mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Voľný pokec - 

Chorobná túžba po estetickej dokonalosti ?

neznámy
neznámy | 12.4.2015 08:59
Ako to dostat pod kontrolu ? Nevedel by niekto poradit ?
Mám to aj v natívnom horoskope.

Ďakujem.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 10:25
A to sa ako prejavuje? Také niečo ako estetická dokonalosť predsa neexistuje.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 10:46
Pomohlo by prijať svoj aktuálny stav. A v žiadnom prípade neobviňovať rodičov z niečoho, za čo nemôžu (genetiku). Zas som toho veľa povedala, no...
Nedokonalý vonkajší zjav nám pomáha konfrontovať nás s našim egom, lepšie mu porozumieť. Tak by sme vlastne mali byť radi za to, že sme nedokonalí. Je to pre naše dobro. :)
neznámy
neznámy | 12.4.2015 11:53
No tak tú formulaciu som okopirovala z Najdise z mojho radixu:

Venuše kvadratura Neptun (4°13’)
Neharmonické aspekty způsobují značné romantické cítění, které člověku komplikuje život a staví ho do spletitých situací. Výplodům vlastní fantazie je často dávána přednost před realitou. Ezoterické aktivity někdy převažují nad realitou a značně ubírají energii do vztahu. Člověk by měl mít chladnější hlavu, nebo "hroší kůži". Bývá také značně pohodlný. Například pokud je Venuše v Býku a druhém domě, jedná se o chorobnou touhu po majetku. Je li Neptun v pevném znamení a je li kvadratura s Venuší v taktéž pevném znamení, jedná se většinou o chorobnou manipulaci s hmotou a obtížně se to řeší, navíc je li toto v kardinálních domech. Chorobná závislost na smyslových podnětech, enormní potřeba smyslových podnětů (potřeba dlouhého objetí atd.). S denní Venuší ve Vahách způsobuje chorobnou touhu po estetické dokonalosti.

