mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Voľný pokec - 

Vek

nikav
nikav | 25.5.2015 06:52
Nebola som vychovaná ako kresťanka, zaujíma ma mystika /mám to v profile/, aj história kresťanstva. Môj svetonázor nezdeformoval žiadny zaslepený katolík a svetové náboženstvá ma zaujímajú vo všeobecnosti. To je všetko, čo som chcela povedať.
dodo41
dodo41 » nikav | 25.5.2015 09:01
A ako si bola vychovana? Sa hlasis k Jehovistom? Ci ako to je s tebou?

Zaujima ma to, lebo som zvedavy co je to za vierovyznanie, ktore nuti cloveka nasilne vnucovat toto vierovyznanie inym, rozumies.

A ine taketo nepoznam, teda okrem tych Jehovistov... pripadne este akesi fanaticke deformovane krestanstvo, no to v mensej miere.
neznámy
neznámy » nikav | 25.5.2015 09:16
Nika, ja som si tiež myslela, že patríš ku katolíckej cirkvi. Áno, aj mne si kedysi posielala materiály do mojej schránky.;)

Myslím, že by bolo férové otvorene a na rovinu priznať, aké učenie vyznávaš a k akému spoločenstvu patríš. Lebo inak je to manipulácia.

Mám osobnú skúsenosť s deštruktívnymi kultmi, prišla som kvôli nim o dobrého priateľa. Na ich praktikách mi najviac vadí, že otvorene nepriznajú svoju identitu, schovávajú sa za rôzne nadácie a duchovné krúžky. Minimálne to nie je fér.
neznámy
neznámy | 25.5.2015 09:47
Já jsem si vždycky připadala starší než mí vrstevníci. Permanentní pocit byl 30 let :D. Rozuměla jsem si nejvíce s padesátníkama :D Překročila jsem 30tku a tak nějak se cítím furt stejně. Už jsem někde psala, že můj věk možná bude permanentní, alespoň nějakou dobu ;-) Každopádně se dokážu cítit dobře s každou věkovou kategorií. Věk mi je v podstatě šumák, záleží mi na tom jak se cítím se sebou a s druhými.

Ahaaaa, tak už vím, kde jsem o tom psala.. bylo to v téhle diskuzi, nějak jsem přehlídla, že není nová -ROFL-
nikav
nikav | 25.5.2015 10:50
Bolo to v téme Gender o sexuálnej výchove v škôlkach. K pôvodnej téme Vek som sa vyjadrila asi trikrát, takže tu končím.
neznámy
neznámy » nikav | 25.5.2015 11:07
Ponuka je pestrá. Tipnem si... Posolstvo grálu?
neznámy
neznámy | 25.5.2015 11:09
Prepáč, Kiwi.:)

Veľmi dlho som sa cítila ako mladé dievča.-SHAME-
Posledné dva-tri roky tak na svoj vek. Je to zlé alebo dobré?
neznámy
neznámy » nikav | 25.5.2015 22:21
to zial na veci nic nemeni
neznámy
neznámy | 25.5.2015 22:33
no a k teme.....bud sa citim strasne stara, pri kazdodennych cinnostiach kedy si vravim na akych hlupostiach niekedy svetu zalezi a to podstatne sa prehliada a taky moj celkovy postoj k zivotu, ktory je sice optimisticky ale zaroven mi vsetko pripada marne a pominutelne, davno prezite, zrecyklovane zazitky niekoho kto tu bol skor ako ja (nie, nevylucuje sa to vzajomne :D)

a inokedy sa zas citim ako decko, najma v situaciach kedy mam byt vazna a posobit dostojne, pekne stat, nezakydat si bluzku, nezabudnut pana xy oslovit ako pan csc. bla bla ble....vzdy som si pripadala maximalne bizarne v spolocenskych situaciach a vtedy si musim v hlave vytvorit mechanizmus, podla ktoreho sa riadim....a este pri mojich liekoch na sklamania, ktore mozno nie su takymi sklamaniami aby sa im pripisoval az taky vyznam
neznámy
neznámy | 26.5.2015 00:29
Ach, krásne si to napísala:) Cítim vôňu starého filmu....

