mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Voľný pokec - 

Celoplošné testovanie

neznámy
neznámy » hrabeti | 23.10.2020 01:02
Lebo vychádzaš z predpokladu, že každý z nich chce umrieť. Podľa mňa nechce. A ani sa nechcú dostať do toho stavu kedy sú blízko k smrti. Preto si myslím, že život sa má chrániť citlivo a s rozumom. NIe ísť hrrr a potom ľutovať.
neznámy
neznámy » simetra | 23.10.2020 01:07
Však práve preto nemá zmysel robiť kompletné rýchle zamorenie populácie. Či už na celoplošnom testovaní alebo iným spôsobom. Aby si vedome nevytvárala situácie, keď veľa ľudí bude v bolestiach na hrane života. Neviem tam nájsť cit v takom konaní.
Prečo si myslíš, že také čosi neviem?
neznámy
neznámy » Ailin | 23.10.2020 01:38
Tak tak, súhlasím. Lôžok málo, ale nie kvôli tomu, že by boli privysoké epidemické čísla hospitalizovaných, len sa kašlalo na prípravu.
simetra
simetra » simetra | 23.10.2020 20:27
K tomu, čo som písala pred pár dňami, prikladám link (pre tých, ktorí čítajú linky), kde je objasnené, ako to bolo s nákupom testov (aj).



https://rudolf.blog.sme.sk/c/546371/ako-sme-obstarali-miliony-antigenovych-testov.html
simetra
simetra | 23.10.2020 20:29
Toto nie je odpoveď k tomu, čo som sa pýtala.
Ailin
Ailin » simetra | 23.10.2020 21:39
Dnes som počúvala Matovičovu tlačovku. Takže testy odhalia len infekčných. A to je jedna tretina z pozitívnych. Ak odhalia 1500 ludí, tak v skutočnosti je pozitívnych 4500 ľudí. Niekto si povie, to je nanič také testy, na ktoré sa nemôžeme spoľahnúť. Ja si naopak myslím, že je len dobre, že sa odhalilo 1500 ľudí. Zostanú 10 dní doma a neroznesú to na ďaľších 1500. Ako vieme nedá sa to úplne zničiť, a žiaden tvrdý lockdown by nám nezaručil to, že by sa to nešírilo.
simetra
simetra » Ailin | 23.10.2020 21:48
simetra
simetra » simetra | 24.10.2020 07:38
Biochemik Čekan: Vedecky ešte nevieme povedať, či je celoplošné testovanie naozaj dobrý nápad


https://www.youtube.com/watch?v=x4clL9oaaFU&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0Ewa1YHJp8ohDmh9B1K1wPZFhY0PksYuUZtOt1grhyrkyZ3n2jtLkDaN8
milan08
milan08 » emanuel | 24.10.2020 08:02
viem cirkus Humberto!
Ailin
Ailin » simetra | 24.10.2020 08:29
Neviem, či mi momentálne pomôže sa báť a mať popredu negatívne emócie, tým by som si to, aby som potrebovala pľúcnu ventiláciu, alebo akúkoľvek hospitalizáciu,len pritiahla. Skúsme si radšej afirmovať niečo ako: "Mám vždy a v každej chvíli všetko, čo potrebujem. Ja aj všetci moji blízki sme chránení vyššou mocou. Naše zdravotníctvo všetko zvláda a ľudia sa uzdravujú..." Škoda, že niekde neprebiehajú nejaké "hromadné" online meditácie za ukončenie koronakrízy. Skúsme aspoň tu napísať každý koho to osloví nejakú svoju pozitívnu afirmáciu. Verím, že každá myšlienka, každá pozitívna emócia pomôže -HEART-
marcie
marcie » Ailin | 24.10.2020 08:38
ja cvičím Taoistické Tai Chi a každú sobotu robíme online chanting (spievanie sútier) pre celý svet, za zmiernenie utrpenia a biedy, zúčastňujme sa toho, lebo sa mi páči tá myšlienka, býva zúčastnených okolo 1000 ľudí z 26 krajín :D
simetra
simetra » Ailin | 24.10.2020 09:26
Viem o tom, že sa určití ľudia takto spájajú a robia niečo ako meditácie týmto smerom, ktorí majú určité danosti.....



Ja popravde moc nerozumiem tomu, ako sa hovorí o šírení strachu a negatívnych emócii. Fakt to tak nevnímam. Normálne sledujem situáciu, informácie, vo mne nie je z toho strach, je to prijímanie reality,
následné konanie, ktoré ja považujem za to správne. Úplne logicky, racionálne, bez strachu.

Pre mňa je logika dôležitá, úplne súzniem s vedcom Čekanom, to ďalšie video, ktoré som tu vložila.
neznámy
neznámy
neznámy » simetra | 24.10.2020 09:55
Tak sú určite ľudia, ktorí zabezpečujú chod sveta po duchovnej stránke a sú rovnakou súčasťou systému, ako ľudia, vďaka ktorým funguje svet po hmotnej stránke.

Nech teda meditujú, modlia sa a dozrú na 5D. Ostatní nech pečú rožky, robia analýzy, liečia a prevádzkujú 3D.

Aj tak ale z toho, ako jediní, čo majú eso v rukáve, vyjdú astrológovia. Tí jediní vedia, kedy to skončí :-D prípadne, čo príde v 2021.
Škoda, že sa tu ešte ani jeden z nich nevyjadril nejako dátumovo na prípadný koniec.
simetra
simetra | 24.10.2020 10:36
Tak šup, ako to vidíš z astrologického hľadiska, myslím, že máš k tomu kompetencie sa vyjadriť :)
neznámy
neznámy » simetra | 24.10.2020 11:24
Pokúsila som sa osloviť ľudí, ktorí sa astrológiou zaoberajú profesionálne a pozvala ich vyjadriť svoj názor, pohľad. Nech aj táto obec dostane priestor, sme predsa na astrologickom webe.