mám Venušu vo Váhach a v 1.dome
neznámy
neznámy | 12.4.2015 12:30
urcite tato vlastnost nejako suvisi s tvojou venusou vo vahach v 1.dome.... ale nie som uplne presvedceny, ze aspekt s orbisom vyse 4° moze moze mat az taku intenzitu... podla mna v kolecku mas toho viac... jednak konjunkcia slnko/pluto plus kvadratura luna...je typicke, ze s tak zdoraznenym plutom clovek moze sklzavat do extremov....posadnutosti... potom tiez zalezi ci tu esteticku donalost chapes len tuzbou dobre pred ostatnymi dobre vypadat, teda ci sa vztahuje na tvoj fyzicky vzhlad alebo ci sa vztahuje aj na okolie....alebo ci sa to vztahuje len na ludi alebo aj na veci, umelecke obrazy, prirodu, nabytok, prostredie...
tiez podla mna suvisi s tymto jak ten kvader saturna na tvoju venusu (saturn je vacsinou ten, co miluje preciznost, presnost, dokonalost) a tiez urcite ta opozicia mars s venusou, teda ak sa jedna o esteticku dokonalost ludi....
a samozrejme clovek s lunou v levovi potrebuje ziarit...svietit...
a ak citis tu chorobnu tuzbu po tej dokonalosti, tak niekde to musi mat aj pricinu... a ak to chces odstanit, tak by bolo dobre ju vystopovat...napriklad spominala si, ze mas najslabsiu muladharu cakru (zemsku), dalej mas na obrazku infj charakteristiku, teda ak sa nemylim, tak to je tvoja charakteristika... cize prevaha intuicie.... a naopak inferiornu funkciu (tu ktoru nevies ovladat, ktora je v tvojom nevedomi a snazi sa zvedomnit roznymi nie moc prijemnymi sposobmi) mas pravdepodobne vnimanie...
preto moze byt tak zavisla nad zmyslovych podnetoch (estetike)... preto je potrebne pracovat na tej inferiornej funkcii a naucit sa pouzivat tu funkciu... alebo dalsia alternativa moze byt, ze v minulosti nejakymi zazitkami a skusenostami, sa ti vrylo do podvedomia, ze fyzickym moze zakryt nedokonalosti duse... alebo ze fyzicke vladne svetu pred skrytejsou, vnutornou strankou...atd atd... proste meditovat a hladat zdroj, ze preco to preslo az do posadnutosti... kde je pricina... akoze s venusou vo vahach v 1.dome budes mat asi vzdy tuzbu po estetickych pozitkoch, ale to slovo "chorobna" sa urcite nevyskytuje u vsetkych ludi, co maju tieto konstelacie...si myslim-PUH-
nikav
nikav | 12.4.2015 13:39
Tu asi nemusí isť výlučne o vlastný výzor.
neznámy
neznámy » nikav | 12.4.2015 14:24
To je pravda. Ale je to tá taká najľahšia forma, ktorá nezasahuje do svojho okolia. Keby to už v niečom do okolia zasahovalo, bolo by to horšie, lebo by to trápilo nie len jedného človeka.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 14:32
Výklady na Najdise sú často dosť prehnané, osobne ich beriem s rezervou, tak zhruba. Navyše tam máš dosť veľký orbis.
Ja mám Venušu v Býkovi v druhom dome. Mala by som byť nenásytná v túžbe po hmotnom bohatstve. Ale môj postoj k majetku a luxusu je úplne opačný. Mám rada účelnosť a skromnejší život. Zrejme u mňa pôsobí viac Saturn v konjunkcii so Slnkom v prvom dome.
Venuša v Býkovi nie je len o hmotnom majetku, ale napríklad o zmyselnosti, vnímaní sveta cez zmysly. A druhý dom tiež neznamená len hmotný majetok, ale aj nadobudnuté talenty, niečo ako duševný majetok.
A vieš to aj nejako obšírnejšie opísať, tú túžbu po estetickej dokonalosti?
neznámy
neznámy | 12.4.2015 14:32
Asi sa to týka hlavne mojho vyzoru, kriticky hodnotím aj výzor druhych ludi- ale oni o tom nevedia-ani im to nedam nijak najavo, nevyzeram až tak zle- ma celkom sumernu tvar aj postavu, len ma často rozčuluju drobnosti- napr. v minulosti to bola pleť- akné, teraz zas zuby.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 15:20
Človeku prekážajú na sebe mnohé malichernosti pokiaľ nevidí niečo s čím sa druhý trápi celý život. Potom by mal rád asi všetko na sebe. Stačí navštíviť nejaký Domov sociálnych služieb alebo Detský domov s mentálne postihnutými a tam si človek uvedomi, čo je to estetická dokonalosť.
Netýka sa to len vizáže, ja nemám problém s estetickými chybičkami, ale hlavne zdravia,spokojnosti .. keď sa mi chce nadávať na to čo mi je a čo ma stretlo v živote, spomeniem si na nich s čím všetkým bojujú a tam si človek uvedomí čo vlastne má. Alebo na takej onkológii. Myslím, že tým by nevadilo mať menšie nedokonalosti alebo hocičo, len aby sa vyliečili.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 15:34
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 12.4.2015 15:43
Denne som v kontakte s postihnutými ľuďmi a nemyslím si, že je najšťastnejšie riešenie porovnávať sa s nimi, aj čo sa týka vzhľadu či niečoho iného.

Aj keď rozumiem, ako to myslíš...nie je len také samozrejmé mať dve zdravé ruky, nohy, oči či uši...

Predsa však nepovažujem za malichernosť, ak niekto chce riešiť tvár plnú akné či krivé zuby a podobne...
neznámy
neznámy | 12.4.2015 16:12
Ja som s nimi tiež denne v kontakte a preto viem o čom hovorím. To nie je porovnávanie, to je obyčajný príklad . Každý chce vyzerať dobre,pokiaľ to už nehraničí s večnou nespokojnosťou k sebe a ostatným ako vyzerajú. Asi to chce lepšie si prečítať a naozaj porozumieť , čo tým myslím. A aby človek pochopil na to sú príklady, ktoré na niečo poukazujú.
Môžem dať aj iný príklad : chcem chudnúť , lebo chcem vyzerať dobre, tak je to v poriadku, ale pokiaľ chcem chudnúť , mam 35 kg aj s topánkami a stále nie som spokojná , to už v poriadku nie je . Čiže všetko AK JE V NORMÁLE NIE JE MALICHERNÉ, KÝM SA TO NEZAČNE PREHÁŇAŤ.
Aby som to zhrnula o čo mi vlastne šlo k lepšiemu pochopeniu ku mojim príkladom : že estetická dokonalosť ak ju ponímame v pravom slova zmysle byť dokonalý je veru malicherná.
neznámy
neznámy | 12.4.2015 16:33
estetická dokonalosť ak ju ponímame v pravom slova zmysle byť dokonalý je veru malicherná

