mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Voľný pokec - 

Kočkomilové a jejich mačky - pro a proti

neznámy
neznámy | 29.4.2016 21:53
taky serou chčijou jak se jim zachce jednou mi naščala do postele myslel jsem že ji asi zabiju. měla to ze stresu ohrozil ji venku nějaký zlý kocour. -WINKIE-
chudáčik.-LOL-
neznámy
neznámy | 29.4.2016 22:28
tak ja neviem, nasla som to :)
neznámy
neznámy » adelaida | 29.4.2016 22:30
:) presne ako moj MCO
ked som v kupelni to uz je nas ritual, ze sedi na pracke a pozoruje ma...
a ked si utieram uterakom tvar tak zacne rozpravat a davat mi predne labky na ten uterak, ako keby nechcel aby som bola "bez tvare"
a bezne ked idem okolo neho capne mi labou po zadku, minule mi taku volnu domacu suknu stiahol :)
neznámy
neznámy | 29.4.2016 22:37
no aha:

V súvislosti s rusovláskami nastala v histórii najvýraznejšia zmena. Kedysi to bola priam kliatba, ak sa niekomu narodilo dieťa s červenými vlasmi, nedajbože ešte pehavé. V stredoveku boli ryšane upaľované, pretože ľudia verili, že majú do činenia s čarodejnicami. Farba ich vlasov pripomína peklo. Uhádli by ste, ktoré z biblických postáv bývajú často zobrazované ako ryšavé hlavy? Predsa Judáš a Mária Magdaléna.
Dodnes dokonca existuje istá konšpiračná teória, podľa ktorej sú „ryšavci“ mimozemskými hybridmi ľudských bytostí. Prečo by inak mali hneď niekoľkí európski králi a kráľovné ryšavé vlasy aj napriek tomu, že sú nesmierne zriedkavé? Spisovateľ Mark Twain o ryšavých ľuďoch uznanlivo vyhlásil: „Červenovlasí sú z mačky a zvyšok ľudstva je z opice.“ Dnes sa rusovlásky považujú za nekonvenčné dámy a neskrotné dračice. Veď sa aj pošepkáva, že kto nemal ryšavú, neokúsil, čo je láska.
neznámy
neznámy | 29.4.2016 22:54
jj, já to všechno znám....a jsem na své vlasy pyšná.....neměnila bych...-PUH-;)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...