mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Voľný pokec - 

Rovnoprávnosť medzi pohlaviami v otázke hamblivosti

neznámy
neznámy | 23.8.2012 11:08
Bol som pred niekoľkými dňami na verejnej krytej plavárni. Do spŕch tam prišla upratovačka a chodila tam celkom samozrejme medzi nahými mužmi, utierala dlážku a tak..
Chcel by som vidieť opak, ako by sa tvárili ženy, keby do ich šatne, či spŕch prišiel muž, chodil tam medzi nahými ženami a robil si tam svoju robotu, ako keby tam neboli?
Ešte chcem podotknúť, že mi je jasné, že sa k tomu môžu postaviť inakšie ľudia s "dokonalými" postavami a inakšie ľudia, čo majú so svojím telom nejaký subjektívny problém.. v tých našich sprchách tiež neboli len krásavci vyšportovaní, ale aj tuční a kadejakí iní chlapi..
Aký je teda rozdiel medzi nami?
neznámy
neznámy | 23.8.2012 11:42
Jestli chceš opravdu zjistit,jak by se tvářily,zkus vzít malou brigádičku ;) :D

Rozdíl mezi námi je nejlíp vidět právě ve sprše -BIGEYE- -chlapi /většinou/ neječí :D
neznámy
neznámy | 23.8.2012 11:49
Samozrejme, že medzi nami nie je žiadny rozdiel. Ale ak by vošiel do dámskych spŕch chlap, tak by určite tou metlou dostal po hlave. Vôbec nezáleží na tom, či je človek štíhly a krásny, alebo s pár kilami navyše. Možno tá chudera upratovačka, túžila vidieť niečo, čo doma nemá. Tak prečo jej nedopriať? :)
neznámy
neznámy | 23.8.2012 12:33
to samé bylo dávno dávno dávno před 40 lety v bazénu Praze Podolí

řekl bych, že uklízečky ty svěšené a scvrknuté pišulínky vůbec nezajímají, ta už toho viděla a patrně v jiné verzi než visící, prostě tam uklízí, dělá si svou práci.