však OK preto to chcem dostat pod kontrolu, nechcem byt taká- však to prináša len trápenie
neznámy
neznámy | 12.4.2015 16:46
Dalo by sa dlho slovíčkariť, čo kto považuje za normálne, čo kto za už preháňanie, príkladov by bolo veľa, ale je to o ľuďoch jednotlivých, ako to vidia a hlavne, ako to pôsobí na ich život.
Poznám človeka, ktorý kvôli...pre mňa zanedbateľnému fyzickému nedostatku...mal obrovský sociálny problém, mal pocit, že svojim vzhľadom vzbudzuje u ľudí odpor.

Estetická dokonalosť, ak ju ponímame v pravom slova zmysle byť dokonalý, nie je malichernosť, je to blbosť, pretože taká dokonalosť neexistuje.... Existuje iba tak, že sa človek prijme taký aký je, nech je aj s hrbom, predkusom či akejkoľvek inej forme fyzickej nedokonalosti.
neznámy
neznámy | 14.4.2015 23:06
No krivé zuby uz nemam, ale trochu s nimi mam problem po ortodont. liečbe (pani doktorka ich mohla pomalšie tahat, nemam uz nervy na tych doktorov nepodarenych-SAD-) , planujem ich trochu zregenerovat dietou podla knihy Cure tooth decay- Vyliečte si zub. kaz (kazy nemam ale možno im to pomože- su oslabene po tej ortodon. liečbe- - a ludia si tu dietu chvalia- aj kazy sa tym daju zvnutra regenerovat)

http://www.amazon.co.uk/Cure-Tooth-Decay-Cavities-Nutrition/dp/0982021305/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1429045202&sr=8-1&keywords=cure+tooth+decay


A krive zuby nie su sposobene genetikou, ale zlou resp. modernou stravou- chudobnou na vitaminy rozpust. v tukoch a plnou rafinov. potravín- biely cukor, múka atd.- vyskum Weston Price- študoval zuby domorodcov v suv. s ich stravovaním.
neznámy
neznámy | 15.5.2015 02:56
Hej viem o čom točíte, ja mam aj postihnutého staršieho brata, ale v takýchto prípadoch zas neviem ktorý aspekt to može sposobovat :D ma zas trapi že či sa tomu nedalo nejako zabraniť a ak by sa dalo ma trapi že sa tomu nezabranilo- a to myslim všeobecne nielen pri bratovi ale pri všetkych takychto ludoch - a s tou
onkologiou kedže ja mam patalie aj so zdravim nielen s vyzorom tak uz sa mi dostali infor. o sucasn. očkovaniach resp. sledujem taku skupinu na FB že rodičia tých malých detí hovoria že sa to tym detom asi niektrorym stalo po tych sucasnych očkovaniach takže tak(toto mi napadlo vie že vy ste spominalo onkologiu všeobecne).
Ja by som potrebovala idealny svet, lenže to by sme neboli na Zemi, ale v raji či v nebi či kde :D- proste mna sa dotyka aj trapenie inych od detstva- som tu uz pisala že mam aj znaky toho indigoveho decka či teraz už dospelého :D tak ale pocitujem to v sucasnom svete iba ako príťaž (mam pocit že najlepšie sa maju tí čo na druhych nemyslia)

Napriklad som teda čitala (moj oblubeny ang. net :D)ze pravdepodobne by Downovmu syndromu mohla zabranit kys. listova, ale tak že to nie je uplne preskumane že by sa to dalo na 100% tvrdit atd. čo si pamatam.

A teda moj brat nema Downov syndrom ale čo mama hovorila tak že to bol tažky porod- takže asi nejake poškodenie pri porode- nedostatok kyslika alebo čo a
mi napadlo že keby viem presne čas jeho narodenia tak by sa taka vec dala najst aj horoskope možno ?

Ja sice nemam rakovinu ale zatial len same patalie v živote a vela stastia a radosti som si neužila.

