez sa hovori, ze rakovina nie je choroba ale stav duse... bez zmeny vzorzov to pojde tazsie (aj ked poznam pripady, kde clovek sa liecil konvencnou liecbou a ziadny dusevny vzorec a ani nic ine nezmenil a aj tak sa z toho dostal...).
neznámy
neznámy | 25.2.2015 08:47
ano, asi takto, suhlas
neznámy
neznámy | 25.2.2015 08:54
Rakovina je hodne siroky pojem.
Zalezi na tom jaky typ rakoviny,v jakem je stadiu,v jaky je clovek kondici.
Vutko
Vutko | 25.2.2015 10:10
ahoj. Pridavam este jeden motivacny link.

https://www.youtube.com/watch?v=BQn9cdStPaY
Vutko
Vutko » Vutko | 25.2.2015 10:15
Pri hladovke Ta to posuva ci chces alebo nie a menis vzorce. Teda pri tej nad 10 dni.

A lekari, ktory sa tomu venuju a napisali knihy: MUDr. Vilma Partykova-Hladoveni pro zdravi;
Gennadij Malachov (ten je dobry a napisal kopu dobrych knih)-Leciva detoxikace hladem, Osud, zivot, zdravi a este Uzdraveni karmy a kopu dalsich.
Snazim sa obracat na ruskych lekarov (knihy), maju tam na liecenie hladom kliniku.
Urcite ich je viac

Nie je to boj (tam vzdy niekto prehra) je to jedna z ciest.

Drzim palce, je to dlha, ale naozaj velmi zaujimava cesta.
neznámy
neznámy | 26.2.2015 00:26
Mám dobrého známeho je onkologický pacient (mal melanóm - najnebezpečnejšia rakovina kože - pretože sa cez lymfu šíri do celého organizmu). Nepomáha ani ožarovanie a ani chemoterapia, takže veľký problém...
Daj vedieť aký typ rakoviny ťa zaujíma.
Môj známy absolútne zmenil spôsob života, stravovanie, totálne vylúčil zo stravy cukry (rakovinové bunky rastú aj vďaka cukrom). Pravidelne užíva horké marhuľové jadrá (B17), ale nie všetky sú kvalitné. Vyskúšal aj hladovku, ale nie pri tejto chorobe. Bolo to pred mnohými rokmi pri inom ochorení. Len s hladovkou veľmi opatrne, bez dostatočnej prípravy a dozoru - nebezpečné.
Ten javorový sirup + soda je zrejme recept na dosiahnutie správneho PH v organizme, pretože ak máme prekyslený organizmus tak je to spúšťačom chorôb!!!
Vutko
Vutko | 27.2.2015 21:01
Suhlasim, ze s hladovkou opatrne. Na to treba aj rocnu pripavu a vela o tom precitat. Ale zmena jedalnicka je velky krok. Vela zdaru
milan08
milan08 | 14.5.2015 10:41
myslim ze to je indivudalne,ze nieje univerzalny liek co zaberie jednomu druhemu nemusi... ja som pil na pluca hoci som nikdy nefajcil,caj s korena puskvorca a za pol roka bolo po naznakoch nastupujucej rakoviny!
neznámy
neznámy | 14.5.2015 13:34
tu je celkom zaujímava diskusia na tému o rakovine

https://www.youtube.com/watch?v=yJXKDq4qa_k
neznámy
neznámy | 14.5.2015 13:37
osobné skúsenosti nemám (našťastie), a stretla som sa len s jedným človekom, ktorý sa začal takýmto alternatívnym spôsobom liečiť...nepomohlo
neznámy
neznámy | 14.5.2015 17:24
Četla jsem spoustu informací, co by se mělo jíst a pít a co ne .. myslím, že tohle moc nefunguje. Spíš bych řekla, že takto nemocný člověk prožívá dlouhodobě nějaký odpor. Během svého života jsem poznala pár nemocných lidí a ten odpor tam byl (vůči partnerovi, režimu, sexu, rodičům atd.). Nedělala jsem žádný výzkum nebo statistiku na to, který odpor ovlivňuje jaký orgán a návazně i agresivitu onemocnění, ale možná by to něco vysvětlilo
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...