mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

Chorobná túžba po estetickej dokonalosti ?

neznámy
neznámy | 15.5.2015 21:30
no to som deklarovala vplyv tej vyzivnej stravy na kazy ale tie krive zuby sa tak lahko nedaju- ked uz niekomu narastu tak - tak ich tak ma- ale je mozne tomu predist u vyvivajuceho plodu a malych deti ked budu mat tu vyzivnu stravu
neznámy
neznámy | 15.5.2015 21:35
viete ako ten nedostatok vitaminov sa može prejavit u jedneho tam u ineho inde
aj v tom članku to je vysvetlene - ked ma telo dost tych vitaminov tak nielen zuby su pekne ale aj zvyšok- zdravo vyvinute proporcie aj chrbtica atd- aj ludia čo sa dali na tu dietu kvolu zubom píše že sa im aj celkove zravie zlepšilo.
neznámy
neznámy | 15.5.2015 21:43
aj ja uz budem musiet byt na tejto zubnej diete ked si chcem zachranit zuby aj tu sklovinu zregenerovat
a tak uplne vylucit cukor osoží na všetko
neznámy
neznámy | 16.5.2015 00:51
Ahoj:-)...odpovedam na tvoju prvu otazku. Nedostanes to pod kontrolu a naco aj...mas ascendentv panne, bud zan vdacna. Panna je kriticka a najviac narocna je sama k sebe. Tuzi po dokonalosti, hlavne samej seba. S tymto venusa nema nic spolocne. Zazila som stavy ze mi nik nebol dost dobry...:-(
neznámy
neznámy | 16.5.2015 01:10
Ďakujem za spatnu vazbu:) Tuzi po dokonalosti, hlavne samej seba. Tak toto 100% u mna lenže ja to mam take divne aj s tou pubertou nepodarenou- že sa mi odvtedy zdalo praveže že tí druhí sú lepší ako ja lebo asi som mala zničené sebavedomie -
takže su tu skor také tendencie u mna že ja nie som dost dobrá- a čo druhí- aj ked nie su 100% sa mi zdaju viac v pohode jak ja- ano furt to ma vyhodu že sa zdokonalujem ale uz by som chcela mat aj trochu pocit že som so sebou spokojná-
lebo to sa stratilo v puberte.
A druhí aj ked neni/ neboli 100% tak neboli takí precitlivelí ako ja- no furt sa mali aspon lepšie alebo to vedeli aspon hrat ja neviem.
Náročná sama k sebe a v suvislosti s kvadraturami sa Vam furt nedarí a to Vás deptá
ale trošilinku sa začalo dariť ked som objavila pyroluriu a Natrum :).
Ešte chvílu to vydržať.

A ja to trošku musím dostať pod kontrolu resp. mohla by som :).
neznámy
neznámy | 16.5.2015 01:27
Znamená to podporovať farmárov, ktorí chránia krajinu s tradičnou múdrosťou namiesto agrobyznismanov, ktorí ponúkajú nízke ceny, ale obetujú pritom úrodnosť pôdy a zdravie ekosystému na oltár rýchleho zisku.

Návrat k tradičným jedlám je v konečnom dôsledku spôsob, ako vziať moc z rúk nadnárodných spoločností a vrátiť ju lokálnym ľuďom. Spôsob spracovávania a prípravy jedla, ktorý zachováva výživnú hodnotu jedla je presne ten spôsob, ktorý môže farmár alebo farmárska komunita robiť na lokálnej úrovni. Na druhej strane všetky priemyselne a zložitými technológiami spracovávané jedlá v moderných supermarketoch prinášajú zisk iba úzkej skupinke ľudí. Spôsob, akým sa stravujeme neurčuje iba to, aký zdravý budeme, ale aj to aký druh ekonomiky budeme mať – či budeme mať ekonomiku zopár ľudí zarába milióny dolárov, alebo ekonomiku ktorá miliónom ľudí zabezpečí slušný život.

Technológia bude súčasťou našej budúcnosti, ale žiadna budúcnosť nebude ak sa nám nepodarí technológiu podriadiť múdrosti našich predkov.

A tiež pekný záver článku. :)
neznámy
neznámy | 16.5.2015 01:31
Keby to bolo modernou - škodlivou stravou, to by mala krivé zuby väčšina mladej generácie.

A takéto argumenty používa aj moja mama ale uz mi postupne začína veriť ked
vidí že to čo naštudujem aj má výsledky.
nikav
nikav | 16.5.2015 09:18
Nával na ortodonciách je asi preto, že ich je málo. Veľa cestujem, pohybujem sa medzi ľuďmi a tragický problém krivých zubov mi neudrel do očí, ani u ľudí v mojom okolí. Nemyslím si ani, že by za to mohla genetika, lebo nikto z rodiny ten problém nemal. U mňa bola tá príčina, že trvalý chrup nemal dosť miesta usadiť sa v sánkach, boli teda príliš husté. Horné aj dolné jednotky sa trochu prekryli, ostatné sedeli rovno.
V dospelosti som sa od zubárky dozvedela, že takáto hustota zubov sa dá riešiť vytrhnutím niektorého zuba /nepamätám ktorého/ ešte v detstve, keď sa zuby posunú. Nakoniec som bola rada, že ma minul tento spôsob, keďže zuby súvisia s energetickými dráhami.
neznámy
neznámy » nikav | 16.5.2015 17:36
U mňa bola tá príčina, že trvalý chrup nemal dosť miesta usadiť sa v sánkach, boli teda príliš husté. Horné aj dolné jednotky sa trochu prekryli, ostatné sedeli rovno.

Otazka je prečo nemali dosť miesta ? Weston Price tvrdí že tie vitamíny ovplyvńujú aj toto.
citujem :
Vitamín K2 hraje zásadní roli při vývoji obličejových kostí a jeho přítomnost ve stravě lidí nezasažených industrializací vysvětluje širokou stavbu obličeje a absenci zubních deformací, které Weston Price pozoroval.
http://www.westonaprice.org/translations/x-factor-is-vitamin-k2-czech-translation/

Vlastne ale nemožete popriet že vacsina ludi ma problemy s prerezaním osmičiek?Maju úzku tvar kvoli nedostatku tych vitaminov.


A čo hovoríte na to že tá diéta dokáže vyliečiť zubné kazy ?
neznámy
neznámy | 16.5.2015 18:15
A tragicky problem krivych zubov som to tak opisala lebo u mna to bolo viditelne-
ja som predkus ale da sa povedať že vacsina ludi nema uplne dokonaly chrup esteticky nie plus samozrejme aj nekaziaci :D vidite ja som to mala iba v tej rovine predkusu a kazy skoro vobec nemam ani som nemala ako decko.
neznámy
neznámy | 16.5.2015 18:51
Už máš 50% práce za sebou-uvedomuješ si to. Držím palce, aby si našla silu správnu terapiu. Aj prvý valčíkový krok je ťažký, máš ho za sebou,pokračuj.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 16.5.2015 19:18
Hej uvedomila som si to vďaka astrológii :).
Ďakujem.:) -FLOWER-.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...