mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

Sny - veľmi podobné u viacerých ľudí

neznámy
neznámy | 26.10.2018 09:35
Už viete, že mi ľudia píšu ked chcú poznať význam snov ktoré majú a veľmi zhustené ale hlavne veľmi podobné.
Takže stále dominujú sny - nepríjemné kde sme oklamaní alebo vidime ako chce niekto niekoho zabiť alebo chce zabiť nás, no vždy je tam hlavné to že v tom sne pochopime že nám niekto ublížuje alebo nás klame.
Druhá najčastejšia terajšia téma snov v mojom okolí: cesta . bud nastúpime a odrazu nám vezmú všetku batožinu alebo nás už viac tam nepustia, jednoducho sa šofér usmeje a neotvorí dvere ale okolo nás prejde - stále je to podvod, vždy tam ostala batožina alebo deti.
Pred Vianocami to boli sny kedy bolo prítomné malé dieťa a jedinec bol naň nahnevaný až zlý, bola tam krv a púpočné šnúry ktoré bolo treba pretrhnúť.
Prispejete mi svojimi snami aj vy?
Ak by to nebolo také plošné tak by som tieto sny vykladala úplne inak ako ked vidím že je to dianie celku.
Magnician
Magnician | 26.10.2018 13:09
po väčšine snoch mi pretrváva taký veľmi zlý pocit,som frustrovaný akoby bez dôvodu
neznámy
neznámy » Magnician | 26.10.2018 14:09
No tak ešte niečo riešiš alebo je v riešení, ja mám hrozné sny ale vstanem s dobrým pocitom, len v tom sne to nie je dobre.
Magnician
Magnician | 26.10.2018 14:27
áno stále niečo riešim,s deťmi ,dedičstvom,,,a ráno taký blbý pocit akoby ma prenasledovali temné sily,strach nemám,len nedobrý pocit
jafima
jafima | 27.10.2018 05:29
Sny sú celkom "veľká téma"... aspoň pre mňa... Ak sa mi podarí nejaký si zapamätať, prípadne sa zobudiť a "zostať v ňom" (alebo sen vo mne), niečo ako píše Magnician, snažím sa sama rozobrať a vysvetliť si súvislosti... občas mi pomôže aj snár tu na Zverokruhu svojím (povedala by som) archetypálnym prístupom, ale bolo by fajn, keby sa rozširoval jeho register.
... raz som požiadala (skôr pre zaujímavosť a iný uhol pohľadu) o vyloženie veľmi intenzívneho sna... ale skôr sa prikláňam k názoru:

"Odborníčka tvrdí, že napriek tomu sú sny vždy veľmi individuálne a dotyčný človek je jedinou osobou, ktorá môže sen správne interpretovať." ... z článočku, ktorý mi nedávno "padol do oka" TU:

https://diva.aktuality.sk/clanok/52883/5-najcastejsich-snov-ktore-sa-snivaju-kazdemu-preco/