Uz sa mi to zas vybavuje všetko dokopy z homeopatik :D nielen teda estet. dokonalost.
neznámy
neznámy | 15.5.2015 03:02
A ešte k tej estetic. dokonalosti :D tak trochu si gratulujem aby som sa uchlacholila že mi aspon neostali jazvy po akne (lebo až také hrozné akné som mala) ale asi tie jazvy ostali inde.
nikav
nikav | 15.5.2015 18:11
Keby to bolo modernou - škodlivou stravou, to by mala krivé zuby väčšina mladej generácie. Ja som nosila strojček /rovnátka/ hneď, ako mi vyrástli trvalé zuby, je tomu asi 50 rokov. Vtedy boli napr. jogurty ešte originál BIO, v skle, so skutočným džemom, bez arómy a farbiva /mňáám../ a cenovo boli dostupné všetkým.
neznámy
neznámy » nikav | 15.5.2015 21:15
Ale však maju ja som sa nachodila po ortodonciach cca min. 10 rokov a furt bolo plno- akože maju krive zuby nehovorim že uplne všetci a tie zuby im vyrovnaju ale možu vzniknut dalšie poškodenia root resorption internal and external

vidite vy ste mali vyhodu že ste jedli davnejšie tie poctive jogurty


a tuto je to dopodrobna vysvetlene:

http://www.kruhzivota.sk/strava-prirodnych-narodov-poucenie-pre-sucasnost

a viem určite že je to pravda lebo som v skupine na FB podla tej anglickej knihy
a tam maju ludia vyborne vysledky ako si remineralizuju zub. kazy cez tu dietu- a vyhnu sa drillingu a root canalom atd atd. a su tam aj ich zuby odfotene pred a po
ale ked Vam tie zuby uz krive narastu uz ich len tak nepresuniete

tuto skopirovana konverzacia z tej FB skupiny len teda neviem či rozumiete po ANG
ako mamina remineralizuje zuby synovi- u malych deti to ide rychlo :
1 week difference! First photo is our 5th week of FCLO/Bo & diet change, 2nd is at the end of our 6th week.
Starting cell salts this week!

Už sa mi to nepáči · Komentár · 59119
či.

wow! do you have a picture before you started?
5 marec o 14:57 · Páči sa mi to

Unfortunately I don't frown emoticon I didn't even think to start documenting it until I saw those photos circulating of the amazing progress someone had by their 8th week. I don't think they were much different than the first photo though, in fact I think they go...Viac
5 marec o 15:00 · Páči sa mi to · 2

has he been in pain?
5 marec o 15:03 · Páči sa mi to

Ash Liv He's never indicated any pain at all. He doesn't shy from cold or warm foods, he's never winced or gestured any pain.. He's got a speech delay so I rely on his actions. Seems to be okay.
5 marec o 15:04 · Páči sa mi to

Amy Simpkins Davidson I'm really proud of you for your diligence and hard work, soooo glad that it is being rewarded!! God bless you and yours!
5 marec o 15:18 · Páči sa mi to · 2

Ash Liv Thank you!
5 marec o 15:29 · Páči sa mi to

Lisa Cullen McConnell I'm new to the group, so I don't know if this is commonly discussed, but he appears to have a lip tie which can cause the top 4 teeth to decay. My sons teeth look similar. The FB group babies tongue tie support is a great source of info for this. Having the tie released by a preferred provider would most likely halt the decay.
5 marec o 16:21 · Páči sa mi to · 2

Ash Liv I know smile emoticon I live pretty close to dr Kotlow in Albany ny, and have been talking to him about a revision. But considering our progress so far, I may hold off on the procedure for a bit just to see how much we can achieve
5 marec o 16:23 · Páči sa mi to · 2

Lisa Cullen McConnell
Ash Liv, oh good, glad you know! I'm just learning about ties myself and it has she'd so much light on my past experiences with all 4 of my kiddos. I wish I had know when they were newborns! Anyhow, I am in same boat as you sounds like. Trying to decid...Viac
5 marec o 16:33 · Páči sa mi to · 2

Ash Liv
My sons doesn't seem to be a really severe tie, moderate I would say. He's having some speech delay but no difficulty with food. We've been doing the oils since late January so this is our progress thus far! So it takes about this long to see if you're...Viac
5 marec o 16:36 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv He said in his opinion these teeth will abscess. He had only seen the top photo. Just a heads up you'll have to stand your ground if you want just a revision and to heal the teeth naturally
5 marec o 16:37 · Páči sa mi to · 1

