mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Voľný pokec - 

Diskuzní desatero....

neznámy
neznámy | 12.1.2014 19:49
Osobní malicherné problémy myslím nenarušují zásadním způsobem vnitřní klid.

Zaujalo mne to "bezvýhradně" Nikdy před tím jsem se s tím v této souvislosti nesetkal.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 19:52
Možná s tebou právě teď bezvýhradně souhlasím.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 19:55
s tym vnutornym kludom neviem o com hovoris

no vidis, podla mna je to len slovo....suhlasim, uplne suhlasim, absolutne suhlasim, atd - nasledky odsuhlasenia takych slovnych spojeni registraciou su stale rovnake, v zmysle pravidiel je to to iste

to akoby sme teraz chceli rozlisovat pojmy "zelena trava" a "zelensia trava"
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:03
jo, rozumím, jen to narozdíl od tebe beru pocitově. Údajně čím blíže je člověk k autismu tím větší tendenci má brát jazyk čistě logicky, a to asi nebude můj případ. Jestliže někomu nestačí, abych s ním pouze souhlasila a potřebuje tam mít to "bezvýhradně", tak ať jde někam .Přestože je to logicky možná vyznamově totožné.
Na druhou stranu v tomhle případě bych asi nebyla tak zásadová, jako Kůň, Registrace není smlouva s Ďáblem, vždyť ta pravdila psal jenom člověk, se kterým se pravděpodobně nikdy nesetkám, můžu si něco pomyslet o jeho mentálních schopnostech, ale nemusí mi to bránit v tom, abych si povídala s lidmi, se kterými je mi fajn.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:06
Svým způsobem si každý může vytvářet pravidla jaká chce .
Majitel firmy
Majitel webu.

Například když majitel firmy vytvoří svoje pravidla pro zaměstnance,stejně je jím nadřízen zákoník práce a ústava.

To samé platí i u majitele webu.V této problematice už také dávno existují pravidla.
Proto i když například web svá pravidla nemá ,stejně pod ně podléhá.

Často mne překvapuje argument" je to jeho,může si s tím dělat co chce"

Pokud jde o majitele subjektu jako je firma nebo web,pak to není pravda.

Osobně žiji v zemi kde je monarchie a myslím že zákony se zde vcelku přísně dodržují.Myslím že jsou přísnější než v Čechách.Musím konstatovat že se tu cítím lépe a svobodněji.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:10
pri predpisoch uvazujem vyhradne logicky, uz keby som citala nejaku knihu vo volnom case, to je ina vec

mozno to tak vobec nemyslel len ked clovek nema s pisanim takychto pravidiel skusenosti, je dost mozne, ze po precitani nebudu nejake veci sediet a budu povazovane za divne

jj, ja to beriem tak, ze o nic nejde a keby k niecomu doslo, ma sa ako branit a sukromne stranky zial funguju ako funguju... co maju potom hovorit autori na roznych blogoch, ktori su mazani ked sa to zakladatelovi nepaci? napr. SME....a to uz su nejake tie dusevne vyplody, nad ktorymi clovek aj sedel a travil viac casu, kym tu su to len obycajne diskusie a pokec
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:12
S tím vnitřním klidem to myslím tak , že malicherný problém je vlastně v pohodě.
Jsou horší problémy.I z tebou s tím že je to asi malicherné souhlasím.
Použil jsem to jako téma k diskuzi.

Kdybys tu zažila průběh jara,možná bys přehodnotila názor na tu zelenou.
Je to totiž neeeeeskutečný rozdíl.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:15
potom ak su horsie problemy na svete tak je asi lepsie tie malicherne uplne vypustit nech sa moze clovek lepsie sustredit na to podstatne....ale to by som zacala filozofovat uz prilis a mohla by som z toho mat zaludocne problemy
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:18
Že bych založil diskuzi na podporu záchrany Kosatek?
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:22
to by bola este vacsia blbost, ale keby si sa pridal ku greenpeace a siel ich realne zachranovat, to by uz stalo za povsimnutie
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:44
Ono jde vlastně jen o odreagování a zábavu.Mám problém se bavit tam ,kde je vlastně "staný právo"

Jasně tam píšou,že nemůžu plkat a používat eroticky dráždivá data.
No co bych tam teda vlastně dělal?
Další zajímavý bod je,že mohu být provozovatelem bez udání důvodu vykázán.

I když podle mne tam i dost plkaj a jsou tam stále všichni beztrestně.

Skoda ze moderator neni Zjarda.Ten se na Namchanovem webu zachoval velice eticky.
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:49
-THUMBSUP--YES- Greenpeace potřebují zachránit, to jo, nemám info, jestli je už z ruských lágrů pustili ..
neznámy
neznámy | 12.1.2014 20:53
jo.. uz su von :) ..rusko si skusa upravit reputaciu pred olympijskymi hrami
neznámy
neznámy | 13.1.2014 12:41
Klidně jsem se zaregistrovala a nemám s ničím problém. Nopak pravidol kopírování článků s netu má za úkol zamezit takovym příspěkúm jako vkládá Silman, který většinou okopíruje a pak se nezúčatnjuje do diskuse To vádím jako příklad, nic proti Slimanovi, je t jeho náor.
neznámy
neznámy | 13.1.2014 12:52
Da se tomu zamezit tim,ze si takovy "plakat" provozovatel webu v diskuzi odstrani standartnim nastrojem programu.Vyvesena detailni pravidla nic neresi.
Osobne si myslim ze Smilan neni nejak nebezpecny ani jeho "plakaty" a obcas o tom lide diskutuji.Myslim ze kdyz nekdo zalozi tema diskuze,neni povinen diskutovat.Treba mu staci kdyz bude na diskutujici jen koukat.
Pokud se diskuze neuchyti,pak stejne zapadne a po urcitem case se muze vyndat.

