mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Vtipy a haluze - 

Vizuální test, kterým projdou pouze piloti!

neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 3.11.2017 19:23
No prča je že som byvaly pilot bezmotorovych lietadiel slepa ako krtko toho času ale vyšlo mi že som pilot. Inak ten test je nula bodov ako všetky. Ale uz urcite viete aj bezomňa. Naozajske testy na motorove som absolvovala v roku takmer 30 rokov pred a neprešla som😆
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:28
Že videl? Ja som svojim šiestym zmyslom tam červenú doslova cítil! :)

Pre mňa je najväčsia zaháda, prečo vám vyplulo hodnotenie v slovenskom jazyku a mne v českom? Toto si zasluhuje hlbokovú analýzu. :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:29
Ja ti môžem povedať, že nie som ani moc pozorný. :)
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:37
Ja som to mala v spanielcine:D
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:42
Prosím pekne, vysvetli mi, ako si sa dopracovala od pilota k „tlačidlu lásky“??? :D Pretože takéto premostenie sa len tak často nevidí. Ale veď možno mi niečo ušlo. :) Priznám sa, článok som nečítal, je takých kopec na nete. Radšej svoj čas investujem do niečo zmysluplnejšieho, a to napr. do výdatného spánku. :)

A teraz vážne! Pamätám si, že si tu na zverokruhu postla niekoľko článkov. Najviac ma zaujal ten, ktorý sa hanlivo vyjadroval na adresu tibetsých lámov (dalajlámov). Pred niekoľkými rokmi som sa o buddhizmus vcelku intenzívne zaujímal, preto mi nedalo, čo je na tom článku pravdy. A vieš čo bolo? V podstate nič. Bol to propagandistický článok, ktorý bol za tým účelom napísaný nejakou osobou v Rusku. Čítal som krátku štúdiu od jedného tibetológa práve naň. Žiaľ, teraz neviem nájsť link...čo tým chcem povedať? Že sa píše veľa „zaujímavých“ článkov, ale z nich je väčšia časť tvorená iba odpadom. Preto ma také články nezaujímajú, ani názory, čo je v nich písané...
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:46
Na tvojom mieste by som nechádzal všetkých vedcov do jedného vreca. Keď si niekto povie, že je kresťan, nie slovo, ale skutok je to, čo z neho robí kresťana. To je obdobné pri všetkom, napr. aj pri týchto vedcoch. :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:47
Kua, a ja že som aspoň v niečom vynimočný, takto ste ma zbavili všetkých mojich ilúzií. No nič, radšej sa ja idem venovať môjmu obľúbenému háčkovaniu, vyšívaniu a štrikovaniu. :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 3.11.2017 22:50
To sú mi veci. No kto rozlúskne túto záhadnu, hm? Bude mať u mňa jedno bezvýznamné plus. :D
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 4.11.2017 03:09
Omg. Prečo sa som sa nestal pilotom? Neskoro si tu dal ten test :D
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 4.11.2017 07:31
V prvom rade som sa držala toho, že sme vo Vtipoch a haluziach :)

No a potom jednoducho, klikaním, pre väčšinu ľudí nič zložité. A klikala som preto, lebo presne tento test tu bol už asi trikrát, čiže mám preverené, že mám zrak pilota :), tak som čas, počas ktorého by som sa testovala, venovala....ako som už písala...obsahu toho, čo si citoval, bol tam spomínaný súvis zraku s mozgom. No a okrem iných odkazov mi vypľulo aj odkaz, kde sa spomína stimulácia tlačidla lásky.
Btw. spánok...o 22:42 som ja už spinkala :)
Toľko vysvetlenie, stačí, či treba doplniť?

No a k tým článkom na nete a konkrétne budhhizmus, tiež stačilo pár klikov tu a bola som v téme, kam som ten článok vložila. Sám sa môžeš presvedčiť, že som už vtedy písala, že vo veľkej miere tomu článku neverím..."Osobne sa neprikláňam už k žiadnemu náboženstvu a takisto neverím ani, že toto je ozaj rozhovor s Dalajlámom a rovnako neverím vo veľkej miere ani tomu článku." viď odkaz http://www.zverokruh.sk/forum/cesty-tela-ducha/budhizmus-4760/?pagenum=2. A pýtala som sa Ťa už vtedy, aký máš názor na ten článok Ty, lebo som vedela, že sa buddhizmu venuješ, následne si ma opravil, že si sa venoval :)
Takže týmto ďakujem, že si mi odpovedal...nevadí, že až včera, po cca roku a pol :)

