mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

Prosím, poraďte

neznámy
neznámy | 9.1.2016 00:49
Dobrý deň. Túto tému som založila, pretože sa potrebujem dozvedieť o karme a vnútornej príčine zdravotného problému.
Je možné, že by dieťa zdedilo karmu jedného z rodičov a to tak, že by mu do cesty chodili rovnaké, resp. podobné udalosti, aké zažívala jeho mama alebo otec? Nastúpila som na polročnú brigádu, som tam tretí mesiac. Od začiatku, čo tam som, cítim, že toto je zlá cesta, nie je to cesta mojej duše, že idem zle. V budove je silné žiarenie, ktoré mi nerobí dobre, v kolektíve som si nikoho nenašla, cítim sa tam sama. Prejavilo sa to u mňa celkovým zhoršením zdravia. V nohách cítim pocit ťažoby, akoby som na nich mala reťaze, ťažšie sa mi dýcha, mám časté virózy, mám zlú náladu a akoby otupené myslenie. Nastúpila a zhoršila sa mi alergia, len neviem presne, na čo. Jedným z tipov sú králičie chlpy (zajka mám 5 rokov a nikdy som tento problém nemala), ktorá sa prejavila veľkými červenými vyrážkami na nohách, ktoré svrbia. Chodím tam len pre peniaze, pretože nejaké potrebujem. Čo sa týka karmy, pýtam sa preto, lebo presne tieto pocity už roky prežíva moja mama. Neviem, čo mám robiť. Ešte ma čakajú tri mesiace a neviem, či to tam zvládnem. Čo by mohlo byť vnútornou príčinou alergie a príznakov uvedených vyššie? Vopred vám veľmi pekne ďakujem za všetky rady a tipy.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 10:42
dieťa môže prevziať po rodičoch...alebo sa narodí s tými "predpokladmi" na ochorenie ako má rodič..držím palce a prajem veľa sily
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:03
A to tam chces ostat dokedy sa uplne nezrutis? Ak nevies co mas robit, poviem ti. Chod z tej prace prec. Uz tam viac nechod, sama uvidis co sa potom s tebou bude diat. Je to tvoja volba. Nemusis postupovat sposobom akym to robila tvoja mamka a nemusis mat potom rovnake pocity. Ved si si toho vedoma.;)
neznámy
neznámy | 9.1.2016 11:11
neviem, ci by som to hladal v karme. kedze sa venujem astrologii, tak to skor pomenujem astrogickou recou... tebe pred chvilou prechadzal ascendentom saturn, ktory jednak moze zhorsit zdravotny stav a jednak cloveka nuti sa nejako uskromnit, obmedzit, stiahnut, skoncentrovat... pamatam si, ze ked mne tadial prechadzal saturn, tak som vyzeral ako hromadna nestastia (mimochodom aj mne sa vtedy zhorsila alergia, ktoru som mal, teraz uz ju nemam). a tiez este moze to suvisiet aj s neptunom, ktory ti robi kvadrat na osu ascendent/descendent, co moze suvisiet s problemamy so spolupracou a s medziludskymi vztahy (de facto aj ten saturnsky toto tiez moze podporovat). V prvom rade by som na tvojom mieste rozmyslal, ze nie ako v robote zostat ale skor ako z nej odist...ak vravis, ze je tam silne ziarenie a tebe sa zhorsil zdravotny stav (poznam ludi, ktori robili v prevadzkach, kde bolo vela chemie alebo ziarenia a zacali im vypadavat, ci sediviet vlasy, mat alergie a podobne). a ak by to nepreslo, aj keby si odisla z prace, tak porozmyslaj nad nejakou dietou, ktora posobi dobre na kozne problemy a alergie (vsetky nizkasacharidovky ako paleo, gaps alebo aspon vylucenim cukru, lepku a umelych potravin s eckami), lebo karmicku pricinu mozes hladat aj roky...
milan08
milan08 | 9.1.2016 14:53
v podstate suhlasim!
neznámy
neznámy | 9.1.2016 15:48
Ďakujem za rozbor. Pracujem v knižnici. V budove je silný elektromagnetický smog a žiarenie z wifi, má kovové okná, bezpečnostné kamery, nevetrá sa v nej, minule som sa rozkašľala, lebo sa na mňa vyrútil kúdol prachu zo starých kníh. Keď stojím pri pulte, kde sú vybavovaní čitatelia, cítim, ako sa na mňa pricucne niečo ťažké a nepríjemné. Hneď vedľa je ďalšia budova vyrobená z kovu a pravdepodobne je pri nej elektrický žiarič.

