mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Voľný pokec - 

PRE FANÚŠIKOV VEDCA PAVLA ČEKANA

nikav
nikav | 6.7.2021 10:05
Slovensko môže byť vďačné za tohoto človeka

https://www.youtube.com/watch?v=qRlCzMQGuOs
emanuel
emanuel » nikav | 6.7.2021 17:13
šikovný je niet pochýb,ale zjavne je v spolku čo sa skrýva za coronou
Ailin
Ailin » nikav | 6.7.2021 22:57
Len je veľká škoda, že tak ako chcel správne liečiť rakovinu, nechcel liečiť covid.
emanuel
emanuel » Ailin | 7.7.2021 03:47
peniaze hýbu svetom
nikav
nikav » Ailin | 7.7.2021 19:48
Odkiaľ máš informáciu, že nechcel? Len tak zbežne som vybrala toto, čo hovorí o opaku.

Krištáľové krídlo si odniesli Klempa aj Čekan za boj proti COVID-19,

Skúmali prítomnosť britskej mutácie koronavírusu v našej populácii, pomáhali s organizáciou testovania.

Pavol Čekan, Rad Ľudovíta Štúra II. triedy za mimoriadne zásluhy v oblasti vedy, najmä v oblasti vývoja a výroby testov na vírus SARS-CoV-2


Pod vedením Pavla Čekana v úzkej spolupráci s inými špičkovými vedcami vytvoril tím slovenských vedcov v rekordne krátkom čase testy pre diagnostikovanie koronavírusu. Potenciál nových testov je však omnoho komplexnejší.
Magnician
Magnician » nikav | 8.7.2021 00:26
žiaľ nemám taký prehľad,že by som sa vedela vyjadriť o corone si myslím svoje
Ailin
Ailin » nikav | 8.7.2021 07:44
Testovanie je liečenie??? Ocenenie si zaslúžia obyčajní "dedinskí " lekári a aj lekári v nemocniciach, ktorí liečili a ľuďom predpisovali lieky ktorí sa vzopreli vládnej propagande, ktorá sa na každého z nás valila že Covid sa nedá liečiť a nie sú naň účinné žiadne lieky, antibiotiká ani nič. Zvláštne, že tí ľudia z môjho okolia, ktorí dostal ivermektin, isoprinosin prípadne v prípade ťažšieho priebehu ihneď antibiotiká, tak sa z toho dostali bez pobytu v nemocnici, naproti tomu, tí ktorí mali tú smolu, že mali lekárov, ktorí sa striktne držali vládnych odporúčaní neliečiť, sú teraz mŕtvi, alebo s následkami neliečeného zápalu pľúc.
nikav
nikav » Ailin | 8.7.2021 09:50
Neupieram zásluhy lekárov, ktorých spomínaš,ale keby Pavol Čekan vyštudoval medicínu, so svojimi schopnosťami by bol vynikajúci lekár, rovnako ako je teraz vynikajúci vedec výskumník.
simetra
simetra » Ailin | 8.7.2021 20:01
Ailin » nikav | 6.7.2021 22:57
Len je veľká škoda, že tak ako chcel správne liečiť rakovinu, nechcel liečiť covid.


Čekan chcel liečiť? Odkedy je lekárom, že o tom neviem? :)


Pred Koronou sa venoval vývoju testu na rakovinu, aby sa správne diagnostikovala rakovina.
Keď prišla Korona, začala sa venovať testom na Koronu, aby sa správne diagnostikovala Korona.

Som veľký fanúšik Pavla Čekana, veľmi mu prajem ocenenie, ktoré dostal.
Ailin
Ailin » simetra | 9.7.2021 08:01
Na toto ti poviem jediné: 1 minúta 10 sekúnd vypočuj si čo hovorí, chcel - chce liečiť "správne" rakovinu ( v rámci svojich možností k tomu chcel prispieť, nebol samozrejme v nemocnici a nenapájal nikomu infúzie, ak si niekto predstavuje len takéto liečenie). Covid nechcel liečiť nikdy , vyrobil a predával testy... to je všetko. A potom blúznil len o dočasne schválených vakcínach a o tom ako nevakcinovaných treba vyviezť do Afriky. Hlavne pre deti a dospievajúcich je to samozrejme výborná vec, keď nevieme čo to s nimi urobí za rok, dva, päť, desať alebo aj dvadsať rokov...
simetra
simetra » Ailin | 9.7.2021 13:56
Čekan hovorí o tom, že správne diagnostikovanie dáva správny smer správnej liečbe. Čo na tom nie je logické či je nepochopiteľné? Ale Čekan nie je lekár, neprekrúcajte, prosím, jeho slová do svojej reality.