A teraz vážne...hlavne nebrať všetko tak vážne :)
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 4.11.2017 09:54
Možno to tak vyznelo, ale určite nehádžam všetkých vedcov do jedného vreca. :-)
V jednom dokumente, ktorý som pred časom videla , hovorili poprední svetoví vedci o svojom vzťahu k vede, poznaniu a Bohu. Niektorí hovorili, že ich poznanie a veda priviedli k tomu, že v Boha neveria. Niektorí hovorili, že ich poznanie a veda vo viere v Boha utvrdili. Bolo to tak pol napol. Všetci tí vedci dosahovali vo svojich oblastiach mimoriadne výsledky a boli rovnako uznávaní. Odlišovalo ich len to, že jedni videli vo všetkom hlbší zmysel Božskej podstaty a druhí nie.
neznámy
neznámy | 4.11.2017 10:57
Ihneď mi napadol Doc. Ing. Miloslav Král, CSc.
Inak vieš, že prednedávnom zomrel? 11. 10. 2017, vo veku 87 rokov.
neznámy
neznámy | 4.11.2017 11:13
Tak ten je už na Pravde Božej, akoby povedali starí ľudia. :-) Vďaka za pripomenutie, pustím si dnes to video niekedy večer. Dnes je tak krásne, škoda stráviť čas v 2D.

https://www.youtube.com/watch?v=efl_tvszu0w
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 5.11.2017 06:07
testy pre pilotov armady su narocne treba v zlomku identifikovat viacero cielov naraz. aj oci sa daju trenovat...pokial neni vada. sranda to neexistuje ani ovplyvnovanie mozgu
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 5.11.2017 14:33
Samozrejme, úplne stačí, vyčerpala si všetko, čo som potreboval vedieť. :)

To už ubehlo cca 1,5 roka od tej diskusii? Ani neviem, prečo som tam ten „objav“ neuverejnil, možno preto, že na zverokruh veľmi neprispievam...

Prečo nie? Moja vážna/nevážna osoba žijú v harmonickej symbióze, ani jednej nedávam väčšiu vážnosť ako tej druhej. Veď obidve majú rovnaké právo na život, tak potom prečo uprednostňovať jednu pred druhou? :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 5.11.2017 14:45
Ja by som nedával taký dôraz na vieru/nevieru dotyčného vedca, skôr na jeho zameranie. Každý jeden z nich, nech je to fyzik či matematik, má svoje presvedčenie (vieru), ktorú by rád potvrdil vo svojich hypotézach. Ak sa jeho hypotéza rozpadne, snaží sa krkolomnými spôsobmi dokázať, že je aj tak pravdivá. Idealný stav by bol ten, keby dokázal prijať (a hľadať) iba pravdu, nech je akákoľvek, dokázal by sa od svojho presvedčenia odosobniť, ale to by už nebol „iba“ vedec, ale aj mystik zároveň. :)

Dávnejšie som už na inom mieste uviedol, s čím sa aj teraz stotožňujem: „Ani veda, ani duchovno (viera) nie je obsiahnutá v tom druhom, ani jedna sa nedá zredukovať na druhú, ale obe sú potrebné, dopĺňajú sa pre úplnejšie pochopenie sveta, t.j. veda svojou racionálnou a duchovno svojou intuitívnou schopnosťou. Tým je duchovno potrebné pre pochopenie najhlbšej povahy vecí a veda je dôležitá pre moderný život. To, čo potrebujeme, teda nie je syntéza, ale dynamická súhra medzi duchovnou intuíciou a vedeckou analýzou.“
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 5.11.2017 14:59
Vyšlo někomu něco jiného, než že má zrak jako pilot?
Mně totiž přijde podezřelé, že by všichni zde měli tak skvělý zrak jako já :D
neznámy
neznámy | 5.11.2017 17:53
ja som to pre istotu dala ,,aj iným tí majú tiež zrak ako piloti-SHAME-,,nevadí :)
LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 5.11.2017 20:53
NEVIDÍŠ tam súvislosť? Predsa ten, kto sa venuje astrológii, tak ten automaticky vidí ako pilot. Dokonca aj taký slepý patrón ako som ja. :)
Adriana 72
Adriana 72 » LoveIsTheLaw | 5.11.2017 21:45
:)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...