mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Voľný pokec - 

DNešné ideály krásy by na seba v histórii veľa nezarobili.

neznámy
neznámy | 10.1.2015 16:07
To nie je podľa mňa extrém, nepoužívať nič zo šminiek. Sú aj ľudia, ktorí sú dosť výrazní, mám kamošku, ktorá vyzerá ako Indka so zamatovou pleťou. Nikdy sa nemaľovala a vždy vyzerala dobre. Exoticky.
A niekomu robia problém alergie...Ososbne som kedysi používala trochu make up, keď som šla na dlhšie cesty. Odporučila mi to kožná, že kožu treba kryť, lebo dnešný vzduch nie je taký čistý, ako v minulosti.
Zistila som ale, ako som vysadila make up na dlšhí čas, že sa mi úplne upravila pleť. Najprv iba po užití antihistaminík som mala lepšiu, potom po vysadení make up.

Súčasné, aj kvalitné šminky obsahujú parabény, niektorí ľudia sú precitlivelí na chemické látky a plať majú oveľa lepšiu bez prilepšovania. Tiež čas je krásny ukazovateľ toho, čo je extrém. Baba, ktorá si dlhodobo dáva len tak trochu make-up má skôr defekty na tvári, lebo tie parbény asi dosť vysušujú a upchávajú pleť, takže nemôže celý deň prirodzene dýchať. Tieto zložky tam musia byť, aby sa do make upu nedostali nevhodné baktérie. Pri každodennom používaní sa ničí pleť...stačí pozreiť na štyridsiatničku s vrstvou make upu.
Pri používaní špirály sa skracujú a lámu riasy. Osobne špirálu roky nepoužívam a vlastne ani v minulosť som ju často nepoužívala. Ale všimla som si rozdiel na starších ženách. Jedna, čo špirálu nepoužívala, iba výnimočne, má 45 a krásne husté riasy. Ďalšie, ktoré ju používali bežne, majú o 5 rokov menej a bez špirály vyzerajú ako keby nemali mihalnice.
Extrém nie je nepoužívať nič, ak sa človek naučí cítiť dobre vo svojej koži. Prirodzenosť netreba hneď zaraďovať k extremizmu alebo k týpkom zo Zaježovej. A v podstate aj to je určitý ideál krásy, jedným z mnohých. Napr. pehatá prirodzená ženská s bledým obočím a strapatými vlasmi...mne sa takýto typ napr. celkom páči.
neznámy
neznámy | 10.1.2015 17:13
Na plet je dobry aj kokok. olej- hydratuje a cisti všetky typy pleti- naniest na tvar-
pomasirovat cca 2 minuty- nechat este cca 10 minut a umyt.
neznámy
neznámy | 10.1.2015 22:02
Ty budes asi tiez kypry, nie? U zeny je ista kyprost prijatelnejsia. :)
neznámy
neznámy | 10.1.2015 22:08
Ja som taky prirodzeny :D Tak podla toho v ktorych miestach, ale vacsina chlapov ti aj tak povie, ze nie.
Kym to zvyraznuje postavu, je to ok
neznámy
lak
lak | 18.1.2015 16:10
des bes :D a neverila by si, jedna osoba z mojho fb friend listu tym zije.. ma hnede oci, kupila si modre sosovky a robi vsetko preto, aby takto vyzerala.. uz sme jej to vyhovarali, ze je to strasne.. ale proti gustu :D
neznámy
neznámy | 18.1.2015 16:27
No náhodou! Večne mám problém kúpiť si dámske nohavice, ktoré by mi sedeli - cez pás a zadok sú v mojej veľkosti všetky obrovské.
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 18.1.2015 17:24
No, ja som takých oblejších tvarov. Aj rici aj cici. Nemusím sa páčiť nikomu, stačí že sa páčim niekomu ;)

Maľujem sa len tak trošku: make-up (aj ked mam celkom v pohode tvár skôr len tak na zjednotenie pleti nie veľa), oči špirálu a trošku linky, a ústa v nude farbách taká prirodzenejšie svetlo hnedá aby sa nepovedalo, lesky nemusím, a líčka si tiež nedávam
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...