A to, ako niektorí jedinci nepochopili Čekanov humor, tak k tomu už mi príde až nevhodné sa vyjadrovať, lebo hovoriť niekomu, že je nechápavý, je nedôstojné.
nikav
Ailin
Ailin » nikav | 10.7.2021 22:24
Myslím, že žiaden film nezmení môj pocit z neho. Ale rešpektujem, že je to úspešný slovenský vedec a samozrejme by som dopriala aj ostatným vedcom, aby im bolo umožnené pracovať a aby bola veda podporovaná. Nikomu neberiem jeho ružové okuliare, ale vždy, keď som nepočúvala svoju intuíciu, tak som zistila, že ju počúvať, mám. Takže jeho fanúšik určite nie som a ani s najväčšou pravdepodobnosťou nebudem.
nikav
emanuel
emanuel » Ailin | 11.7.2021 16:14
:)-FLOWER--THUMBSUP-
simetra
simetra » Ailin | 30.7.2021 21:03
Príspevok P. Čekana na fb:

"Dobry den vsetkym, precital som si vsetky Vase prispevky. Aj tie, ktore mi praju "cakan do hlavy", aj tie, ktore ma posielaju spat do USA, aj tie, ktore mi praju sibenicu a smrt. Aj tie, ktore ma castuju vulgarizmami, vymyslaju o mne neskutocne konspiracie, davaju mi priam “magicke” schopnosti, prirovnavaju ma k masovym vrahom, bez akychkolvek dokazov ma spajaju s farma firmami, atd.
Mohol by som sa urazit, mozno aj nahnevat, niekde by si to ziadalo aj oznamenie na policiu, ale v tejto tazkej dobe to nema zmysel. Chapem, ze mnohym Vam pandemia takmer znicila zivot, pripravila o uspory, vyplatu a o mentalne zdravie. Mnohi ste uz frustrovani, unaveni, nahnevani, nikomu nedoverujete, a niektori ste uz uplne poblazneni z tych konspiracii, dezinformacii, hoaxov a klamstiev o vakcinach, pandemii, PCR testoch a aj o mne.
Co sa ale takmer vzdy toci vo Vasich nenavistnych prispevkoch je to nestastne video z decembra minuleho roka. K tomu som sa uz velakrat vyjadril, ale skusim teda znova, mozno to niektorych z Vas navedie na cesticku hladania skutocnej pravdy: https://www.facebook.com/photo?fbid=10221677182786201&set=a.10202015158247876
Pozrite si cele video, nie zostrihane, nie zneuzite, nie prepisane. Ta cela pasaz bola myslena ironicky. Bola to reakcia na jedneho provokatera a vobec to nebolo myslene pre verejnost, inymi slovami vsetkych Vas. Nebudem uz donekonecna vysvetlovat, ako to bolo myslene, lebo sa uz pri tomto videu tocime v kruhu. Niekolko krat som sa za to video ospravedlnil tym, ktori nepochopili sarkazmus a ich to urazilo. Budem to stale pisat a opakovat dookola: je mi to luto, nebolo to adresovane verejnosti, bol to cisty sarkazmus, atd. Na druhej strane je potesitelne, ze stale tocite len toto zneuzite, zostrihane a nestastne video a preto je na to lahke reagovat (hoc sa musim stale opakovat).
Tento clanok je o nasich LAMP testoch. Su pre tych, ktory sa nemozu alebo z padnych dovodov nechcu ockovat a potrebuju test s rychlym vysledkom. Ide o test s kloktacim odberom, pretoze sme mysleli na to, ze palicky do nosa Vam uz robia zle. Je to aj pre Vas, ktori ma nenavidite, neznasate, neznesiete ani pohlad na mna. Dufam, ze Vam tieto testy padnu na uzitok.
Co sa tyka ockovania, podporujem ho a je to najefektivnejsia cesta ako ukoncit tuto uz agonicku pandemiu. Cim viac z Vas sa date zaockovat, tym menej bude treba nasich testov. A ja sa tomu budem tesit Nikdy mi neslo o biznis (ved sme kopec testov darovali), ak by slo, tak som teraz antiwaxer. Len si uz prajem, aby sme zacali co najskor zit normalny zivot. Ak ma za to nenavidite, s tym dokazem zit. Ak mi neviete prist na meno, je to ok. Len sa, prosim pekne, zacnite spravat ako slusni, dobri a zodpovedni ludia. Mne to v tom videu uslo, vsetci na to tak velmi poukazujete, tak skuste byt lepsi ako ja. Skuste"
neznámy
neznámy » simetra | 2.8.2021 00:17
Úžasný človek, ktorý kráča po svetlej ceste. Normálne je hlboko sa skloniť a cítiť vďačnosť. Takéto nízke útoky, plné zloby, svedčia o nízkej úrovni ich autorov.

Vynikajúci rozhovor s P.Čekanom.

https://www.youtube.com/watch?v=8a4eLjeZuHE
simetra
simetra | 2.8.2021 16:34
Tiež ho vidím ako človeka s veľkým srdcom. Ale vieš ako to je....za dobrotu, na žobrotu.
Skvelý človek, ktorý má aj skvelý humor :) Krásne spieva navyše, aj hrá.

A samozrejme Baran, vôbec sa už nečudujem, že mi je taký sympatický :)


Som práve zistila, že si ho dovolil zobrať do...papuľky....Bukovský, ktorý by mal skôr zaliezť kvôli jeho totálnemu nezmyslu ohľadom očkovania tehotných žien. Ale kdeže, on radšej bude kydať na iných... A navyše, manipulatívne použije zostrihané video, ******** pííííp...

https://youtu.be/7r3sJrfxf0g?t=955
nikav
nikav » simetra | 2.8.2021 23:05
Aký máš pekný profilový obrázok.;)
simetra
simetra » nikav | 3.8.2021 07:56
Ďakujem :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...