mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Voľný pokec - 

POZOR,POZOR!

neznámy
neznámy | 25.6.2014 16:38
boh a laska su nase zakladne sebaklami. isto existuje nieco ako boh aj nieco ako laska ale my ludia sme uplne mimo. mozno zopar jednotlivcov nie je v niecom viacmenej, no i ti maju rovnaku podstatu takze vlastne vsetci sme rovnaki.

ono mozno niekomu to znie nepripustne ci strasne ale potom moj problem je problemom ludstva a to je take pekneeee potom kua ze az :)
neznámy
neznámy | 25.6.2014 17:31
No to urcite! Boze, ze 50 rokov... Daj polku prec...
Tak nazor som si vytvorila na urcite veci (kazdy mame ten svoj nazor) a na to nepotrebujem 50 rokov a vela odziteho... Svoje okolie vnimam...

Ako som myslela ten svoj vyrok? No predsa, ked si nikoho nepripustis k telu a zachovas si absolutnu slobodu, tak ta nemoze nikto ani zranit...
neznámy
neznámy | 25.6.2014 17:52
Doteraz mi vychadza ze miera spokojnosti vztahov s inymi ludmi je priamoumerna miere sebalásky :D Pokial som spokojna vo vztahu s niekym, tolko si dovolím mat sa rada. Ak prijimam "nasilu" nieco aj ked sa citim z toho neprijemne -rozumných dovodov XYZfň- nemám sa v tom bode práve dosť rada.
Ci je riesenie zavrhnút vztahy a rozhodnúť sa v zivote pre izoláciu, na to nech si každý odpovie za seba. Ak je to prianie duse a plynie z toho pocit rastu nekonecnej šírky, expanzie, svetly pocit, euforicka radost, elán, nadsenie, inspirácia, pocit ze ozubené kolieska do seba zapadli a som "na tom správnom mieste " vo vesmíre vzhladom k celku, celý vesmir je "správny" a krásny taký aký je . Wooow. Tak to je to pravé- byt sám. Ak je take rozhodnutie z núdze cnost, no tak nič moc v tom prípade, aj ked je to lepsie ako plynuce pocity zo škrípajúcich "vztahov". Kazdý vztah je aj tak vztah sám k sebe. Nie je to o iných.
neznámy
neznámy | 25.6.2014 17:57
No asi tak :) Postoj typu: mam ta rada . A toto som ja . Bodka.
neznámy
neznámy | 25.6.2014 17:58
To mi pripomína príslovie: Kto sa bojí, nech nejde do lesa.
Dopredu očakávať, že les je nebezpečné miesto, kde hrozí zranenie.
To isté je nevstupovať do nijakého vzťahu z toho istého strachu.
Nemať partnera, nemať deti...všetko potenciálne možnosti citového zranenia.
Ups, nemať rodičov, tomu sa asi vyhnúť nedá.
Najväčšiu citovú ujmu v mojom živote som "utrpela" od otca.
A posunulo ma to dosť dopredu. minimálne v tom ako reagujem na iných ľudí.
Sloboda je fajn. Ale tá nie je závislá od vzťahov.
Teda tak ako ju vnímam ja. :)
neznámy
neznámy | 25.6.2014 18:27
Vela z nas utrpelo nejaku citovu ujmu... Niekoho to posunie, niekoho zabrzdi, niekto sa zruti, niekoho sa to ani nedotkne... (Vsak vsetko co sa deje ma svoj vyznam...)
Kazdy z nas ma slobodnu volu a podla toho sa moze rozhodovat... Takze nie som si moc ista, ze ci prirovnanie ku nejakemu strachu bolo to spravne...
Ak by som mavala strach, (laska, deti, city...) alebo veci podobne, tak by som urcite nemohla robit to, co robim... Problem je asi v tom, ze neviem moc milovat inych ludi... V tom sa mam este hooodne co ucit...
neznámy
neznámy | 25.6.2014 20:08
možná že umíš tak jako i ostatní ale rozdíl může být v tom že jsi více citlivá. takže věci a situace na tebe můžou působit někdy stresujícím způsobem.
Pokud jsi panna s asc v kozorožci,a to je vát na druho tedy vzduch což je velmi náročné tak klobouk dolů před tebou. Dobře válčíš to je sympatické a pŕátelské že o tom mluvíš. Prostě toho větru je moc. Já zase mám mnoho ohně a taky mi to dělá potíže nenasrat se. Dá se jenom jít proti tomu a ničit toho nepřítele uvnitř co ubírá kyslík. Ponořit se více do srdce a pracovat dost s tělem takže pohyb a aktivita tělesná. Taky se musím pořád hýbat jinak bych zatuhnul.
přeju pěkný večer.
neznámy
neznámy | 25.6.2014 20:33
Vdaka za radu. Aj ja ti prajem pekny zvysok vecera.
neznámy
neznámy | 25.6.2014 23:40
POZOR,POZOR...:D

Hlásím,že manžel patří do širokého spektra všech možných prapodivných,podivných,i těch,kteří předstírají,že prapodivní nejsou:D...bytostí,které miluji...,takže ano,jsem si jistá,že miluji.
Jestli miluje on,to není má věc a nějak si to jistě v sobě pořeší...;)

A jinak jsme spolu taky proto,že jsme zvyklí se zašít v garáži před dětmi a dělat,že neexistujeme,tedy jsme na sebe zvyklí -COFFEE-a to,že zaznělo slovo děti,ano jistě i kvůli dětem,vždyť vzešly z toho,že se milujeme....-LOL-
PS:Tedy vzešly z toho,že miluji a že nevím,jak to má on....-LOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...