mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

IBOGAIN - alebo ako zmeniť život...

neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:09
nie je uz dost o impulzivite, preco nie o spontannosti?:))
lebo uz mam gulas z toho kto je ten dobry a kto ten zly:)

dajme daco od loreny
smutok je lepsi.
smutok je prijatim
a toto prijatie vedie k mieru
a cez mier mozeme najst stastie.

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=OEBYOS0wKJo&feature=endscreen%3Cimg+src%3D
neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:14
Az teraz poriadne citam tvoje prispevky co to tu s tou impulzivitou otvorili -SHAME- a kedze to tak nejak v poslednom case a strese v sebe riesim, narozdiel od usudkov o jednoznacne negativnej impulzivite, na mna posobi tento pohlad onjektivnejsie....
Tot tu nedavno davala Sajrer odkaz na akusi prednasku a ta teta tam ma potesila pozitivnym pohladom ma cholerikov :d
Ono to tak nejak spolu suvisi, pretoze tak nejak mimochodom vznika predstava dokonaleho duchovne vyspeleho cloveka, ktory isto nie je cholerik ci impulzivny, no ak zaroven clivek ma byt sam sebou a tieto osobnostne crty ma je to podla mna prave o ich prijati a nie odstranovani, pre toto mam rada astrologiu, v kolecku je prosto cierne na bielom ss cim konkretny clovek pracuje a je tu priestor k pochopeniu aj inych, kazdy sme individualny a prototyp ako ma vyzerat clovek vyspely prosto nie je. Astrojazykom sa mi paci preto " zit v sulade s horoskopom" vystizne, hoc je mi zahadou ako asi vyzera "spracovany aspekt" :D
No tak kazdopadne som ti stela podakovat za tvoje prispevky-COFFEE--COFFEE-
neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:37
:) dakujem ako pisem vyssie az teraz som janeckine prispevky citala a ta reakcia je aj pre teba vlastne :)

Len tu mam furt tak stresovo ze nestiham reagovat do diskusie poriadne, snad sa tie moje narychlo prispevky daju citat a chapat aspon trochu :)
neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:48
tak reagujes autenticky, tak ako ti hub.. (ustna dutina s prislusnym svalovym a koznym aparatom) narastla...
tak, moze sa stat, ze sme sami sebou natolko sklamani, a nevieme si odpustit, ze uz si neverime, a nasa minulost zije v nasej pritomnosti a buducnosti. Aj ti vybusnejsi maju pravo na zivot, a niekedy to maju tazke, neznamena to vsak, ze treba uplne priskrtit privod ich energie, a ze by sa mali odrazu premenit na flegmaticke makkyse.
Mozno sa ta rovnovaha da najst vo vybalansovani aktivnom. A spracovanie je narocne, to je pravda. Pretoze to neznamena potlacenie, ale ani uplny priestor bez kontroly. Prijemne zakutie s kafe, napodobne-COFFEE-
neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:51
kladne aj zaporne impluzy su v pozadi vacsinou stale a je tazke rozlisit ktory je ktory, ...a niekedy je dobre sa iba obycajne smrtelnicky nahnevat, bez rozmyslu ci je to kladne alebo zaporne, a nestratit sa v tom bezhlavo.

No neviem, s definiciou napriklad stastia mam stale problemy, priblizim sa aspon k tomu, ze by sme sa nebali bat zit zivot a ani by sme sa nemali bat ho mat pod kontrolou, pricom oba su rovnako dolezite, ak jedno prevazi, rovnovaha sa narusi:)
neznámy
neznámy | 15.9.2015 17:56
co som citila? citila som, ze odsudzuje nieco.
Len neskor som sa dozvedela, ze ma na to osobny dovod.
neznamena to vsak, ze neexistuje ina cesta ako tuto crtu
v sebe spracovat:)

