mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Voľný pokec - 

Dr. Igor Bukovský

lak
lak | 5.12.2020 00:24
Vyhýbaj sa adresovaniu mojej osobe
lak
lak » simetra | 5.12.2020 00:25
Pekná slovná hračka
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 01:45
Prepáč, ale budem písať komu chcem a je mi jedno čo si o tom myslíš. Si v diskusii, odpovede musíš zniesť, dupľom keď nepatrili celkom tebe.
Ailin
Ailin » simetra | 5.12.2020 08:32
Nuž títo vedci, ak si žijú vo svojej bubline plnej strachu .... Ja mám k tomu len toto:
Úryvok z článku zdroj pod úryvkom:
20:26 SLOVENSKO - Pilotné testovanie zachytilo protilátky po prekonaní COVID-19 u 45 percent ľudí z marginalizovaných skupín. Povedala to členka pandemickej komisie Alena Koščálová, ktorá je primárkou oddelenia pre dospelých v Univerzitnej nemocnici v Bratislave.

Pilotné testovanie na prítomnosť protilátok v prípade marginalizovaných skupín bolo vykonané v troch rôznych skupinách na celkovom počte 671 ľudí.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22547963/koronavirus-na-slovensku-spravy-mapa-opatrenia-4-12-2020.html
Takže 45% ľudí prekonalo coronavírus vo vybraných marginalizovaných skupinách bez toho aby o tom vôbec vedeli, bez toho aby tam všetci pozomierali. A tu nám niekto ide písať, že ľudia bagatelizujú koronavírus. Dala si si niekedy vôbec otázku prečo ho bagatelizujú? Lebo jednoducho nikomu nič nie je. Áno je tu 1800 ľudí v nemocniciach, s viacerými diagnózami, veľkou obezitou alebo vo veľmi starom veku, ale to je z 5,5 milióna obyvateľov štátu v tomto období bežné.
Pozrime sa napríklad na situáciu na Slovensku: Toto hovorí minister Krajči: https://slovensko.hnonline.sk/2259909-situacia-na-slovensku-sa-zhorsuje-krajci-predstavi-novy-semafor
a toto je realita: pozri si hlavne tú modrú krivku počet aktívnych prípadov, pozri si ako sa to znížilo: https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/ , ale on si bude kvákať ako sa to zhoršuje. To je jednoducho mediálna masáž mozgov. Ľudia si niečo prečítajú nepreveria si to a potom sú ovládateľní. Ja tu nikdy nedávam linky na názory nejakých "vedcov" nakoľko možno vo svojom odbore sú výborní, ale oni aj tak budú hovoriť len to, čo sa médiám hodí. Ak nie sú v súlade s médiami, tak jednoducho nedostanú priestor, alebo sú zosmiešnení. Možno je tu ten koronavírus na to aby sme precitli, najprv sme si mysleli, že to čo nám predostierajú médiá, je pravda, tak tu bola vlna solidárnosti a všetci na jar zostali doma. Ale potom zistili tí ľudia, že krachujú. Začali sme si viac vážiť pobyt vonku, nakoľko na jar ak rodina bola na prechádzke automaticky tých ľudí poohovárali. Pritom pre ľudí, ktorí dbajú na svoje zdravie je pobyt vonku absolútne nevyhnutný. Teraz by sme mali pochopiť, že médiá niekomu patria a budú si písať len to, za čo ich platia ich majitelia. Ak niekto chce zarobiť na Covide, tak bude bojovať za to aby tu ten strach z neho bol čo najdlhšie. A to sa im na Slovensku zatiaľ darí.
simetra
simetra » Ailin | 5.12.2020 10:09
Ailin, ja Tvoje názory rešpektujem, ako som už raz napísala. Ale nezdieľam.

Nevidím úplne všetkých ako skorumpovaných, zapredaných, falošných klamárov. To by ma tu šľahlo z toho hneď :) A určite nesúhlasím so všetkým, čo a ako sa tu deje.

Ale súhlasím, že pobyt vonku je telu aj duši prospešný :)
simetra
simetra » Ailin | 5.12.2020 11:19
Ale...

Ako je možné, že média, ktoré teda plnia niekoho záujmy, uverejnili takú informáciu?


V nemocniciach je dosť plno a vďaka testovaniu to nie je úplné neúnosné



https://i.postimg.cc/zDkpdMCX/covid1.jpg



Zdravotníkov ubúda



https://i.postimg.cc/ZncWm6TX/covid2.jpg



Tu môžeš vidieť, že tu je málo starších





https://i.postimg.cc/5yn83hFH/covid3.jpg


Média napísali, že 45% prekonalo, ale média si budú písať len to, čo sa im hodí! :)

A to, ako píšeš, že 1800 je v tomto období úplne bežné, to máš odkiaľ takú lož?
lak
lak | 5.12.2020 12:58
Už len poštou, komu je to určené, nech to ty troll nevidís :-) a aj nadalej maj v každej diskusii posledné slovo a otravuj ďalej a adresuj to tým, o ktorých vieš, že o teba a tvoje kydy nestoja :-)
lak
lak » simetra | 5.12.2020 13:10
-THUMBSUP-
Gitus
Gitus » Ailin | 5.12.2020 13:12
Vam dobre hrabe. V nasej nemocnici ochorelo 11 zamestnancov na jednom oddeleni. Zostali 4sestry. Tie budu pracovat 10 dni v kuse ale aj tak sme museli prepustit polovicu ludi, podotýkam onkologickych pacientov.
Kazdy doma nakazil svoju rodinu a 3/4 ludi sa maju velmi zle minimalne tych prvych 5 dni.
Tak vám nezelam aby ste v tejto dobe potrebovali nejakeho doktora lebo skoro každý doma leží s covidom.
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 14:06
Ja by som tiež nemusel stáť o tvoje bláboly a nezakazujem ti písať komukoľvek ty malá trolica :-D. Usmernenia si nechaj :-). Ak neunesieš reakciu tak sa nepchaj do diskusie :-).
neznámy
neznámy » simetra | 5.12.2020 14:10
Každý kto chce zavádzať musí uvádzať aj pravdu. Takže to veľa nedokazuje, teda ak to malo vôbec niečo dokázať. To neviem.