Lisa Cullen McConnell Thank you so much for the heads up! That had just started to cross my mind as a possibility. How frustrating! There is a provider in Boston and NYC that I am going to contact as well. The boston guy uses laser for decay- not sure if sedation is necessary- but I was thinking about exploring that. Thank you!
5 marec o 16:41 · Páči sa mi to

Ash Liv Dr k uses laser as well. Sedation isn't necessary and it's quick, but they do get restrained.
5 marec o 16:43 · Páči sa mi to · 1

Melissa Kate these pics are amazing
6 marec o 17:08 · Už sa mi to nepáči · 2

Ash Liv Thank you!
6 marec o 17:08 · Páči sa mi to

Melissa Kate looks like my 2 year olds. im pushing hard, lots of bone broth, she does eat white rice, i rub her teeth with coconut oil, takes 3/4 tsp fclo/bo a day and praying:)
6 marec o 17:21 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv He just turned 19mo on the 3rd smile emoticon cook the rice in bone broth, I make veg soup with the bone broth then blend till smooth then cook rice in it, usually add more soup on top then serve! Lots of Gouda cheese, cut out breads sourdough everything, keep sweets to the less sweet fruits apples and berries and such. To see healing faster.
6 marec o 17:24 · Páči sa mi to · 2

Melissa Kate Yeah I've been keeping the bike broth in ball jars and use it for the rice, for soup, stews everything. We blend soup veggies here too Lol. Only fruit is usually grapes a bit, banana and Apple, sometime strawberry smoothie. I'll have to get gouda cheese. She doesn't eat breads... But I'll buy sourdough for the cheese. I can't find the milk or butter around here thst everyone recommends
Fotografia používateľa Melissa Kate.
6 marec o 17:44 · Páči sa mi to

Melissa Kate
Fotografia používateľa Melissa Kate.
6 marec o 17:44 · Páči sa mi to

Melissa Kate This is where we are at....
6 marec o 17:44 · Páči sa mi to

Ash Liv http://www.realmilk.com/real-milk-finder/

Real Milk Finder - A Campaign for Real Milk
Print PDFImportant Message to All Raw Milk...
REALMILK.COM
6 marec o 17:48 · Páči sa mi to

Ash Liv Doing FCLO/Bo?
6 marec o 17:49 · Páči sa mi to

Melissa Kate Yeah 3/4tsp everyday
6 marec o 17:52 · Páči sa mi to

Ash Liv Oh sry you mentioned that before lol I'm tired
6 marec o 17:52 · Páči sa mi to

Ash Liv How long have you been at it?
6 marec o 17:52 · Páči sa mi to

Melissa Kate a week.
6 marec o 17:53 · Páči sa mi to

Melissa Kate maybe im going craz ybut her teeth look better to me....im sure a week is way too little , im prob holding onto hope smile emoticon
6 marec o 17:54 · Páči sa mi to

Ash Liv This was the first noticeable progress we had. Take some photos in a few weeks and compare!
6 marec o 17:54 · Páči sa mi to

Melissa Kate im gonna do them weekly from here on out
6 marec o 17:54 · Páči sa mi to

Melissa Kate raw goat milk okay or only raw cow milk
6 marec o 17:56 · Páči sa mi to

Ash Liv I think goat would be okay? Not sure
6 marec o 17:57 · Páči sa mi to

Melissa Kate found a place!!! thank you for that link. its 7.00 half gallon then 4.50 when you bring back your jars!!!
6 marec o 18:07 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv That's not bad!!!
6 marec o 18:08 · Páči sa mi to

Melissa Kate What kind of toothpaste do u use
6 marec o 18:14 · Páči sa mi to

Ash Liv Plain coconut oil
6 marec o 18:14 · Páči sa mi to

Melissa Kate Awsome I've been using fluoride up toll now.
6 marec o 18:17 · Páči sa mi to

Dhanashri KR Inspiring pics Ash Liv! Does your son drink raw milk also regularly?
6 marec o 23:10 · Páči sa mi to

Ash Liv No. He also doesn't drink conventional milk either. No juice. Water only, and organic/natural yogurt and cheese.
6 marec o 23:12 · Páči sa mi to · 1

Dhanashri KR Great! So, the calcium is only from yogurt, cheese and the bone broth? Why only gowda cheese? Do you do any other supplements?
6 marec o 23:16 · Upravené · Páči sa mi to