Možno aj p. Turnovský by mohol pár slov. Máme rôzne odvetvia astrológie, pokiaľ viem, každý z nich sa zaoberá "tou svojou". Mňa osobne to zaujímať bude. Položila som najmä dve otázky:

1. Kedy sa, podľa astrológie, skončí pandémia, aspoň v rámci SR? (ak sa to dá takto ohraničiť)
2. S akými aspektmi si ju spájajú
3. Súkromný názor na záver

Dopredu chcem povedať, že sformulovať takýto príspevok ich bude stáť čas aj námahu a nie je to ich povinnosť.
marcie
martinbd
martinbd » simetra | 24.10.2020 11:33
Bol som vyzvaný ako astrológ, aby som sa vyjadril k téme COVID celkovo a práve do tohto vlákna.

Začiatkom 2020 som zverejnil moju predpoveď na tento rok. Uviedol som tam, že pravdepodobne nastane pokles ekonomiky, pretože Jupiter je v Kozorožcovi, kde je v páde.
Jupiter sú financie a pád znamená pokles alebo pád. Tak tomu bolo aj v 2008, kedy bol Jupiter v Kozorožcovi a bola finančná kríza.
Jupiter sa tiež vzťahuje na vlády a zákony. Vlády môžu strácať autoritu, alebo môžu padnúť. Neúcta a nerešpekt je ďalší význam pádu.
Dá sa povedať, že táto predpoveď sa naplnila.
Zaujímavé je tiež, že 1.12.2019 bol vraj prvý prejav symptómov Covidu v Číne a 3.12.2019 vstúpil Jupiter do Kozorožca.
Problém je v tom, že všeobecný význam Jupitera sa nevzťahuje na zdravie, preto z toho nič nevyplýva.

Všeobecný vplyv na zdravie z planét majú hlavne Slnko a Mesiac. Skúmal som preto zatmenia Slnka. Preskúmal som epidémie minulosti a zistil som, že im zvykli predchádzať zatmenia, ktoré mali disharmonické aspekty škodcov. V súčastnosti ale takéto zatmenie nebolo.

Mimo to nie je celkom možné z postavenia planét v znameniach usudzovať na zdravie.

Problém je v tom, že horoskop sa zostavuje pre dátum, miesto a čas. Ak chceme ale robiť predpoveď pre celý svet, miesto je všade. Preto je tak ťažké robiť celosvetové predpovede.
Ak sa robí predpoveď pre štát, zoberie sa horoskop štátu, alebo sa zoberie horoskop ingressu Slnka do znamenia Barana na dané miesto, prípadne sa zoberie horoskop zatmenia na dané miesto. Čiže stále potrebujeme miesto.

Ak by sme mali k dispozícii horoskop začiatku choroby, bolo by možné predvídať jej priebeh, ale také niečo nemáme.

Dostal som tiež otázku, či si nemyslím, že táto situácia má súvis s konjunkciou Saturna, Jupitera a Pluta.
V tomto prípade vyvstáva otázka, aký orbis berieme. Štandardne sa berie orbis 1°. Tieto planéty neboli naraz v tomto orbise.
Druhá možnosť by bola zobrať aspekty cez celé znamenia. Čiže už len to, že sú spolu v Kozorožcovi by bola konjunkcia. Problém je v tom, že približne v polke marca Saturn už vošiel do Vodnára a bol tam do konca júna. To bolo práve obdobie, kedy sa to najviac riešilo.

Nenašiel som žiadnu koreláciu medzi tým, čo sa deje vo svete a pohybom planét, okrem spomenutého Jupitera - ale to sa vzťahuje na ekonomiku a vlády, zákony.

Ak chceme robiť predpoveď pre celý svet a nebrať do úvahy miesto, môžeme brať len planéty v znameniach. Z toho ale nemôžeme robiť predpoveď pre Slovensko/Čechy. Avizovaná "druhá vlna" celosvetovo podľa čísel nie je. Percentuálna úmrtnosť vo svete od apríla plynule klesá.
Môžete si to overiť na tejto stránke: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Jediné čo som teda našiel a čo dáva zmysel je prechod Jupitera cez znamenie Kozorožca. Koncom roka Jupiter vchádza do Vodnára. To by mohol byť začiatok zlepšenia. Ale podobne ako v 2008 aj teraz bude asi istý čas trvať, kým sa ekonomika spamätá.
neznámy
neznámy » simetra | 24.10.2020 11:34
Môj názor na pandémiu koronavírusu som už vravela v "1. vlne" tak zopakujem...
Z môjho pohľadu korona Slovensko len lízne, ak vôbec.

Vychádzala som z horoskopu SR z roku 1939, pretože tam bolo vidieť politické problémy, ktoré posledné roky máme, no hrozba a talianské scenáre tam podľa mňa nikdy neboli. To pravdepodobne znamená, že ako krajina máme šťastie, alebo že máme tak skvelých odborníkov (vrátane Matovičovej vlády - ja som ho nevolila, ale vidím ich značný prínos, to je na inú diskusiu) alebo že máme obyvateľov, ktorí vedia dodržať R-O-R, lebo fyzika nepustí.

No a koniec? Podľa mňa najneskôr do konca roka. Čo to budeme viac naťahovať :-)
neznámy
neznámy » martinbd | 24.10.2020 11:46
Ďakujeme, že si si našiel čas a podelil sa o názor :-) Z neho teda vyplýva, že ak nejaký "koniec, zlepšenie" chceme očakávať, tak najskôr s prechodom Jupitera do znamenia vodnára, čo teda už nie je tak ďaleko.
Stránka:
< 5 6 7 8 9 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...