rozdíl asi bude v tom, že mužský jsou spíš exhibicionisti a ukazují i to nač nemají proč být pyšní, ženský by reagovaly jinak. Jen by mne zajímalo, zda by si zakrývaly přednostně ňadra nebo klín. Některé samozřejmě by si zakrývaly tvář, aby nebylo vidět, že se nečervenají.
neznámy
neznámy | 23.8.2012 12:43
Problém s nahotou sme si vyrobili sami a podriaďujeme sa občas fakt dosť smiešnym veciam, lebo je to "slušné". Aký je rozdiel medzi človekom v malinkatých plavkách a nahým? A je jedno, či je to muž , alebo žena. Ak má nedostatky "telesnej dokonalosti", tak aj s textíliou, aj bez nej.
Kedysi dáme nemohlo byť vdieť ani koniec nožičky, za panovanie kráľovnej Viktórie sa zahaľovali nohy aj jedálenským stolom, aby nevzbudzovali pohoršenie. Dnes je dámska zadnica v tangáčoch úplne normálna záležitosť.
Furt sa na niečo hráme a podriaďujeme sa tomu, lebo spoločnosť to práve teraz chápe ako normu správania.
A k tomu tvojmu príkladu s upratovačkou. Keby som bola na plavárni a do dámskych spŕch by došiel napríkad inštalatér, ktorý by fungoval ako inštalatér a nie ako úchyl, tak kľudne. :D
neznámy
neznámy | 23.8.2012 14:18
Áno, pekný a pre mňa naprosto prijateľný názor.
No aj tak sa obávam, že by v tej chvíli deväť z desiatich žien začalo protestovať a zháňať niekoho, kto by bol hromozvodom ich sťažností (po oblečení,teda) ..možno by potom, neskôr a v kľude niektorým z nich došlo, že sa vlastne vôbec nič nestalo:)
neznámy
neznámy | 23.8.2012 21:17
Především si myslím, že muž by si nedovolil do dámských sprch vejít, aniž by se předem ohlásil .. kdežto paní uklízečka by mohla na nesouhlasnou poznámku odpovědět "No co co, takových prcin jsem už viděla" a pokračovala ve své práci. Muži by nejspíš taky pokračovali ve své započaté činnosti, neboť žena-matka jim to dostatečně vysvětlila. Muž-lovec je v tomto případě zdrženlivější, neboť ihned pracuje fantazie, takže raději neriskuje skandál .. si myslím jako žena:)
neznámy
neznámy | 24.8.2012 01:30
A jestlipak to nebude ještě v něčem jiném.:)-PUH-
Kolik mužů jste viděli v pozici upratovač?:D
Taky otázka rovnoprávnosti.-BYE-
neznámy
neznámy | 24.8.2012 01:56
Podle mě to rozdíl je, protože muži jsou narozdíl od žen silně vizuálně založeni, ženské tělo na pohled je pro ně mnohem eroticky zajímavější, než mužské tělo pro ženy. Takže muž v dámských sprchách by automaticky budil podezření, že přišel očumovat. Paní uklizečka holt asi musí uklízet průběžně a nic jinýho jí nezbývá... chuděra-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 24.8.2012 14:08
Tak s týmto mám svoju skúsenosť. Prednedávnom som tiež bola na plavárni a keďže mám katastrofálnu orientáciu, pomýlila som si v tom bludisku dvier vchod do ženskej šatne. Keď som tam zbadala hŕstku nahých chlapov, intuitívne som vykríkla a pár sekúnd som tam stála a zdvorilo som sa ospravedlňovala. Nahí týpci sa s pochopením usmiali, evidentne ich moja zmätenosť pobavila.
Podľa mňa je to v prvom rade o subjektívnom postoji, ktorý vyrastá nielen zo spoločenskej situácie, ale aj zo skúsenosti. Takmer každý chlap totiž, keď už má pred sebou nahú ženu, prejde pohľadom od hora dole, čo môže byť ženám z rôznych dôvodov nepríjemné.
Ja som v tej mužskej šatni stála taká vyplašená, že som hľadala slová, ako im toto celé vysvetliť. Ani ma v tom okamihu nenapadlo obzerať ich telá. Keď som zatvorila dvere, upratovačka mi s úsmevom vysvetľovala, že sa to stáva často, že ženy vojdú do nesprávnych dverí, že si z toho nemám nič robiť. Aj to je celkom dobrý námet k otázke rovnoprávnosti -prečo netrafia do svojej šatne väčšinou ženy?
Ešte som sa nestretla s tým, že by takto zablúdil muž do ženskej šatne. Chlapi asi lovia ozaj premyslene, kým žena reaguje spontánne a príliš vtedy nerozmýšľa. A vo vzťahu sa to potom zjavne vymieňa, tam už muži ako mysliace bytosti veľmi nevyzerajú-LOL-
neznámy
neznámy | 24.8.2012 14:32
Ak vás zaujíma, či by obzerali skôr prsia alebo klin, tak to si občas stačí zájsť k jazeru medzi novodobých hippiesákov alebo na celosvetovú akciu Rainbow Family, behá tam vospolok mnoho nahých mužov aj žien.
Posledne som si všimla mladú ženu, ktorá sa nahá išla kúpať do jazera - muži skôr pozerali do jej klina, ako na prsia. Boli s ňou aj dvaja mladí nahí muži a je fakt rozdiel v aktivite mužov a žien. Okolité ženy sa v pohode bavili ďalej, kým muži sa za ženou otáčali ako rádové stroje. Bolo pre mňa celkom zaujímavé situáciu sledovať, jedna manželka, ktorá mala deku blízka mňa a mojej kamarátky sa odula na svojho manžela, pretože mu pri pohľade na tú mladú holku skoro vytlačilo oči-PUH-
Aj som niekde čítala, že ženský klin a panva symbolizuje pre muža schopnosť porodiť dieťa, čím vyvoláva u muža nevedomú reakciu, jeden z hlavných pudov, v ktorom ide o zachovanie rodu. Dokonca také čosi tam bolo písané, že plnokrvné ženy budú pre mužov z tohto dôvodu vždy príťažlivejšie.
No a čo sa týka tých pohľadov, som si istá, že aj ženy občas kradmým očkom hodia nad potôčkom, ale keďže majú lepšie vyvinuté profilové videnie, nemusia si toľko namáhať cervikálnu chrbticu pri otáčaní hláv:)
neznámy
neznámy | 24.8.2012 14:38
ptal jsem se na něco úplně jiného a to, zda by si ženy zakryly dřív prsa nebo klín
neznámy
neznámy | 24.8.2012 14:43
Veľa mladých žien dnes už nenosí podprsenku a dajú si na seba priesvitné tričká. Alebo pri jazerách vídam často baby iba v nohavičkách, bez podprsenky.
Tiež by som si asi schovala skôr klin, pokiaľ by sa nedalo oboje.
neznámy
neznámy | 24.8.2012 17:51
Tak mě napadá, jestli ten největší problém, není v zaměstnavateli paní uklízečky :). Ten by buď měl vhodně upravit pracovní dobu, nebo paní připomenout, že úklid sprch se provádí jen tehdy, pokud je místnost prázdná. Ona má něco do sebe i cedulka, že je sprcha, z důvodu úklidu, na chvíli mimo provoz ;) ...
neznámy
neznámy | 24.8.2012 20:32
to je dost zajímavé, protože na klíně není nic vidět, tedy pokud nezaujmete pozici praku.

