mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Voľný pokec - 

KTORÝ DEŇ STE SA NARODILI A ČO TO PRE VÁS ZNAMENÁ ?

neznámy
neznámy | 14.9.2013 16:43
NEDEĽA

Aj deti narodené v tento deň žiaria ako Slnko. Tak ako je Slnko vodcom planét, aj nedeľné deti majú vodcovské tendencie.Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: kreatívnosť, vznešenosť, hrubosť, hrdosť, sebectvo a arogancia.

Vašou planétou je Slnko (láska k životu) = prameň životnej sily, aktivita, ušľachtilosť a nesebeckosť. Smerujete k bohatstvu a vysokému postaveniu. Máte radi určitý štandard. Šťastie Vám praje, máte silný pocit spravodlivosti. Nemáte radi klamstvo a podvod, jednáte na rovinu.

V túžbe po úspechu sa môžu objaviť aj tieto nedostatky: neústupnosť, tvrdohlavosť, bezohľadnosť. Viera vo vlastnú neomylnosť Vás vedie až k domýšľavosti a to potom ku konfliktu s okolím, ale Vám priatelia neublížia. Nie je však dobré nadobúdať moc cez mŕtvoly, preto kroťte svoj hnev a pýchu!
neznámy
neznámy | 14.9.2013 17:10
Narodila jsem se v neděli, myslím,že to u mne docela sedí, mám ráda život a s tím vše spojené...........Necítím se jako typický vůdce,ale pokud je třeba tak umím velet a organizovat;)Nevím ale myslím si,že sobec nejsem ani arogantní většinou se vždy dokážu domluvit,ale jadnám na rovinu,většinou co na srdci to na jazyku-LOL-.Jo mám silný pocit spravedlnosti-nesnáším lži,přetvářku a klam.K vysokému postavení a bohatství nesměřuji.Musím přiznat,že jsem někdy tvrdohlavá,vím o tom a pracuji na sobě-PUH-
neznámy
neznámy | 14.9.2013 17:30
Úterý
Narodila jsem se v úterý a úterý se mi narodily i obě dcery. Nějaký vliv Marsu tam asi bude. -YES-
neznámy
neznámy | 14.9.2013 18:08
Ahoj, ja se narodila o znich...to asi rika, ze rada sklizim a v patek...to asi ze rada parim? Ne, ted vazne, netusim, co znamena byt narozen v patek, jestli to vis, podel se, prosim. Diky:-)
neznámy
neznámy | 14.9.2013 18:23
PONDELOK

V tomto dni narodenia vládne Mesiac (láska k citu) = ten Vás obdarúva veľkou citlivosťou, intuíciou, bohatou predstavivosťou. Silne prežívate všetky emócie, dokážete sa vcítiť do druhých. Vašimi prednosťami by mali byť kľud a pokoj. Vašu tvorivosť je dobré využiť aj v praktickom živote.

Niekedy ste a náladoví, apatickí, precitliveli a nesamostatní. Netreba sa poddávať strachu a depresiám!


UTOROK

Vašou planétou je Mars (láska k činu) = odvaha a rozhodnosť, dostatok sebadôvery. Potrebujete priestor a slobodu, ste inteligentní, máte radi jasné situácie a vyhýbate sa zatajovaniu.

Túžba dôjsť k cieľu a porazenie odporcov za každú cenu Vás môže doviesť k rozčarovaniu až agresivite. Ďalšími nedostatkami je aj netrpezlivosť!


STREDA

Na Vás pôsobí Merkúr (symbol múdrosti) láska k slovám = ľahko dokážete spojiť city s rozumom. Vašou vlastnosťou je komunikatívnosť, rýchle myslenie.

Ste vždy tam kde sa niečo deje, máte dar urovnávať spory. Robíte kompromisy. Negatívny vplyv Vašej planéty sa môže prejavovať ješitnosťou, nervozitou a povrchnosťou. Treba si dať pozor na zlú spoločnosť a pochybné obchody!


ŠTVRTOK

Ste pod vplyvom Jupitera (láska k vesmíru) = ten Vám poskytuje úspech, vnútornú harmóniu, múdrosť a veľkorysosť. Charakterizuje by Vás malá otvorenosť, túžba po dobrodružstve, praktické aj abstraktné myslenie. Jupiter Vás tiež obdaril aj energiou a odvahou.

Pozor ale na hnev a nevypočítateľnosť, niekedy až pôžitkárstvo!


PIATOK

Vašim vládcom je Venuša (láska k harmónii) = milujete krásu a romantiku, v spoločnosti sa cítite ako ryba vo vode. Ste diplomatickí, ohľaduplní a úprimní voči ostatným. Dôležité sú pre Vás city. Jednoznačne by ste mali smerovať k úspechu.