To co pises mozna trosku zavani cenzurou.
neznámy
neznámy | 13.1.2014 13:20
K tomu kopírovaniu zo strany Smilana mám potrebu poukázať aj na inú stranu mince. Zdá sa mi, že ide o - pravdepodobne mylnú a unáhlenú - domnienku viacerých diskutérov tu na zverokruhu.
Nemyslím si, nech už sú názory Smilana akokoľvek konzervatívne alebo vyhrotené, že Smilan svoje príspevky kopíruje. Podľa niektorých indícií je práve on autorom tých kopírovaných článkov, ktoré na niektorom z náboženských webov aj uverejňuje.
Či je táto informácia správna neviem s istotou, ale napr. mne je sympatické jeho nenásilné (nehádavé a nediskutujúce) prezentovanie, hoc aj článkov, ktoré sú z morálneho hľadiska prísne ohraničené, ale okrem toho nie sú nijak vulgárne a agresívne pretláčané, naopak, sú iba pustené do éteru a je na každom človeku, či si z nich niečo má chuť vziať, alebo nie - touto črtou sa podľa môjho názoru dosť líšia od fanatizmu a cez všetku tu prísnosť disponujú hojnou dávkou slobody, lebo sú oprášené od akejkoľvek snahy o sebaprezentáciu. Tým myslím, že Smilan nie je hlúpy, aby nevedel, že väčšina ľudí tu si buď z neho uťahuje, alebo ho za jeho príspevky hodnotí negatívne.
neznámy
neznámy | 13.1.2014 13:49
ja osobne si myslim ze pouzit Smilana jako nejaky negativni a nezadouci jev je trochu zcestne.To jestli budu kdokoliv Smilana cist a reagovat na nej je jeho svobodna vule.Ani mi nepripada ze Smilan porusuje nejaka pravidla webu.
Je to podle mne o nadhledu a toleranci.


V desatero u webu Povedomi je treba bod kde je pojem "plane tlachani"

Vesmes se v diskuznich forech podle mne dost "tlacha"

Spoustu lidi se chce tlachanim odreagovat.

Co je na tlachani spatneho?
Saffiyah
Saffiyah | 13.1.2014 14:20
Veškeré články vycházejí z knihy Abdrushina POSELSTVÍ GRÁLU.
Pravidelně jsou uveřejňovány zde: http://kusvetlu.blog.cz/1101/pozvanka-na-prednasku
neznámy
neznámy » Saffiyah | 13.1.2014 14:44
Články na tom blogu, aj kniha Abdrushina sa predsa len líšia od štýlu článkov Smilana.. či ?
neznámy
neznámy | 13.1.2014 14:57
S tým čo si napísal v prvom odseku súhlasím. Upriamila som pozornosť na to kopírovanie, o ktorom dosť pochybujem a povedala som svoj názor - tlchání - inak pekné české slovo. Vyslovila som protikladnú domnienku oporti vašej, t. j. že možno nejde o kopírovanie, ale autentický text.

Čo je zlé na táraní - fú, tak to neviem - sa nad tým teraz prvý raz zamýšľam - skúsim sa teda vážne filozoficky zamyslieť :D.
Podľa môjho názoru teda - ak to táranie nikomu neubližuje, asi na ňom nie je nič zlé a, naopak, ak niekomu ubližuje, tak to asi tiež niečo z toho človeka zviditeľňuje, čo nie je vždy na zlé ani pre neho samotného.
Niekde som čítala iný názor, že slová sú ako Boh a treba ich voliť starostlivo - na čom je tiež veľký kus pravdy. Viem podľa vlastnej skúsenosti, keďže mám tendenciu v hneve plácnuť na stôl také karty, že sa niekedy prekvapujem. V poslednom čase si na to dávam špeciálne pozor, pretože mi na vzťahoch s ľuďmi záleží. Asi dosť zaváži aj to, aké miesto patrí vzťahom medzi ostatnými hodnotami u konkrétneho človeka. Podľa mňa tento fakt ovplyvňuje aj schopnosť nadhľadu - človek ktorý nie je tak vzťahovo založený asi nebude mať problém odignorovať minimálne vzťahy neosobné, kým iný, naopak, kontakt s ľuďmi vyhľadáva aj cez diskusné fóra a je voči príspevkom senzitívnejší.
Určite máš pravdu v tom, že také tlachanie v diskusnom fóre môže nadhľad zoceliť, ak si niekto priveľa vecí pripúšťa osobne, ale priveľa tlachania zas uberá na hodnote príspevkom aj samotnému webu.
A odreagovať sa dá aj pri hudbe alebo športom napríklad.
Stránka:
< 3 4 5 6 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...