Hej, je to tu na tom svete riadne panoptikum. ;) Občas sa mi stane, že sa úplne nepríčetne rozosmejem, na nejakej absurdnej hlúposti, napríklad keď v sobotu pred obedom v kuchyni krájam cibuľu a muž má nejaké absurdné komentáre k svetu a dianiu a ja mu smečujem naspäť podobné hlúposti .... Dcéry na mňa pozerajú spod nadvihnutého obočia a trúsia jednoslovné sarkastické komentáre (mladšia že maminka a staršia že komedianti)... vtedy sa na chvíľu zase cítim ako mladé dievča, veľmi infantilne:)

Škoda, že ma to zase rýchlo prejde,-SAD- asi by sme sa mali viacej smiať, ale vždy to nejde, nerozumiem úplne tomuto svetu a keď niečomu nerozumieš, asi sa na tom nedá smiať-SAD-,
nikav
nikav | 26.5.2015 13:14
Ako, skôr narodení? Preskakujete ešte kaluže, alebo ich už obchádzate? Ja tie menšie ešte preskakujem a väčšie "prebrodím" na pätách. :)
neznámy
neznámy | 26.5.2015 21:27
stare filmy su super!!! az na obcana kanea, ale asi mu dam po rokoch druhu sancu-PUH-

infantilnost je podcenovana! ja sa citim infantilne ked pridem po praci domov ako vygrcany rezanec v zlej nalade a tak si spievam, ze je vsetko na piiiii*** ale mne to nevadiiii lebo si idem dat mozzarellu a sprchuuu a svet nemaaaa zmysel a no a cooo a som tak raaaad, ze som pri vystupovani z autobusu nezakopla a nespadla ako blbaaaa ako naposledy a ze nemam nador na mozguuuu, amen:D a ked je den velmi zly, s oblubou si podobne vecicky zaspievam v chlpatom zupane spod periny s mojou chlpatou ukludnujucou skraboskou ci maskou na noc:D to su take ciny zufalstva, kedy uz plac nepomoze :D
neznámy
neznámy | 26.5.2015 23:13
Clpatá škraboška na spanie-LOL- To si kúpim, ked budem veľká:D

Minulý týždeň bol dosť zlý a podarilo sa mi aj vytrieť uprostred mesta, zlatý klinec programu to bol:D Opätok chytil najväčšiu jamu starého mesta, pár sekúnd som sa ešte na ňom hrdinsky knísala a dúfala, že to dám-LOL- dopad z tej výšky bol tvrdý... Obúchané kolená a hlavne, zase nosím staré dobré nízke topánky. Muselo to byť komické celé, ale najabsurdnejší bol okoloidúci pologentleman, ani okom nemihol, len sucho dal: Treba vás dvihnúť??... A ja hrdo, že nie, pozbierala som staré kosti z chodníka a krívajúc vykročila v ústrety ďalším porážkam-LOL-
neznámy
neznámy | 27.5.2015 07:43
-LOL--LOL--THUMBSUP-
pologentleman...:D:D
lak
lak | 27.5.2015 18:52
-ROFL--LOL-
neznámy
neznámy » nikav | 28.5.2015 12:47
Dříve narození to úplně ne, ale když se zamyslím, v 15ti pro měl byl dříve narozený kdekdo :D Byli to vesměs lidi mezi 40-50 a někdy i výš, ale to už tehdy bylo na mě zas moc -BOW-
A vzhledem k tomu, že mi je těch 30, tak přeskočím ještě i ty větší -LOL-
neznámy
neznámy | 28.5.2015 13:21
Hezky kráčíš:) "vstříc dalším porážkám" - miluju tohle skorodenní (pro mě) slovní spojení, ale jistě víš, že tvoje kosti nejsou staré, staré budou, až potupně budeš muset přijmout pomoc každýho pologentlemana. - :)
neznámy
neznámy | 28.5.2015 13:56
Ivanka, len aby dovtedy aj pologentlmeni nevymreli:D
neznámy
neznámy | 28.5.2015 13:57
Obávam sa toho, bedlivo pozorujúc tento svet -PUH-
neznámy
neznámy | 28.5.2015 15:09
Vnímám svůj věk.
Nechci si zadřít předčasně motor.
Například když stárne silné rychlé auto, tak je jasné že se s ním nedá jezdit jako když bylo nové.-NOSMILE--WINKIE-
Stránka:
< 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...