Mohla by som sa vás opýtať, či na mňa v roku 2016 čakajú tranzity, vďaka ktorým by som sa dostala k lepšej práci a našla si životného partnera? Uvažujem nad odsťahovaním sa a nad vlastným podnikaním, tak či mi hviezdy prajú.

Čo sa týka zdravia, uvažujem nad kúpou zeleného jačmeňa, chlorelly alebo spiruliny, len neviem, ktorá "zelená potravina" je najúčinnejšia pre odstránenie ťažkých kovov a toxínov a doplnenie dôležitých živín. Čo by ste mi odporučil?

To je všetko, verím, že mi odpoviete.
neznámy
neznámy | 9.1.2016 21:56
Tri mesiace v porovnaní z dlhým životom nie je tak veľa je na človeku či to vydrží či sa na to cíti ,alebo si povie dosť ,prvý krok musíš spraviť sama .
Ja si myslím že trocha pravdy na tej karme bude ,nakoľko som sa sám ocitol v niečom podobnom ako môj otec aj keď som všetko riešil inač aj tak si tým musím prejsť.
Skús veci riešiť po jednej a počúvať svoj vnútorný hlas tan stále vie kde máš isť a čo máš urobiť len nečakaj zázrak na počkanie niekedy to trvá ,každý zdravotný problém ma podstatu niekde vo vnútri nás
neznámy
neznámy | 9.1.2016 22:34
urcite nekupuj ani chlorelu ani jacmen a nic podobne...napriklad pri chlorele som cital vela poslednych testov, co robili na rozne znacky...a dopadli katastrofalne (iba par dopadlo ok, ale tie su samozrejme drahe)... mali v sebe tazke kovy...cize niektore kovy z tela s chlorelou odstranis, ine dodas-PUH- co som cital jeden test, tak velmi dobre dopadol pre konopny protein a tusim este jahodovy protein, ci vytazok... konopny protein dostanes bezne v bio obchodoch a ten dobre odvadza tazke kovy z creva... ak mas podozrenie, ze mas problem s tazkymi kovmi, tak chlorela a spirulina v podstate nic neriesia... tazke kovy sa riesia specialnymi protokolmi... najprv treba zrychlit metabolizmus (osu nadoblicky/stitna zlaza), aby sa tazke kovy zacali z tkaniv, ci buniek, vylucovat do creva, mocu, potu, krvy...a potom treba uzivat latky, ktore tazke kovy odvadzaju prec...pri lahsich otravach staci pouizivat infrasaunu, odstavovat si zeleninu, robit si kavove klystiry (detoxiju pecen od tazkych kovov), brat hlavne zinok, selen, becka, antioxidanty...niektori liecitelia doporucuju napriklad tu chlorelu, medvedi cesnak a ine produkty, ktore obsahuju siru (ta dokaze viazat napriklad ortut, co byva najcastejsia otrava), ale problem je, ze v tele netvoria s tazkymi kovmi tieto sirne zluceniny pevnu vazbu....takze ti moze byt este horsie ako keby si ich nebrala... ak mas tazsiu otravu, tak tam uz je treba pouzit bud prirodne cinidlo ALA (kyselina alpha lipoova) alebo chemicke latky ktore viazu tazke kovy pevnou vazbou, ak sa podavaju kazde 4hod. (DMSA) alebo 8hodin (DMPS)... pripadne na hlinik je EDTA alebo kyselina jablcna (malic acid)...ale ak uz pouzivas tieto pripravky, tak musis mat uz amalgany z pusy prec a tiez nesmies mat v tele ziadny kovovy predmet...
tebe ide jupiter do vah v septembri...takze uz v auguste zacni davat si zivotopisy, viac chod do spolocnosti, ci na zoznamky a podobne, lebo od septembra mas zvysenu sancu, ze by si si mohla najst nejaku pracu, pripadne aj partnera alebo aspon fajn kamosov... ;)
neznámy
neznámy | 10.1.2016 00:11