Ash Liv
Not only Gouda, but we try to have that the most. He also likes string cheese smile emoticon

Reasons here: http://www.thehealthyhomeeconomist.com/gouda-the.../...Viac

Gouda Cheese: The Most Nutritious Choice
Why Gouda cheese is likely the most nutrient dense cheese you can buy even if it's from the supermarket.
THEHEALTHYHOMEECONOMIST.COM
6 marec o 23:23 · Páči sa mi to · 1

Dhanashri KR Oh, that's awesome to know! Thanks for sharing Ash Liv and congrats on an amazing job!
6 marec o 23:24 · Páči sa mi to · 2

Dhanashri KR oh, 1 more question.. where do you get your gouda cheese? And how much does your son eat everyday?
6 marec o 23:25 · Páči sa mi to

Ash Liv
We get it at our local co-op, it's natural from Wisconsin. The amount varies, today he had a few little slices. Before we cut out sourdough I used to put some slices on a piece of sourdough and melt it in the toaster oven, Gouda forms like a thin skin ...Viac
6 marec o 23:29 · Páči sa mi to · 1

Melissa Kate I thought sourdough was okay bread
6 marec o 23:47 · Páči sa mi to

Ash Liv It is, but in severe decay all grains, breads, and fruit should be eliminated or extremely limited to heal faster
6 marec o 23:48 · Páči sa mi to · 3

Dhanashri KR Rice is okay? Does he eat meat as well?
7 marec o 0:25 · Páči sa mi to

Ash Liv White rice is okay, I mostly use it as a method of getting him to eat bone broth soups because he doesn't like eating liquid, he likes having the rice to chew on. He's not a big fan of meat but I can sometimes sneak some shredded chicken or something into the rice.
7 marec o 0:27 · Páči sa mi to · 1

Melissa Kate I love gouda cheese
7 marec o 0:55 · Páči sa mi to

Dhanashri KR Thanks Ash Liv. I just got some gouda cheese from the PCC markets. Its not organic but one of the better ones available. Keeping fingers crossed smile emoticon
7 marec o 19:14 · Páči sa mi to · 1

Rami Nagel Ash Liv That looks good. Is all that white actually hard new enamel? Or is it just some food debris or something else?
9 marec o 22:35 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv I haven't been able to poke at it, he's 19mo and really hates me prodding around in his mouth. But definitely not food debris smile emoticon a week later it's still white. This photo was taken early in the morning before he'd had anything to eat smile emoticon
9 marec o 22:42 · Páči sa mi to · 1

Wanda Colbert Brigman Hannah
10 marec o 13:37 · Páči sa mi to · 2

Eleanor Brown Quick Those are some exciting photos! Keep up the good work. What veggies do you all use for the soups your making?
10 marec o 20:36 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T Please keep us posted on his progress smile emoticon
11 marec o 19:52 · Páči sa mi to · 1

Alejandra Gutierrez Wow!
12 marec o 9:28 · Páči sa mi to

Samantha Popovich Who do you order your fclo/bo from?
14 marec o 3:57 · Páči sa mi to

Fatima Pagtakhan how do you give him fco/bo? I'm having a hard time sneaking it in...
14 marec o 16:50 · Páči sa mi to

Ash Liv I put it in his morning yogurt. I don't mix it in, it just kinda sits on top of his first couple of bites. He's only 19mo so he doesn't really know any better thankfully lol he thinks that's just the way yogurt is supposed to be!
14 marec o 16:51 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T how are your sons teeth doing? still improving I hope? smile emoticon
14 marec o 16:53 · Páči sa mi to

Ash Liv
We didn't have as much improvement from last week. I think there are a couple of things going on here.. Firstly, he came down with a cold and a yucky cough for a few days, so I think his body really redirected it's healing efforts towards that. Second,...Viac
Fotografia používateľa Ash Liv.
14 marec o 17:01 · Páči sa mi to · 1

Melissa Kate Huge change from yhe beginning. Can you link me to cell salts and silica and how much and how often it... All tge good.
14 marec o 17:05 · Páči sa mi to

