mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Voľný pokec - 

Všetci sme potomkovia prisťahovalcov

neznámy
neznámy | 28.6.2015 21:52
Si chápanlivý. Ano, vymyslené príbehy, to je kľúčové slovo. Alebo "domyslené". Možno aj "namyslené"?

Nie je dávno, ako dávno.-PUH-

-FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.6.2015 22:01
Úplne od veci...ale keď mne je normálne tých kvetiniek ľúto, ako sa tu nimi mlátite -ROLL-
neznámy
neznámy | 28.6.2015 22:05
Tak aj tebe jednu:)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.6.2015 22:22
Hehe, to je pekne napísané. :D
Keď som mala 17 rokov, prišli do nášho mesta arabskí študenti, bolo ich okolo 100.
Tie reči, čo sa pred ich príchodom hovorili, mi dnes dosť pripomínajú dnešné reči o moslimoch. My mladé baby v tej dobe sme boli normálne vystrašené a mysleli sme si, že zrejme budeme musieť chodiť po meste ozbrojené minimálne nožmi, aby sme dokázali odrážať útoky.
Za asi 4 roky, čo u nás tí mládenci pobudli, neviem o žiadnom prípade, keď by sa riešilo nejaké znásilnenie.
Jasné, že keď sa naučili čosi po slovensky, tak vrhali po ženách ťažké komplimenty, ale tie husté verbálne útoky :D boli tak všetko.
Zato nejaké skúsenosti z dovoleniek pri mori ma presvedčili o tom, že plnokrvní slovania idú na vec omnoho bezprostrednejšie ako moslimovia. :D
neznámy
neznámy | 28.6.2015 22:55
Aha-ROLL- Možno záhadný neznámy tým zvýrazneným "kedysi dávno" myslel, že.... dnes by som mala kričať HURAAA!! (ako v tom vtipe), ak by sa na mňa niekto "zlakomil" -ROLL-

Nie, už mu teda nepošlem kvetinu!:D

PS: plnokrvní Slovania sú niekedy až príliš bezprostrední-LOL-
neznámy
neznámy | 29.6.2015 01:49
Nedalo mi, teda mojmu merkurovi v kozorohovi a preštudovala som si niektoré švédske zdroje, štatistiky vývinu zločinnosti vo Švedsku za posledné desaťročia, komentované štatistiky odborníkmi v odbore kriminalistika.
V podstate tvrdia to isté, čo okrídlené úslovie, že "štatistika je presný súhrn nepresných čísel".
V prvom rade, prisťahovalci na území Švédska sú vysokoštrukturovaná skupina, jednak čo sa týka krajiny pôvodu a sociokultúrneho pozadia, a "druhak" čo sa týka typu prisťahovalca, t.j., či ide o prisťahovalca, narodeného v zahraničí, prisťahovalca, narodeného vo S. s oboma rodičmi, narodenými v zahraničí, prisťahovalca s jedným rodičom zo zahraničia a jedným zo S. atd. atd. Rozdiely sú veľké napr. už len čo sa týka jednotlivých afrických krajín, ktoré my vnímame ako homogénnu masu....

Erudovaný profesor kriminalistiky tvrdí, že štatistiky sú preceňované, resp.nadhodnotené, čo sa týka podielu prisťahovalcov na kriminalite. Je pravda, že tento podiel štatisticky stúpa, ale treba si uvedomiť že: napr. ak je podiel prisťahovalcov na kriminalite v istom období 2,2 perc., znamení to, že 97,8 perc. prisťahovalcov na kriminalite podiel nemá. A ak je podiel Švédov na kriminalite napr. 1,8 perc., 98,2 perc. Švedov na nej podiel nemá. (Tieto čísla som strelila len tak približne.) Stlpček v štatistike je vysoký, ale v realite ten rozdiel až taký veký nie je, vlastne: je úplne zanedbateľný.

Dôležitý je aj fakt, že čím dlhšie tzv.prisťahovalec žije na území Švédska, tým sa jeho potenciál byť kriminálnikom znižuje. Toľko štatistika.

A ešte si treba uvedomiť, že keby sa ktokoľvek z nás privydal/priženil do Švédska, a to aj za Švéda/Švédku, my aj naše deti by sme v takejto štatistike figurovali ako osoby s "prisťahovaleckým pozadím", čiže prisťahovalci.:)

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html
https://www.advokatsamfundet.se/advokaten/tidningsnummer/2010/nr82010-argang76/invandrare-och-brottslighet--myter-och-statistik/
neznámy
neznámy | 29.6.2015 02:06
A čo je zaujímavé, neodškriepiteľným faktom je, že kriminalita mužov je 3,5 x vyššia ako kriminalita žien. Vo Švédsku.-PUH-
milan08
milan08 | 29.6.2015 10:54
je to silnejsie ako ich materialne potreby
milan08
milan08 | 29.6.2015 10:56
odchyt si niekoho a spytaj sa ho.
neznámy
neznámy | 29.6.2015 15:57
Fíha, to až do druhej v noci si hľadala nejaký obskurný zdroj, ktorý je v nezrozumiteľnej švédštine, či akom jazyku a z neviemktorého roku?
Ten druhý link je z roku 2010....začínam sa domnievať, že je to pre Teba osobná záležitosť v zmysle, že si sama vydatá za takého imigranta.