Ďakujem za vysvetlenie. Existuje jedna skvelá stránka s ročným horoskopom, v ktorom sú rozpísané aspekty podľa dňa narodenia. Jupiter som mala v panne minulý rok, som narodená hneď na začiatku znamenia, takže sa ma tento vplyv už našťastie netýka. Myslíte, že by sa to príjemné mohlo odohrať v prvý polrok?
neznámy
neznámy | 10.1.2016 00:21
Pisu z mobilu tak jen kratce. Karmicke zatizeni se da "najit" skrze horoskop. Reseni se nabizi napr. Skrze marmicke konstelace. A co se tyka tveho zdravi, zkus jit po duchovni pricine. Napr. Nechci do te prace uz jit ale musim bo potrebuju penize, ale nesnasim to tam. Odpoved tela je, ze ti duvody. Byl to jen volny ptiklad, pricina muze byt treba ve strachu nechat dite doma samo, nebo s xizim clovekem kdyz ma nejake problemy atp. Zkus zapatrat.
neznámy
neznámy | 10.1.2016 00:49
Ako sa dá cez horoskop nájsť to karmické zaťaženie? Čo sú to marmické konštelácie a dali by sa vykonať na diaľku? Platí tá prvá duchovná príčina, ktorú ste napísali, a ešte, že som im sľúbila, že prácu dokončím, tak odtiaľ neodídem. Napíšte mi všetko, čo viete, budem vám veľmi vďačná. Vopred vám ďakujem za odpoveď.
neznámy
neznámy | 10.1.2016 01:00
omlouvam se za preklep, pisu z mobilu, mela jsem na mysli karmicke konstelace a ty se na dalku delat nedaji, ale zkuste google a urcite kdyz si zadate konstelace a vase mesto, najdete nekoho v okoli kdo to dela, pripadne verim, ze nekdo tu poradi nekoho konkretniho u vas na slovensku pobliz vam.
Co se tyka horoskopu, jedna se o standardni astrologicky rozbor zamereny na karmicke priciny.
Ty duchovni priciny budete muset hledat vy, samozrejme muze byt pricina ve vasem slibu. Nevylucuji. Ja davala jen mozne priklady, prvni co me k dane veci napadlo.
neznámy
neznámy | 10.1.2016 02:44
:) pisem, ze v septembri ti ide jupiter do vah a bude tvorit postupne aspekty na tvoje slnko, mc a osu na asc/desc.... cize skor by som povedal, ze to lepsie chvilky by ta mohli cakat na konci leta a zaciatku jesene...
neznámy
neznámy | 11.1.2016 22:51
Smiem sa vás opýtať, dokedy mi trvá kvadrát kvadrát Neptúna na osu ascendent/descendent? Ako ste sa zbavil alergie, resp. ako vám zmizla? Ďakujem za odpoveď.
neznámy
neznámy | 11.1.2016 23:06
ak je tvoj cas presny (presna poloha ascendentu zalezi na minutach), tak zaciatok marca by mal byt prec... ak si sa narodila o niekolko minut neskor, tak ta na jesen caka navrat...
zbavil som sa jej nizkosacharidov dietou (vylucil som lepok, cukry, obilniny, nadbytok ovocia, hlavne toho sladkeho, ecka, umele potraviny, nezdrave tuky...) plus crevnymi vyplachmi...
elenalaukova
elenalaukova | 22.1.2020 15:32
Dobry den,vedeli by ste mi vypracovat horoskop aj s karmickymzatazenim??
elenalaukova
elenalaukova | 22.1.2020 15:33
Poprosila by som link na tu stranku,dakujem.
milan08
milan08 | 23.1.2020 05:29
na odstranenie tazkych kovov jedozncne eba pit koloidne striebro,nic lepsie urobit nemozete!
nikav
nikav » elenalaukova | 23.1.2020 08:13
Zbytočné je reagovať na neznámychvlášť v takej starej diskusii, už sú možno dávno zo Zverokruhu preč.
elenalaukova
elenalaukova » nikav | 23.1.2020 22:17
Ano, uvedomila som si to trosku neskoro.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...