Tashan Political T aaaaw bless him smile emoticon even though you gave him sweet food there is noticeable improvement! it's as if the teeth are completely healing at a very good pace too!
14 marec o 17:06 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T fantastic job you are doing!...BE PROUD!
14 marec o 17:06 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv The cell salts I just searched on Amazon for Hylands cell salts. Same with the silica, Eidon brand. Also Melissa, you said your daughter didn't like brushing with coconut oil... Are you melting it first?? I was thinking about that the other day. We melt ours in a spoon first and then soak it up in the toothbrush before brushing.
14 marec o 17:07 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv Thank you!!
14 marec o 17:08 · Páči sa mi to · 1

Melissa Kate No I was using it still semi solid. Lol. I'm gonna try melting tonight. She loves the Mi paste though so we use yhsy twice a day
14 marec o 17:54 · Páči sa mi to · 1

Fatima Pagtakhan Ash Liv, I used to do that when he was younger and he didn't mind it! but lately we haven't been eating breakfast at home or we are in a rush because he started daycare.... so I sneak in apple sauce or yogurt and sometimes it's a success, other times he refuses to open his mouth! like he remembers I put something in it! lol
14 marec o 17:59 · Páči sa mi to · 1

Fatima Pagtakhan for cell salts, I use Bioplasma, silica, calcium phosphate (?), and I forgot the 4th one... are you using those Ash Liv
14 marec o 18:01 · Upravené · Páči sa mi to · 1

Ash Liv Bioplasma, calc Fluor, calc phos, mag phos, silicea
14 marec o 18:04 · Páči sa mi to · 1

Fatima Pagtakhan I think I'm missing mag phos... will have to investigate when we get home. We are out of town and I forgot to bring them... face palm
14 marec o 18:07 · Páči sa mi to

Amy Michele Ash Liv, are you using Green Pastures FCLO/BO?
14 marec o 22:15 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv Yes I am smile emoticon
14 marec o 22:24 · Páči sa mi to · 2

Amy Michele May I ask which flavor? I'm thinking non flavored bc our ASD son has major sensory issues...textures and flavors can be an issue. unsure emoticon
14 marec o 22:26 · Upravené · Páči sa mi to

Ash Liv We have no issues with non flavored. I don't even mind it myself
14 marec o 22:27 · Páči sa mi to · 1

Maria Minno The caramel infused FCLO/BO in coconut oil is my favorite, but the spicy cinnamon is good, too. The other flavors take getting used to.
15 marec o 4:55 · Páči sa mi to · 1

Tera Plasity How many cell salts do you give a day
18 marec o 11:13 · Už sa mi to nepáči · 1

Ash Liv 2 of each 3 times a day
18 marec o 13:22 · Páči sa mi to

Tera Plasity How olds ur lil one? How much cod liver oil and how many times day
18 marec o 13:42 · Páči sa mi to

Ash Liv He's 19 months and he gets 1/4 tsp of the FCLO/bo blend twice a day
18 marec o 13:58 · Páči sa mi to

Melissa Kate Is it better to seperate the fclo/bo into 2 doses
18 marec o 14:02 · Páči sa mi to

Ash Liv I think the book mentioned 2 doses in some parts and whole day doses in others... I just go with 2, i figure it's more consistently in his system I guess?
18 marec o 14:05 · Páči sa mi to

Ioana Cristmas but what is FCLO/bo ?!
19 marec o 2:46 · Páči sa mi to

Jennifer Harris wow!!! Congrats!!
23 marec o 2:34 · Páči sa mi to

Jesse Baker Ioana Cristmas- It stands for Fermented Cod Liver Oil/ (High Vitamin) Butter Oil. Green Pastures really has one of the best out there. If you sign up for their newsletter, you will know when their occasional sales are.
23 marec o 6:06 · Upravené · Už sa mi to nepáči · 1

Ioana Cristmas Thank you, Jesse Baker !
23 marec o 7:25 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T How are your little man's teeth doing? Hope they are still improving...
1 apríl o 15:53 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv We'll find out tonight smile emoticon picture day
1 apríl o 20:17 · Páči sa mi to · 2

Lisa Cullen McConnell Ash Liv, my sons teeth are almost identical. Do u know if that is decay on your sons teeth or tartar or plague? I'm not sure how to identify these things.
1 apríl o 20:23 · Páči sa mi to