Onehdy dovolili v nějakém americkém městě chodit ženským nahoře bez, aby nebyly diskriminované, když tak chodějí chlapi
neznámy
neznámy | 24.8.2012 23:56
Aspoň som sa pri čítaní tu celkom pobavil:)
A osobne sa radšej obzriem po peknej žene v plavkách, alebo letných šatách. Príde mi to krajšie, vzbudzuje to väčšmi fantáziu, ako celkom nahá
Tie posledné vety sú ozaj vtipné-LOL-
neznámy
neznámy | 26.8.2012 09:57
Před dvěma dny jsem byla nucena použít toalety na nádraží v Brně a uklízel tam muž. No, muž - byl to malý podivínek s pichlavýma očkama a sledoval můj příchod velice zaujatě - byla jsem tam naprosto sama. Hadr na smetáku měl v kbelíku - doufám, že tam měl i vodu - a nonšalantně se o něj opíral. Protože jsem měla fakt napilno, vletěla jsem do první kabinky, což bylo hodně blízko a celou dobu jsem sledovala mezerou pode dveřmi kbelík a jeho obuv, jak se prostě nehnuly. Páč tam nehraje ani hudba, ani nikdo jiný ničím nešustil, byl můj zážitek z oné místůstky srovnatelný se zážitkem myši, sledované zaujatým vědcem - chybělo pouze průhledné sklo. Zvuk splachované vody ho sebemenším nevyvedl z míry, když jsem otevřela kabinku, stál a prostě hleděl. Na mě i za mě - čekala jsem, jestli půjde obhlédnout i místo činu. To, CO měl v očích se fakt nedá přirovnat k pohledu muže na nahatou ženu. Měla jsem nahnáno. Za mě říkám - u vody svou nahotu neřeším, protože nesnáším plavky, ale tady jsem se cítila svlečená ze samé podstaty. -PUKEY-:):)
neznámy
neznámy | 26.8.2012 11:21
Tak tu si myslím, že tomu "mužovi" chýbalo akékoľvek tušenie o slušnosti, taktnosti, či ako to nazvať.. A možno táto robota a "zážitky" z nej plynúce boli veškerým naplnením jeho intímneho života... čo je dosť smutné, no takí ľudia tiež žijú-NOSMILE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...