mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Voľný pokec - 

Prečo požívame sprosté slová

neznámy
neznámy » milan08 | 2.6.2016 15:21
ano myslím si taky že machrovali.
baví je to obzvláště když cítí že to "něco vyvolává". něco co je v lidech zablokované a tak rádi ještě přidávají. a lidé mlčí přesto že jim to vadí.
zajímalo by mně co je takový problém říct těm dětem aby se chovaly slušně a neobtěžovali? co k tomu chybí? vlastní autorita.
stačí jedna věta. místo vypisování se z takové frustrace na fóru. přehazování té energie dále. z mého úhlu pohledu chytila damara v autobuse hovno a hodila ho na zverák protože se ho neuměla sama zbavit. chytilo se na ni. :)
damara
damara | 2.6.2016 15:29
To sa teda mýlite. Ja tu vôbec nevypisujemn o svojej frustrácii z takýchto ľudí. Proste to nechápem, ako môžu mladé pekné dievčatá vôbec takto rozprávať. A nielen ony. Vám ako mužovi sa to azda páči, alebo vás to dokonca vzrušuje?
neznámy
neznámy » damara | 2.6.2016 15:52
už jsem napsal že mám k tomu lhostejný postoj.
fakt je ten že se stalo. vypisujete. dotklo se vás. to chápu.
nevím na co narážíte ale existují lidé které vzrušuje sprostá mluva.
můj případ to není.
mně se sprostá mluva sama o sobě bezdůvodně nelíbí. a ten důvod má dávat vyšší smysl když už. aspoň nějaká vědomá kompenzace místo potlačení. je to zdravější si ulevit než žlučníkový zánět.
podle mně je to ale jen projev "něčeho" ve vzduchu.
něčeho pudového nezpracovaného. to je můj názor.
ve mně sprostá mluva evokuje protiklad staropanenské "ctnosti."
což není o nic hezčí vlastnost.
neznámy
neznámy » damara | 2.6.2016 19:31
máte přitom jenom 3 možnosti když se s tím setkáte.
1. nevšímat si toho
2. můžete je klidně i opeskovat nikdo není povinen poslouchat takové sprostosti klidně jste je mohla sjet nebo říct jim ať změní slovník že tím obtěžují. a to se dá udělat i slušně s grácií.
3. Vy si vyberete tu nejméně vhodnou variantu č.3 a držíte ten negativní pocit v sobě.
a pak o tom píšete a ta emoce tu je a potřebujete vědět jakto že lidi tak sprostě mluví jak je to vůbec možné? to je pech, co?

mám kamarádku jezdila busem a nesnášela dechovku. a jako na potvoru řidič vždycky pouštěl dechovku. tak trpěla. až ji to přestalo bavit tak si sedla a tu emoci zpracovávala až nakonec zpracovala.
a od té doby řidič měl rádio vypnuté aniž by mu řekla slovo.
neznámy
neznámy | 2.6.2016 19:37
Už sa toľko nad tým nevzrušuj :)
damara
damara | 2.6.2016 19:41
Touto odpoveďou končím. Prepáčte, že som si dovolila opýtať sa aj iných ľudí na ich názor k tejto téme. Vy už neriešite danú tému, ale mňa.

Okrem toho ja som napísala iba tému a jednu odpoveď takže o žiadnom vypisovaní nemôže byť reč. Majte sa pekne.
.
neznámy
neznámy | 2.6.2016 19:53
pozdě. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:12
"mám kamarádku jezdila busem a nesnášela dechovku. a jako na potvoru řidič vždycky pouštěl dechovku. tak trpěla. až ji to přestalo bavit tak si sedla a tu emoci zpracovávala až nakonec zpracovala.
a od té doby řidič měl rádio vypnuté aniž by mu řekla slovo."


yes. presne takto to funguje, mozem potvrdit :)
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:21
já jezdím busem taky a stávalo se mi dost že si za mně sedl někdo kdo furt pokašlával. a dycky si sedl za mně. nepříjemné. vadilo mi to ale nebyl jsem schopen se nějak zvednout a jít si sednout jinam. až to trvalo dlouho a už mně to nebavilo protože to je fakt nepříjemné ten člověk ti zezadu nakloktá nějakou nemoc za krk prostě tak to vnímám a nemám to rád. pak přijdu domů a mám chřipku nebo něco to znám. až jsem jednou si řekl dost, zvedl jsem se a sedl si jinde.
předtím mi bylo blbé že to bude jasné proč si odsedám že ho považuju za bacilonosiče a prašivého znáš to..nebo možná neznáš ale tak nějak jsem uvažoval.
a jak jsem si sedl vedle už se to nestalo že by mi někdo chrchlající sedal za záda.
mohl jsem se přitom otočit a klidně říct co mi tu chrchláte za krkem nemůžete si sednou někam jinam a nechrchlat mi za záda? to by taky šlo ale je jednodušší když to jde se prostě přestěhovat. no zase je škoda zahřátého místečka.. :D
jde o tu energii připravenosti to řešit a pak se to ani nestane.
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:28
pred 20 rokmi, ked som sa stretla s husky...
boli sme taka partia so psami chodili sme na taku velku luku kde sme ich pustali, vacsinou tade nechodili ludia ale potom tak nejako sa zacali tade promenadovat taki, ktorym vadili psi. no a jedna moja kamoska, taka papula, ta sa s nimi vedela hadat...
a to pocet tych ludi narastal. potom som si vsimla, ako moja husky reaguje na agresivnych psov. s vysokozdvihnutou hlavou vzdy okolo nich noblesne "preplavala".
tak som to zacala aplikovat v suvislosti s tymi agresivnymi ludmi. prisaham, ze ti ludia zmizli a nahradili ich mili a privetivi ludia, ktori sa pristavovali a obdivovali psov.
vtedy som sa naucila, ze premenou seba menime svet :)
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:33
já třeba když jsem se naučil ve škole látku tak mi učitel udělil lepší známku.
poďme měnit svět. na to se těším. :)
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:36
budme ladove medvede!
potom vsetci okolo nas budu ladove medvede.
len kto bude na nas robit :):):)

alebo budeme zit z lasky? :)-PUH-
neznámy
neznámy | 2.6.2016 20:42
však lední medvěd toho zrobí strašně moc.
nestíhá. :)
Ona
Ona » damara | 2.6.2016 21:47
Ja som zazila tiez v autobuse nieco podobne - dvaja chlapci cestovali zo skoly, hlasno sa bavili, rozpravali a kazde druhe slovo oplzle. Ja som sedela v sedadle pred nimi a musela som to pocuvat. A tak som sa k nim otocila a povedala som im, ze ja si neprajem toto v autobuse pocuvat - a oni prestali. Zrazu sa z nich stali celkom slusni mladi ludia.
Mozno ich to ovplyvnilo na dlhsie, alebo mozno len na tu chvilu, kym som nevystupila, ale aj to je lepsie ako nic.
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...