Ash Liv It's decay, confirmed by 2 dentists.
1 apríl o 20:29 · Páči sa mi to

Lisa Cullen McConnell Ok, thanks! Did u look into using laser for the decay? I'm still on the fence about going to dr. Kolow to have ties revised, too. I am worried about the emotional trauma of it, but also worried that if I dont, he will have to have something done with his decaying teeth. Wondering if anyone has reversed decay even with ties?
1 apríl o 20:33 · Páči sa mi to

Ash Liv I've wondered the same thing. We're seeing progress instead of the opposite so I've held off on getting the tie revised.
1 apríl o 20:49 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T picture pweeeease!
2 apríl o 22:33 · Páči sa mi to

Ash Liv Oh man! I put two up in the Weston a price diet for kids group (no 24 hour wait for photos to post!)
2 apríl o 22:37 · Páči sa mi to

Ash Liv Here we are, 10 weeks complete. Progress photo from 2 weeks ago till now. He just got over having a stomach bug, poor kid can't catch a break. Hopefully he's back to eating more bone broth soon. I don't see much difference between these two.
Fotografia používateľa Ash Liv.
2 apríl o 22:39 · Páči sa mi to · 1

Tashan Political T it's getting better smile emoticon whats the dentist saying
2 apríl o 22:41 · Páči sa mi to

Ash Liv Not seeing a dentist just yet. I wanna be able to prove progress with photos before they try to bully me into dental work (we did see one once and he pretty much said surgery, he was rude, I spoke out against him publicly and he then fired us)
2 apríl o 22:45 · Páči sa mi to · 4

Tashan Political T you are doing the right thing
2 apríl o 22:48 · Páči sa mi to · 1

Angie Smith Wow, that's great!
4 apríl o 16:51 · Páči sa mi to

Tashan Political T How's the little man's teeth doing smile emoticon
17 apríl o 16:43 · Páči sa mi to

Clare Knight Amazing! Well done!
17 apríl o 16:52 · Páči sa mi to

Ash Liv
Hahah Tashan you are on top of it! Didn't take a photo yet this week. I was thinking about going monthly.

But from looking at his teeth, I can see there's been some steps backward. The cavity on the right has spread to decay between those two teeth, s...Viac
17 apríl o 19:36 · Páči sa mi to · 3

Yvette Natalie Rodriguez how do you make the bone broth??
just to know your steps.. you use plain CO as toothpaste, Cod and butter oil, bone broth and the gouda cheese?? anything else you recommend doing?? trying to heal my 2yo cavities
18 apríl o 15:39 · Páči sa mi to

Tashan Political T That's fantastic! There seems to be more positives especially if new enamel is growing from the gum line down? Would it be posSible to take a picture of the new growth soon?
18 apríl o 16:21 · Páči sa mi to

Ash Liv Brittany, Dr K told me in an email that my son's teeth would likely abscess in the future, and that they need crowns. I still may have the lip tie revised, but like I said, if I can keep the decay pretty much halted, that's fine by me. All I'm trying to do is keep these teeth in tact until they fall out naturally.
20 apríl o 6:29 · Páči sa mi to · 2

Ash Liv
Tashan We're going to do a picture this week because the 22nd marks 3 months since starting our journey! I'm a little nervous. I always get nervous on picture day. To the naked eye, his teeth look pretty good.. I mean they obviously have decay and yell...Viac
20 apríl o 6:32 · Páči sa mi to · 2

Angie Smith Yvette Natalie Rodriguez - The whole diet, supplements and tooth care is in the book "Cure Tooth Decay" - it's a whole system/lifestyle, and reading the book will help you a ton.
20 apríl o 6:42 · Páči sa mi to · 1

Ash Liv
Yvette I make my bone broth in the crock pot, on low for at least 24 hours. Our toothpaste is modified from the recipe found here (http://draxe.com/naturally-reverse-cavities-heal-tooth.../) ...ours is plain coconut oil, peppermint EO, and trace minera...Viac

How to Reverse Cavities Naturally and Heal Tooth Decay - Dr Axe
How you can reverse cavities naturally without drilling...
DRAXE.COM
20 apríl o 6:49 · Páči sa mi to · 4

Tashan Political T Well you have done a amazing Job so far. Be proud. Looking forward to picture day.
20 apríl o 13:12 · Už sa mi to nepáči · 2



a dala by som sem aj fotky ale neviem ako sa to sem da priložiť

a vy si myslite že je to genetika :D ? no čo už je pravda ked človek šíri taketo nezauživane nazory tak sa nestretne s pochopením
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...