V každej chrípkovej sezóne ochorie aj personál a myslím si, že tieto čísla by si mohla uverejňovať aj po minulé roky, lebo lekár nie je Boh a vírusu sa tiež nevyhne.

Myslím si, že Ailin rozmýšľa a snaží sa zorientovať, čo sa mi veľmi páči, lebo je to osviežujúce v tejto dobe, keď väčšina len preberá a na rozbor nemá čas. Aj keby si ho mala spraviť už aj kvôli sebe.
lak
lak | 5.12.2020 14:18
Je slušnosť nepchat sa s nereagovať, keď viem, ze ma niekde nechcú. Ale už si predviedol že ty máš na všetko vlastný výklad, aj keď sa ti každý snažil vysvetliť co je to definícia slov :-) :-) Ja na teba nereagujem odkedy viem co si zač, čiže roky, a ty si stále nedáš pokoj, hnidopich :-) maš pravdu troll, moja chyba, že som podcenila tvoju časovú nevytazenost a možnosť reagovať na všetko a pchať sa do každého zadku :-) a keď si sám nestacis, povoláš kamošku zo zálohy, ktorá to tu sleduje na tajnasa :-) Viac sa tejto možnosti nevyziadanych kydov na moje komenty k téme nedočkás :-)
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 14:33
Je hlúposť pchať sa do diskusie a druhým zakazovať aby na teba reagovali :-). Iba dokazuješ, že si nepochopila podstatu rozhovoru a neunesieš druhý názor. Nie každý, ale nejakí konkrétni ľudia, a hádaj čo - nezakazoval som im písať aj keď som s nimi nesúhlasil ;-). Ak je prispievanie na zverák ukazovateľom časovej vyťaženosti, tak si na tom dosť dobre :-). Reakcia nie je pchanie do zadku, ale to myslím intuitívne chápeš, asi.
lak
lak | 5.12.2020 14:40
A hádaj prečo nezakazujes? Lebo ty na rozdiel od iných mas na konflikty a flejmy čas :-) čo je osočovanie iných a potom trepanie nezmyslov o tom, že ty máš vlastne definície slov? :-) pre mňa si len chorý klamár bez argumentov, ktory sa nestiti používať lži a zavádzanie len aby sa predviedol aký je múdry :-) preto mi prekáža že niečo takéto reaguje na môj príspevok a šíri tam ďalšie klamstvá :-) každopádne, dúfam, že si si túto svoju poslednú možnosť užil, ďalšia nebude :-)
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 14:46
Ach jaj. V prvej vete máš akúsi mongolštinu, oprav si to. Nič o mojom čase nevieš :-). Veta s definíciou slov sa ti nepodarila, máš tam zase mongolštinu, oprav si to, už si asi v nejakom afekte. Argumenty boli, to iba ty žiadne neprinášaš. Len akési videjká. Myslím si, že si opísala seba. Tak teda choď radšej tam, kde ti prikyvujú, keď chceš, ty odvážna bojovníčka so zavádzaním :-D.

A to že niekomu niečo nezakazujem neznamená že mám čas, ale že mám základnú dávku tolerancie a nezakazujem mu písať jeho názor. To by si sa mohla do budúcna naučiť, ezoterička.
lak
lak | 5.12.2020 14:51
Jaj pan nudím sa ma stihol opraviť, lebo nemá veľa času tu stále striehnut na každý koment :-) mne nesúhlasna reakcia nevadí, vadí mi zvrátený klamár bez skrupul ktorý sa vydáva za hladaca pravdy :-) je to dobre, nemusís to komentovať :-) videjko bolo pre tých, čo poznajú významy slov a nezeru zjem vlek :-) tí z hlavných správ nepochopia, troll :-) urcite nemáš čas keď tu komentujes všetko a každého a striehnes na každý preklep ako si predviedol aj pred chvíľou troll :-) stavím sa ze preto ani nespavas :-)
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 14:59
Pán sa nenudí, pán si to vie tak spraviť, že to zaňho robí technika a on popri tom pracuje, a keď niečo nové pribudne tak len zareaguje ;-). Tvrdenia, tvrdenia, agresia, hlúposti, ... daj nejaký argument konečne, lebo očividne tu chceš byť a nemáš v úmysle drahosť svojho cenného času využívať inak aj keď tvrdíš že áno :-) a máš čas refrešovať stránky sama. Alebo môžeš prinajmenšom začať s vysvetlením ako podľa tvojej logiky čitateľ hocijakého časopisu nemôže niečo pochopiť :-). Pokús sa :-). Rád si prečítam, konečne by si začala normálnu diskusiu ako sa patrí a nevyhýbala by si sa jej.
lak
lak | 5.12.2020 15:02
Klamstvá a zavádzania sa za prácu považujú len u teba :-) ostatní robia niečo produktívne :-) keď sa budem niekedy nudiť ako ty, tak ta docítam :-) Maj sa troll :-)
neznámy
neznámy » lak | 5.12.2020 15:07
Len dokazuješ, že nemáš pravdu a zvládneš len tvrdenia bez podloženia :-). Maj sa.
lak
lak | 5.12.2020 15:08
Nespin si už do ust, ved nemáš cas tu písať, klamár :-)
Stránka:
< 5 6 7 8 9 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...