Negatívny vplyv Venuše môže vyvolávať určitú bojovnosť voči všetkému, čo nie je v súlade s Vašim pocitom spravodlivosti. Niekedy aj žiarlivosť, závisť a monotónnosť!


SOBOTA

Vašou planétou je Saturn (láska k povinnostiam) = ktorý Vás obdarúva realizmom v myšlienkach a činoch. Medzi Vaše prednosti by mala patriť: zodpovednosť, rozvážnosť, pracovitosť, sebadisciplína a sebaovládanie. Ľahko si získavate dôveru k ostatným a máte aj organizačné schopnosti.

Saturn, ale prináša do života aj zmeny, prekážky a obmedzenia. Môžete mať sklony k pesimizmu a prehnaným ambíciám. Vaša konzervatívnosť Vám však môže brániť prijímať názory druhých, a tak môžete mať niekedy problémy s okolím. Pozor na prepracovanosť!




NEDEĽA

Vašou planétou je Slnko (láska k životu) = prameň životnej sily, aktivita, ušľachtilosť a nesebeckosť. Smerujete k bohatstvu a vysokému postaveniu. Máte radi určitý štandard. Šťastie Vám praje, máte silný pocit spravodlivosti. Nemáte radi klamstvo a podvod, jednáte na rovinu.

V túžbe po úspechu sa môžu objaviť aj tieto nedostatky: neústupnosť, tvrdohlavosť, bezohľadnosť. Viera vo vlastnú neomylnosť Vás vedie až k domýšľavosti a to potom ku konfliktu s okolím, ale Vám priatelia neublížia. Nie je však dobré nadobúdať moc cez mŕtvoly, preto kroťte svoj hnev a pýchu!
neznámy
neznámy | 14.9.2013 19:18
narodila som sa v nedeľu, ale nie veľmi to na mňa sedí
Ona
Ona | 14.9.2013 20:35
No - ja som sa narodila v utorok - a myslim si ze ta charakteristika ktoru si uviedla na mna dost sedi.
:)
neznámy
neznámy | 15.9.2013 07:27
Streda a pasuje to...komunikácia je pre mňa dôležitá a využívam ju aj v mojom povolaní
neznámy
neznámy | 15.9.2013 08:55
Čtvrtek a částečně sedí popis každého dne...
neznámy
neznámy | 15.9.2013 11:16
sobota a stotoznit by som sa vedela s akymkolvek dnom, inak si o tom myslim: blbooooost
kaaj
kaaj | 20.9.2013 10:30
Narodila jsem se v neděli, při úplňku a zatím jsem nevypozorovala, že by se mě to avizované nedělní štěstí nějak dotýkalo ...
neznámy
neznámy | 20.9.2013 16:46
Jsem narozená v neděli a můj syn také- na Velikonoční ještě k tomu. Že by mi štěstí přálo...tak kdysi v mládí kapánek, ale pak se to rázem změnilo a už to šlo jen k horšímu.
lak
lak | 20.9.2013 17:21
pondelok a sedi to :)
neznámy
neznámy » lak | 29.9.2013 16:15
Tiež som Pondelok a dosť sa v ňom vidím. :)
A priateľ, ktorého tieto veci vôbec neberú, sa narodil zase v Piatok a musel uznať, že to je celý on, i keď nechápe, ako je to možné. -LOL-
neznámy
neznámy » kaaj | 29.9.2013 19:40
Aj sa som sa narodila v nedelu pri splne a ja si myslim ze som ,,dieta stasteny,, Jasne ze aj mne sa v zivote deju niekedy aj zle veci ale stastie mi praje a vzdy z toho vykluckujem von a zasa je dobre :D Na mna ten popis celkom sedi -FLOWER-
Putes
Putes | 30.9.2013 08:09
Jak zjistím, který den jsem se narodila? Už jsem sice někde četla, jak se to dá zjistit, ale všechno jsem zapomněla-FLOWER-
neznámy
neznámy » Putes | 30.9.2013 10:02
Zjistit to jde třeba tady. -FLOWER-
http://www.okhelp.cz/presny-cas/stolety-kalendar.php
Putes
Putes | 30.9.2013 17:12
Díky,tak jsem si vyjela děti i všechny vnuky a zjistila jsem,že nemáme žádné nedělňátko-FLOWER-
neznámy
neznámy | 2.10.2013 15:15
viete kde je mozne najst datum narodenia podla Luny, prosim?
neznámy
neznámy | 2.10.2013 16:21
Nedeľa je môj deň narodenia a celkom sa to na mňa hodí. Šťastie som si vyčerpala v mladšom veku, ale neznášam nespravodlivosť, klamstvo a podvod, moc cez mrtvoli nenadobúdam, nemám moc nad ľuďmi a svoj hnev a pýchu som sa už za tie roky naučila ukočírovať v rozumných medziach.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...