mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Vtipy a haluze - 

HLADA SA DUCHOVNY VODCA S KRVNOU SKUPINOU A1B NEGATIV

neznámy
Ona
Ona | 4.3.2012 15:50
Je to velmi posobivy muzikal, ale k podstate - myslim si ze clovek by nemal reptat proti Bohu a ani proti osudu. Keby prijal svoj osud taky aky je a keby sa uspokojil, bol by aj stastny.
neznámy
neznámy » Ona | 4.3.2012 19:41
ahoj Elenka a aku mas krvnu skupinu ten muzikal som tam dala z recesie kedze je to DRACULA.jana.
Ona
Ona | 4.3.2012 19:53
Aha - tak to je potom ina vec - to si dala velmi dobre. :). Ja este doplnim k tvojej recesii, ze prezidentom Slovenskej lekarskej komory je MUDr. Milan Dragula (mozno ma pod palcom aj transfuzie :))-(mimochodom - on je vybornym detskym chirurgom).

Ja mam krvnu skupinu B s pozitivnym RH-faktorom.
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 7.3.2012 22:00
tak ja sa tiež nehodím pre vodcu, ale s moljím mužským egom nohavice môžem nosiť :D -ROFL-
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 8.3.2012 04:02
lienocka, na tebe je najkrajsie tvoje zenske ego, ako aj na kazdej zene, ale na tebe specialne, bez ohladu ci nosis nohavice alebo nie:)
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 10.3.2012 20:07
Inguška ďakujem pekne, za takú pochvalu ;) čím som si to vyslúžila?
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 14.3.2012 17:02
tymto: Kde nas zivot smutne hasne
pomozu nam tvoje basne:)
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 14.3.2012 21:17
Inga, to som veľmi rada, Ďakujem veľmi pekne. Ale v poslednej dobe moje básne sú už len akoby úvahy, veľmi také citové, preto už nič nezverejňujem :-( ale Tebe Dakujem za úprimnosť -BOW--HEART-:)
neznámy
neznámy » moon_sun_stars | 14.3.2012 22:35
uvahy by sa sem hodili a najma citove, vyrovnali by tu energie-BOW-:)-HEART-
neznámy
neznámy | 14.3.2012 22:55
Erik Leitner
Musím Vám niečo napísať...

Strach je nevedomosť. Pozrime sa na seba. Niektorí sú malí, veľkí, chudí, tlstí, majú žltú, hnedú, bielu, čiernu pokožku, sú chudobní, bohatí, zamestnaní, nezamestnaní, ale napriek tomu majú všetci kosti, krv, rozum, nervy, orgány, ale predovšetkým srdce. To srdce môže mať strach, ale aj radosť, môže mať stres, ale aj milovať, môže byť zavreté, ale aj otvorené.

Napriek rozdielom sme všetci na tejto zemi jedno. Sme ľudská jednota. Robíme správne a nesprávne veci, správne a nesprávne činy, správne a nesprávne rozhodnutia, ale aj tak ostaneme človekovia.

Sme nahnevaní, ale aj vyrovnaní, či vysporiadaní so svojou cestou na zemi. Môžme žiť v klamstve alebo umrieť s pravdou na perách, byť klamári alebo zbabelci sami pred sebou alebo preberieme zodpovednosť za každú minútu svojho života. Stále sme ľudia a to človečenstvo nás spája. Preto sme všetci jedno.

A ako zmeníme svoj život ? Nebudeme míňať čas na sledovanie negatívnych informácií v televízii, ale ju jednoducho vypneme alebo prepneme na iný kanál. Nekúpime si noviny, ktoré ukazujú negatívne obrázky, riešia nešťastia iných. Tým, že to sledujeme, dávame tomu energiu, čas a peniaze a tým tieto negatívne energie na zemi posilňujeme a oslabujeme svoj život. Spomeňme si akú máme náladu po dráme, horore alebo uplakanom filme. No presne takú istú. Chceme to ? Ak áno, potom nenariekajme, že život je len samé nešťastie, pretože nie je.

Prečo sú na svete deň a noc, jing a jang, biela a čierna, malý a veľký, lebo svet vnímame ako dualitu v protikladoch. Koľko negatívnych informácií dostávame a koľko pozitívnych ? Z médií je drvivá väčšina negatívnych.

Prečo ? Aby nás cez strach, smútok, nešťastia a bôle udržiavali v neustálej obave o svoj život, aby nám mohli nakukať, že sa o nás starajú. Figu drevenú sa starajú. Oni nás ovládajú. Ničia naše životy, otravujú nás liekmi, aby v nás vypestovali závislosti. Máš problém, vezmi si brufén, či iný fén a pomaly zvyšuj dávky, aby sme my boli bohatí a ty závislý, človeče. Len papaj lieky a my sa budeme mať stále lepšie a lepšie a ty človeče len horšie a horšie.

Vyhoďme príčiny našich problémov zo svojich životov a nebudeme musieť znášať následky. Zmeňme svoj život. Život je krásny, len sa ho nesmieme báť, lebo to Oni to tak chcú.

Otvorme si oči raz a navždy, priatelia. A keď Vám budú padať viečka, sladko zaspite. Lebo svet je stvorený pre šťastie, lásku a pravdu a toto im veľmi kazí ich plány s naším prebudením sa zo sna zvaného šedý svet.

Do prebudenia priatelia.
neznámy
neznámy | 15.3.2012 00:03
krasne si to napisal, aj s tym, ze sme clovekovia. a to, ze sa stretavame s vlastnym tienom neznamena, ze dame zelenu takym myslienkam ako nasilie a vrazdy a nebodaj budeme za nimi hladat nejake vyhovorky. Myslienky vytvaraju nas zivot, ako myslime, taky zivot aj vedieme, niekedy stastny a niekedy menej stastny. Nasilie plodi dalsie nasilie donekonecna. Naucit sa byt stastni tam kde sme ale nie je jednoduche a uz toboz nie pre tych co si svoje nestastie chrania ako oko v hlave.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...