Tu máš niečo aktuálnejšie v angličtine

http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

Mimochodom, sama píšeš, že sa znižuje potenciál prisťahovalcov byť kriminálnikom. Uznávaš, že majú vyšší, kriminálny potenciál.
A tým znásilneným ženám môžeš povedať, že sú len zanedbateľným číslom v štatistike.
Ešte jeden link pre Tvoj Merkúr v Kozorožcovi

https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_crime#Sweden

neznámy
neznámy | 29.6.2015 16:04
Nuž, ak by tí arabskí študenti vedeli, že ich porovnávaš s tou verbežou, čo sa sem valí na lodiach, asi by ich to moc nepotešilo.
Je samozrejmé, že to boli ľudia na úrovni, študenti, normálne vycestovaní do zahraničia....porovnávaš neporovnateľné.
A ešte stále neviem, ako sa to sem dostal ten líbyjský doktor. Na lodi a nelegálne to nebolo, fšak?
neznámy
neznámy | 29.6.2015 16:12
Došiel sem s ugandským jadrovým fyzikom na vzducholodi .
neznámy
neznámy | 29.6.2015 16:13
Táto odpoveď je úplne dostačujúca -FLOWER-
neznámy
neznámy | 29.6.2015 17:32
-NOOO- Tak, ako v iných veciach, aj v tejto sa mýliš. Slovenskejší Slovák ako môj muž hádam ani nie nie je. Rodokmeňom aj výzorom. ;)Ale nevadilo by mi, ani keby bol Maďar, Afričan, moslim, hinduista (a čokoľvek iné). Zobrala som si ho z lásky, a tiež preto, že je taký, aký je (nebudem bližšie definovať). To je pre mňa dôležitejšie ako farba pleti, vierovyznanie atd.:)

Mám taký čudný pocit, že teba by som si nezobrala, nech by si bol čokoľvek, americký prezident, britský princ, arabský šejk, mongolský pastier.... :D

Moje informácie sú zo serióznych zdrojov v jazyku krajiny, ktorou si argmentoval. Žiadne fašistické stránky. :D Za adekvátny poplatok ti to môžem preložiť. Najradšej v noci, lebo tak mi to vyhovuje, taký mám biorytmus.;)
neznámy
neznámy | 29.6.2015 17:54
Ďakujem, netreba.
Oficiálne zdroje hovoria o inom a v jazyku, ktorému vládnem.
Wikipédia a televízne spravodajstvo nórskej televízie nie sú pre mňa fašistické zdroje.
Ak sa raz rozhodneš sňať z očí ružové okuliare, pozri si tie linky ;)
Kde mám kvecinu???
neznámy
neznámy | 29.6.2015 18:20
Nemáš. Nič nedostaneš. -NOOO-
milan08
milan08 | 26.7.2015 12:49
ci chceme nechceme idu za slnkom ktore sa stahuje od nich bliz k Europe.zemske osi sa naklonili a oni neudrzali rovnovahu zenie ich to do Europy.
nikav
nikav | 26.7.2015 20:57
Verme si a bude lepšie, lebo "nebo má rado Slovanov a vidí v nich budúcnosť" - E. Páleš
https://www.youtube.com/watch?v=1lZ6Q5ZBsao
neznámy
neznámy » milan08 | 28.7.2015 09:51
Prosím ťa, mohol by si to nejako upresniť a vysvetliť?
nikav
nikav | 29.7.2015 10:20
Za účelom islamizácie Európy.
"Stratégia pre kultúrnu akciu mimo islamský svet" /záver/

- západní společnosti se obávají o svoji budoucnost, kterou vidí ohroženou demografickým vývojem a populační silou islámu. Nicméně, konsolidací sociální solidarity, civilizační účastí a mezináboženským dialogem je pravděpodobné, že se vytvoří atmosféra klidu a lepší budoucnost pro muslimské komunity;

- potenciál institucí a organizací Evropské Unie, může být využit muslimskými komunitami, zejména v oblasti odborné kvalifikace, vědeckého vzdělávání a terénních sociálních studií;

- svobodu informací pro všechny v mezích islámské legislativy a různých informačních zákonů.

Tento dokument dále uvádí, že statistiky ukazují, že počet muslimských dětí ve školním věku je v západní Evropě okolo šesti až sedmi milionů. Narodili se v Evropě a mají pocit, že patří do země, v níž se narodili. V každém případě, nelze ignorovat tuto muslimskou generaci jinak ztratí kontakt se svou původní kulturou a identitou.

Demografické složení západních zemí definuje jejich obecné vlastnosti a specifika. Jejich obyvatelstvo se mění a restrukturalizuje se do multi-etnické a multikulturní společnosti. Tím, západní země nebudou nadále zůstávat harmonickými a monolitickými společnostmi definující se na základě konkrétní historické, hospodářské, sociální a kulturní linie. Změní se samy o sobě do multi-etnických, multi-kulturních a multi-náboženských společnosti. I když je to nová událost pro Evropu, což vysvětluje její znepokojení nad fenoménem přistěhovalectví na úrovni evropských institucí a svých jednotlivých zemí, je to také jedinečná událost pro islám a islámský svět.

/impozantný záver/
Stránka:
2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...