... nechcem tým ale spochybňovať schopnosť ľudí, ktorí sa venujú výkladu snov dlhodobo... len sa mi zdá, že aj v tomto treba byť trpezlivý... často až s odstupom času človek sám "pochopí"... vynoria sa mu významy...
-FLOWER-
milan08
milan08 » Magnician | 27.10.2018 06:47
xecsinou mam prijemne sny,
neznámy
neznámy | 27.10.2018 08:38
Už veľmi dlho sa mi nič nesnívalo, ale dnes som predsa len jeden sen zapamätala. Spala som na posteli a keď som sa prebudila, zistila som, že je v byte veľmi veľa ľudí najmä z práce, ale aj celkom neznámych. Zrazu som sa zľakla, že som tu strapata, neoblečená, ponáhľala som sa do kúpeľne, a po ceste som zistila s uspokojením, že mám moju ľahkú bielu nočnú košeľu aj biely župan. Potom som sa obzrela kto sedí na mojej posteli a bol tam kolega, ktorý sa mi páči a rozpraval sa tam ešte s niekým, koho som dobre nevidela. Uvedomila som si, že sa musím aspoň učesať a prebehlo mi hlavou, či nevyzerám tučne v tom župane . Keď som prišla do kúpeľne, bolo tam veľké zrkadlo, bola veľká a pekná i keď tam bol trochu neporiadok. Asi som sa osprchovala v priebehu sekundy, lebo som tam zrazu stála pred zrkadlom znovu v župane a cítila som sa čistá, osprchovaná. Pozerala som sa na svoje vlasy, boli hladké a pekné a hovorila som si, že som vyzerala celkom pekne keď som aj bola čerstvo prebudená. Môj byt tam bol zmenený, bol väčší a objavovala som tam rôzne zákutia a dvere ktoré som predtym nevidela. Prišla som k menšej komôrke, boli tam karimatky, kufre... a ja som si pomyslela, že ake je to jednoduché, že ich môžem sem uložiť. Potom som sa vratila medzi ľudí, do svetlej miestnosti plnej kvetín a pekného aj keď staršieho nábytku, bol tam jeden muž, neznámy a ten sa ma pytal prečo sa mi nenabíja mobil v nabíjačke. Ja som sa na to išla pozrieť, kontrolovala som či je zapojený. Ale upútalo ma to, že je tam klavír a sama som sa čudovala, že som si ho nikdy nevšimla. A že sa prihlásim do školy a budem sa na ňom učiť hrať, lebo som vždy po tom túžila. Potom som sa rozhodla , že sa už konečne musím prezliecť...a venovať sa hosťom, ale to som sa už prebudila.
neznámy
neznámy | 27.10.2018 09:07
Nádherný sen ten ani nepotrebuje výklad. Prešla si svojimi zákutiami a našla krásu, toto je nabijač energie.
neznámy
neznámy » jafima | 27.10.2018 09:12
No tak mne nesedí nič podľa snara a to som si v minulom storočí zopár snarov kúpila a tak som pochopila že to čo je niekde vnútri vo mne je pravdivejšie ako snare. Mne nesedia žiadne symboly okrem pá - vypadnutý zub či kalná voda to sa nemení to je stále.
Ja nie som človek ktorý to robí permanentne alebo by sa tým živil, viem to aj ked som sa to neučila. Mňa skôr tu zaujímalo čo podobné sny ako som opísala majú v tejto dobe aj iní.
Sen je najdôležitejší aj významovo pre snívajúceho - preto vždy hovorím pocit po zobudení či vyhodení zo sna je najdôležitejší ak je zlý treba prehodnotiť veci ktoré riešime pozrieť sa na ne z inej strany alebo načas ich nechať voľne plynúť, ak je pocit dobrý - je to už vyriešené a v reále sa to dostaví veľmi skoro.
Odkaz som neotvarala nemám čas lebo sa ponáhľam.
neznámy
neznámy » milan08 | 27.10.2018 09:12
Milan a teda je po zobudení aj príjemný pocit?
neznámy
neznámy | 27.10.2018 12:50
Ďakujem za výklad. :)Áno bol to príjemný sen a po zobudení som sa cítila veľmi dobre. Zo začiatku som v sne mala také obavy, hlavne keď som sa prebúdzala: " Tu je toľko ľudí a ja si tu spím v posteli." Som nahá?- zistila som, že mám priesvitnú nočnú košeľu. Ako sa pôjdem obliecť len v tejto košeli? Vstala som a mala som župan. A potom to už pokračovalo, tak ako som to opísala. Je možné, že to v prvej časti sna ukazovalo na moje obavy sa ľuďom otvoriť, odhaliť, ale vlastne som zistila, že sa nemám čoho báť.
neznámy
neznámy | 28.10.2018 19:37
presne tak, odrazu si zistila že vlastne aj ked máš pocit odhalenia tak si v okamžiku zahalená a nemusíš sa báť. Ako som písala pre mňa prekrásny sen.
neznámy
neznámy | 28.10.2018 22:21
Mne sedí z klasických snarov napríklad sen o rybách. Nielen u seba ale aj u kamaratok to označilo tehotenstvo, a snívalo sa mi to vždy v uplnych začiatkoch tehotenstva, kedy som ani netušila že som tehotná. Bola som napríklad v príjemne teplej vode asi v jazere alebo pokojnej rieke a chytala som do rúk veľké ryby, ktoré plávali okolo mňa.
neznámy
neznámy | 29.10.2018 08:41
Mne sa predtým ako som bola tehotná sníval sen, že chodil po ulici Mikuláš, s takým veľkým prúteným košom na chrbáte. Ani som si ho veľmi nevšímala, ale zbadala som, že nám niečo dal cez okno do izby, tak som sa išla pozrieť a bolo tam také milé dievčatko s dlhými kučeravými vlasmi. Len som nevedela, či sa preň nevráti - tak som dlho spoza závesu sledovala ako odchádza.
josephine
josephine | 29.10.2018 09:23
:)
To je krasne.
neznámy
neznámy | 29.10.2018 09:39
Nádherné
neznámy
neznámy | 29.10.2018 09:41
Ryba je plodnosť a nie len snáre o tom píšu, je zaujímavé ale aj pes môže hovoriť o novom človiečiku, je mnoho veci ktoré mám odpozorované a nesúvisia s tým čo je v snáre. Aj ked hovorím voda, zuby a ryby ale aj kone, koče to sedí.
josephine
josephine | 29.10.2018 10:32
Ako si vysvetľuješ kone a koče?
neznámy
neznámy » josephine | 29.10.2018 13:31
Je dôležitá farba koni a tiež čo ťahajú. Biele kone - predstavujú ženskú dušu ale aj kráľovskú pečať, koče je dôležité vidieť kto ich ťaha a odkiaľ smerujú. Ak kone ťahajú drevo do dvora či z dvora - pohreb, koč tiež môže znamenať smrť ale tiež v inom zoskupení a farbou koni to môže byť podľa tarotovej karty -všetko zanechaj a chod v ústrety niečomu novému a to je podobné aj smrti.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...