Inac si cudny lev, co poznam levov, tak ti tu ohnivu impulzivitu urcite maju, ibaze by bola skryta kdesi hlboko:)
neznámy
neznámy | 15.9.2015 18:14
Nesmieme zabudat na to, ze na svete nie sme sami, ale su okolo nas aj ini ludia so svojimi radostami a starostami. Impluzivne povahy nemozu ocakavat, ze ich ostatni budu takych akceptovat, lebo jednoducho taki su. Samozrejme, ze kazdy ma pravo na svoju individualitu a nemoze byt niekym uplne inym, nez je. Ked sa bavime o impluzivite v tom negativnom extreme, tak je to pre dotycneho aj pre jeho okolie neznesitelne a treba s tym nieco robit. Bud sa sklidnit a pracovat na sebe, alebo sa vybit sportom, alebo pri nejakej inej cinnosti. Je to na dlhu trat. A ano, je to hlavne o tej rovnovahe -FLOWER-
neznámy
neznámy | 15.9.2015 18:14
Ale tak jasné, že tam je....viac v mojom kolečku -PUH-
neznámy
neznámy | 15.9.2015 18:46
No v tom to prave je, ze je to vseobecne povazovane za negativne, neakceptovatelne a to je aj dovod preco sa ludom tazko s tymto pracuje, lebo uz od malicka potlacame v detoch kazdu impulzivnu pravu autenticku reakciu. A tak sa uz v par mesiacoch svojho zivota ludia dozvedaju ze su zli a nuteny potlacat udajne neziaduce prejavy. Malokto z nas mal sancu prijat a spracovat. Moj syn ma vela mne podobnych vlastnosti co je v jeho kolecku aj vidno a momentalne stretavam hlavne male deti s rodicmi na ihriskach. Tak vidim v priamom prenose ako funguje ( nefunguje ) automaticke potlacanie a ako prijmanie, hoc sualwna vybusna matka som, moj syn sa ma malokedy boji, prave naopak trpezlivo pocka ci ma pride objat s laskavym pohladom :) no to iste dostava on. Nikdy nepocul ze je zly, neposlusny, ze nejaky jeho prejav je nevhodny ( ak, tak mu pravdivo vravim ze to mna momentalne otravuje a nie je to o nom).
Takze ano tazko ocakavat prijatie od okolia, lebo su tu predsudky, o to je narocnejsie dopracovat sa k sebaprijatiu
neznámy
neznámy | 15.9.2015 19:03
Vela zalezi na tom, ako velmi ti to otravuje zivot, alebo dostavas spatnu vazbu od svojho okolia, ze by sa s tebou nedalo vydrzat. Ak pre teba neplati ani jedno, ani druhe, tak je to o.k. Celu dobu sme sa bavili o extremoch.
Ja som mala velku motivaciu pre zmenu.
A s tym s tebou suhlasim, ze uz v malych detoch zabijame ich identitu, ktoru potom hladaju pol zivota :)
neznámy
neznámy | 15.9.2015 19:31
Najhoršie na tom je asi to, že taký človek, ktorý už od detstva je takto neprijatý rodičmi, ako jedinečná osobnosť...neskôr v živote nedokáže ani prijať, že by ho niekto mohol mať naozaj rád. Neverí nielen sebe, ale ani nikomu inému.
neznámy
neznámy | 15.9.2015 19:43
Prispevok nebol adresovany mne, ale nieco ma napadlo :)
Najvacsi chaos ma dieta asi vtedy, ked je milovane a nenavidene zaroven ( extremne vyjadrene ). Milovane len vtedy, ked je poslusne. Zacne lasku vnimat ako podmienecnu vec, ktoru si musi zasluzit a nevie prijat vsetky svoje vlastnosti-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 15.9.2015 19:57
O to vies ze ma to riadne obtazuje, pisala si ty i modra velmi vystizne :) .mat pod kontrolou vlastne emocie je zaklad k fungovaniu predsa... len si tak s vami premyslam, neoponujem
neznámy
neznámy | 15.9.2015 20:07
Flegmatici nikdy nebudeme, to je jasne :) Zalezi, ako mas aspektovanu Lunu. Ta moja ma celkovo 5 aspektov, jeden kvader od Pluta ( sirsi orbis ), opoziciu od dvojiciek Mars a Saturn ( tiez sirsi orbis ) a celkovo 3 trigony - k Slnku, Venusi a Jupiteru. U mna je to ako na hojdacke a suvisi to prave s emocnou nestabilitou.
neznámy
neznámy | 15.9.2015 20:16
Vtipne je ze som bola povazovana dlhe roky za flegmatika :d v potlacani som sa asi dopracovala k dokonalosti. O to silnejsie to mozno zacalo po rokoch vybublavat. Ja, hoc mam mars v levovi je takmer neaspektovany, lunu mam v sirsej konj. s Jupiterom v kvadrate na uzly, plutom je cahnuta umiestnenim v osmom dome. A co je to ten lunarny ony co si spominala?
neznámy
neznámy | 15.9.2015 20:32
Lunarny ony :-) - o tom som citala len nedavno, je to horoskop tvojej luny a je to okamih, ked slnko doputuje v radixe na miesto, kde mas lunu, t.j. do tvojho 8. domu ako pises, ze ju mas. Na astro.com sa to da nahodit. Ja som vzdy citila v tej mojej lune nieco plutonske, ale v mojom horoskope okrem toho, ze je smahnuta Plutom ( orbis 9 stupnov ) som nic nenasla. A v tomto lunarnom personari mam kvadrat pluta na slnko. V radixe sa posudzuje vsetko vzhladom k slnku, je to vlastne aj personar slnka. A vsetky planety su v nejakych aspektoch k nemu. A v lunarnom personari sa posudzuje vsetko vzhladom k lune - a to je slnko v tomto personari. Asi tazke na vysvetlenie, hm? Ma to byt podosobnost luny, ktora blizsie vysvetluje lunu.
neznámy
neznámy | 15.9.2015 20:47
Zaujimave. Skusim to pozriet.
neznámy
neznámy | 18.9.2015 00:10
no a ten pavúk ,,,aj tak je to celkom pozerateľné-;)
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...